books, books, books… – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

books, books, books…


Note to myself: Unna dig lite härliga kokböcker i höst.
Jag är som bekant en riktig kokboksfantast, att bara ha alla fina böcker stå där på hyllan gör mig lycklig! När inspirationen tryter när det gäller matlagning som bakning är det bara att plocka ned en bok och försvinna iväg en stund. Vips så är man på topp igen!
Två böcker jag länge velat ha men inte riktigt kommit mig för att köpa är Martha Stewart´s Cookies och Martha Stewart´s Cupcakes. Jag menar, kan man få nog av cookies och cupcakes? Tror inte det!
En bok som jag planerade att köpa förra året men aldrig kom mig för är Nigellas Christmas. Men i år så kanske..

Vilka kokböcker har du spanat in den senaste tiden?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofia

  Jag vill verkligen ha Marthas cupcakebok!
  Jag är cupcake crazy och jag är Martha crazy – vilken superb hit det skulle bli att äga den boken 🙂

 2. tamara

  jag måste fråga: hur får man till en snygg frosting på cupcaken? när jag spritsar ut min ser det bara ut som hundbajs 🙁 lika gott, men mindre inbjudande haha! tacksam för svar, kram!

 3. Helena Ljunggren

  Det är ju så mysigt med kokböcker. Jag samlar mina i smyg då maken grymtar lite för mycket :)….jag fullkomligt älskar att bläddra i dem, vackra bilder och goda recept. Det är harmoni!

 4. Danielle

  Åh, de där från Martha blev jag också riktigt sugen på nu! Jag har en liten lista i byrålådan som jag ska ta med till bokmässan, tänkte uppdatera min bokhylla jag med. En annan bok som jag spanat in är Surdegsbröd från bloggaren Pain de Martin, är riktigt nyfiken på att baka så fina bröd som han gör

 5. aida

  nigellas julbok kommer på svenska i november, så håll ut till dess! Tycker att höstens nyheter faktiskt är bättre än på länge. Pluras kokbok, vår kokbok i regi av Sara Bergner, kakfrossa av Claes Karlson, Cheesecakes av Cheryl Lindblad, Vintermat av Sanna Töringe, Ny bok av Klara Desser, Camilla thulins kokbok..var jättesnygg! Tomas Tengby känns helt ok också. sen kommer ju även Ernsts julbok som lär bli en julklapp till var och varannan kock. Senaste inköpta för min del var Rune Karlens ekologiska kök och Sophie Dahls kokbok (på eng.), mycket fina och härliga recept. Båda uppbyggda utifrån säsongbetonat tänkande. Verkar vara det senaste, minst sagt. Jag hoppas på att göra en massa fynd på bokmässan.

 6. Helene

  Här har du en till riktig kokboksfantast 🙂
  Jag skulle gärna vilja ha: Dramatenartisternas Favoritrecept
  Kram

 7. Michelle

  Mitt nästa kokboks köp är Leilas guldkant på vardagen med Leila Lindholm. Men blev även nyfiken på Nigellas Christmas samt Nigella Kort och gott. Nåt som tiltalar dig?!

 8. Frida

  Jag har varit lite sugen på Systrarna Eismans julbok, "Vinterns söta", heter den om jag inte minns helt fel. Tänk att ha allt julgott i en vacker bok… Vi får se hur det blir, jag har redan en drös med kokböcker! 🙂

 9. Mia

  Heej! Hörde av sebbe att ni blivit husägare! Grattis! Vad kul för er! Då kommer vi och hälsar på sen när jag är hemma från skolan nån helg framöver!
  Härligt! Kram Mia