Keso – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Keso


Jag noterade precis att Arla lanserat en laktosfri Keso vilket jag tycker är toppen! För ett par år sedan blev jag väldigt känsig mot just laktos och uteslöt det helt ur min kost. Då kunde man hitta en liten ensam burk med laktosfri havreyoghurt tillsammans med en liten tetra låglaktos grädde där i kyldisken. Idag ser det faktiskt helt annorulna ut då de flesta mjölkprodukter nu finns i som ett laktosfritt allternativ, vilket är toppen!

Jag är en riktig periodare när det kommer till Keso, ibland kan jag sluka burk efter burk och har det till precis allt medan vissa gånger får den stackars lillaburken med grynig ost stå där i kylen tills det blir dags kasta den. På www.arla.se/keso kan du skicka in ditt bästa recept med Keso och ha chans att vinna en tjusig avokadodelare.

Mitt bästa recept med Keso är nog de här plättarna, de är riktigt, riktigt goda!

Vilket är ditt bästa Keso-recept?

bilder: arla.se

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anonym

  Jag föredrar Keso med löksmak lite beroende på vad man ska ha det till. Till en god macka passar den perfekt med skivade tomater över eller skivad avocado. Annars brukar jag använda vanlig naturell keso till att göra "ostsås" till lasagne. Nyttigare alternativ än vanlig ostsås och faktiskt lika gott.

 2. Susanne

  Testade plättarna ikväll, åh vad goda de blev! Minst lika goda som vanliga, och kändes mycket "smalare". Använde grahamsmjöl istället för dinkel.

 3. Sandra

  Visst är de jobbigt när man inte tål allt. Själv är jag glutenintolerant så jag fårstår precis din glädje när du hittar en favoritprodukt som är laktosfri.
  Mitt favirit recept med keso är nog de enklaste i världen… man tar bara den frukt man gillar tex banan, äpple, nektarin eller vad du har hemma och skivar i lagom bitar och servera med naturell keso och lite nötter (om man har de hemma). Ett jätte gott mellanmål eller efter träningen. Hoppas du också gillar detta, Hälsningar Sandra

 4. Anna

  Jag är också en periodare när det kommer till Keso – ett tag så föräter jag mig på det, slutar äta det på ett tag, upptäcker hur länge sen det var jag åt Keso och ja, så är jag där igen haha 😛