Mat-TV – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Mat-TV


I söndags gjorde jag en inte allt för sorglig upptäckt. Lägger man sig i soffan kl 17,00 och slår på TV4+ så har man hela två timmar matfrossa framför sig. Matresan börjar med enkla, men läckra recept i England hos Nigella, för att sedan fortsätta över till Italien och Paolo, där vi bjuds på italienska delikatesser som avnjuts med tjocka släkten. Det hela avslutas hemma i Sverige med en hel timme i Herr Mobergs kök. En ganska behaglig mattripp så där på söndagseftermiddagen. Perfekt att frossa i recept och hitta inspiration till veckans matlagning!

Så om ni söker mig en regnig söndagseftermiddag så vet ni vart jag är!

Vilket matlagningprogram kikar du helst på?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. fröken elin

  åååh jag älskar ALLA matprogram och jag tror faktiskt att jag ser varenda ett också:P

  jag gillar nog nigella och leila bäst. fast ja, alla är nästan lika bra!:D

 2. Cecilia

  Per Morberg, helt klart! Tycker om Nigella också, men då vill jag helst välja program (tittar ofta på hennes julprogram på Youtube, och även när hon gör desserter, haha). Per Morberg är dock något helt speciellt, jag införskaffade hans kokbok i somras och den kan jag verkligen rekommendera. Till och med min sambo, som varken gillar att läsa eller Per Morberg själv, älskar den!

 3. Sanna

  härlig söndag! Har du tillgång till TV8 så visar de en rad roliga och bra matprogram också. Ska försöka lägga in när och vad på min blogg… 🙂

 4. Ida

  Jag är tokförtjust i Morberg! Men gillar även Leila, Jamie Olivers, Tina och Gordons "the F word" Älskar att titta på matlagningsprogram!

 5. Helene

  För mig är det bara "vad blir det för mat" med Morberg som gäller! Jag gillar honom! Å hans kokbok finns nu mera, till min stora glädje, i min samling! Fast den är så mycket mera än bara en kokbok! 🙂