off topic.. – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

off topic..

Som ni ser har denna bild inte det minsta med matlagning eller bakning att göra. Jag hoppas ni har överseende med detta. Vår lilla familj har fått utökning, igår flyttade Mr C hem hit. Han är en drygt 8 veckor gammal labradorpojke som redan nu vänt upp och ner på våra liv.  Kl 03.30 gick vi ut i spöregnet för att den lille herren var kissnödig. Väl ute var husknuten betyldigt mer intressant och han gick till attack. Efter det var det prästkragarna som fick sig en omgång. Att han var så nödig inne, ja det var tydligen glömt redan. Nu är det en faslig tur att han är så otroligt söt, för vem kan bråka när de där ögonen tindrar upp mot en?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anita

  Hur går det med matlagningen nu då när valpen tar all tid? För det gör den väl! Det brukar ju näst intill vara ett heltidsjobb att passa en valp.
  Kanske får man se den live?

 2. Elin.

  Men så söt man kan vara då.

  Måste passa på att tacka för en jätte bra blogg, jag är en flitig läsare men måste erkänna att jag inte är lika flitig på att kommentera..

  Ha en bra helg.

 3. Lisett

  Oh vad söt han var 🙂
  Har själv en labrador(fyrvägskorsnings)tjej, hoppas det går bra med uppfostringen och liknande, trots de där ögonen 😉

 4. Elaine

  Men oooh så söt! Välkommen i hundägarens underbara värld! Jag har oxå en valp hemma just nu, dock inte min första. 🙂 Åter igen tidiga mornar och allt annat det innebär..

  Lycka till med er lilla goklimp! 🙂

 5. Dessi

  åh det är så härligt med hundbebis! har själv en borderterrier som precis är kring året! den första tiden är underbar och går alldeles för fort…

 6. Cecilia

  Åh, vilken älskling! Kära nån. Hundar är det bästa som finns. Jag vet inte om du har haft hund innan och vet, men såhär, oavsett om du haft det eller inte vill jag ge ett råd; ta vara på tiden. Var med hunden så mycket som möjligt, för din och hans skull. Ta en massa bilder, spela in videofilmer. Ge honom presenter på födelsedag och julafton. Skydda honom från allt ont, låt ingen tala ont om honom. Fast allt det här vet och förstår du säkert redan 🙂 Det är bara det, att min älskling gick bort för omkring en månad sedan, efter 12 år hos oss. De 12 åren är jag så otroligt tacksam över. Mycket tack vare det ovanstående. Att ha hund är att äga lyckan!

 7. Helene

  Ja så är det "att vara med valp" 🙂 Men jag vill gärna läsa om och se många bilder av denna lilla sötnos! Hoppas att allt går bra!

  Kramar Helene & Monsoon

 8. Vanja

  Gud vad söööt! Jag är avis!
  Måste bara skriva att jag älskar din blogg, och det pågrund av att jag har sån nytta när det gäller matlagning så det är otroligt!
  Lycka till med valpen!
  Mvh Vanja