Lunchbox – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Annons

Lunchbox

Det är bara att inse fakta, din medhavda lunch blir så mycket roligare och framför allt godare i en snygg matlåda! Bort med alla gamla glassbuttar och handla hem lite nytt och roligt. Det första som jag tänker på när jag hör ordet matlåda så är det faktiskt Tupperware, jag vet att det känns lite lagom 80-90-tal att handla Tupperware grejer, men man kan inte säga annat än deras produkter har fantastisk kvalité.

Den ursnygga lunchboxen, MealKit som ni ser på bilden kan köpas hos Light My Fire och kostar 159 kr!

Hur ser ditt förråd av matlådor ut? Nytt och frächt eller fullt med gamla trotjänare från 1900-talets senare hälft?

bild:lightmyfire.se

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. casino bonus

  AH711Z You ave made some really good points there. I checked on the net to learn more about the issue and found most people will go along with your views on this web site.

 2. Gunila

  Jag har nästan bara Tupperware i mitt hem! Dels för att jag varit konsulent i 16 år men mest att jag inte gillar att tillverkarna använder giftiga tillsatser i plasten. IKEA´s lådor är ok till leksaker men ska ej användas tillsammans med mat.

 3. Tina

  Åh, vad snygga! Jag kör med IKEAs 365+ – lagom storlek. Men jag ser till att byta ut alla slitna frys- och matlådor så det alltid finns ett fräscht sortiment.

 4. Martina

  Jättefina, och rosa är ju så snyggt 🙂
  Jag använder mig själv mest av Ikeas 365+ lådor, dom är bra, lagom storlek, kunde ju varit lite snyggare kanske…..

 5. emma

  vårt plast skåp me matlådor åsånt är ett skåp där man öppnar skåpdörren och sen fort igen med! Rasar ut grejer och alltid får man leta för att hitta ett lock till den matlådan man ska ha, eller leta en matlåda till det lock man hittar! Vore kanske en idé att rensa ur och köpa lite nytt 🙂

  Tycker din blogg är rolig att läsa och hittar mycke smarriga ideér så jag har lagt en länk till dig på min blogg, hoppas de är okej. Säg till annars!

 6. Sopheia

  IKEA:s 365+-burkar är det som gäller för mig (och majoriteten av de som värmer mat där jag pluggar). Jag uppskattar att de är fyrkantiga och därmed tar liten plats :).

 7. Kajsa - Kajsas kondis

  Jag kör IKEA:s leksaksburkar i plast, med ett litet plastgångjärn på. De är superbra, snygga och billiga, och håller tätt. Tror de kostar 20 kr för 3 stycken, och de finns i flera snygga kulörta färger.

Annons