Prinsesstårtans vecka – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Prinsesstårtans vecka


Den här veckan har vi all anledning att fira med tårta, det är nämligen prinsesstårtans vecka. För varje prinsesstårta som säljs går 10 kr oavkortat till Kronprinsessan Viktorias Fond. För mig, som är löjligt förtjust i både prinsessor och tårtor är ju detta toppen!
Visste ni förresten att det säljs ca 500 000 prinsesstårtor varje år och att vi har kunnat köpa dessa tårtor på konditorier runt om i Sverige i 80 år!

Denna tårta kommer från Dansukker och där hittar ni även receptet på den förtjusande tårtan!
Så, överraska dina nära och kära med en tjusig prinsesstårta i veckan. Det blir garanterat uppskattat.

Vad tycker du om prinsesstårta, hiss eller diss?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Louise B

  Passande med tårtvecka då min 23 års dag infaller imorgon 🙂 Sambon ska för första gången stå för tårtbak! Blir spännande att se vad han fixar ihop, helt säkert är nog att den blir supergod!

 2. Anna

  Jag har väldigt svårt för dom flesta sorters tårtor, jag blir illamående >< Tror att det blir "för mycket", i alla fall egengjorda tårtor med färdigköpta tårtbottnar. Euw.

 3. Anonym

  ååh jag älskar prinsesstårta! På ett konditori här i stan så har dom en liknande variant, fast med gul marsipan och banan i grädden, sen är det nog någon mer hemlig ingrediens i fyllningen 😉 så otroligt god! Vad sugen jag blev nu!

 4. Therese

  Hejsan! Jag heter Therese och går en journalistiklinje på gymnasiet. Jag kommenterade här för några dagar sedan med några frågor som du inte svarat på:). Jag och några kompisar tänkte i alla fall presentera varsin bloggare på pennstorm.se – den öppna redaktionen. Vem som helst kan publicera texter på pennstorm och vem som helst kan läsa dem. Eftersom jag är väldigt bakintresserad så tänkte jag att det vore kul med en bakblogg. Jag skulle därför vilja intervjua dig på något sätt, gärna via mail. Det kommer ju att vara jättebra publicitet för dig så du har allt att vinna på det och så vore det väldigt snällt också 🙂
  Våran deadline är tisdagen den 29 september så det vore bra om du tog kontakt med senast den 24 september så att jag kan maila intervjun, du hinner svara på den och jag hinner skriva artikeln.
  TACK PÅ FÖRHAND! :):):)

 5. Anonym

  Hejsan! Jag heter Therese och går en journalistiklinje på gymnasiet. Jag kommenterade här för några dagar sedan med några frågor som du inte svarat på:). Jag och några kompisar tänkte i alla fall presentera varsin bloggare på pennstorm.se – den öppna redaktionen. Vem som helst kan publicera texter på pennstorm och vem som helst kan läsa dem. Eftersom jag är väldigt bakintresserad så tänkte jag att det vore kul med en bakblogg. Jag skulle därför vilja intervjua dig på något sätt, gärna via mail. Det kommer ju att vara jättebra publicitet för dig så du har allt att vinna på det och så vore det väldigt snällt också 🙂
  Våran deadline är tisdagen den 29 september så det vore bra om du tog kontakt med senast den 24 september så att jag kan maila intervjun, du hinner svara på den och jag hinner skriva artikeln.
  TACK PÅ FÖRHAND! :):):)

 6. Sofie

  Diss. Är itne speciellt förtjust i vare sig grädde (i sin "rena" form) eller vaniljkräm. Så i mina ögon är prinsesstårtan rätt trist faktiskt.

 7. charis

  Älskar prinsesstårta, fast jag brukar ändra den lite och ha hallon med i grädden, den blir mycket friskare och godare i smaken tycker jag.

  Men vad menar du med det där att pengar går till Kronprinsessan Viktorias Fond? Vart köper man en tårta som gör det?