Matbloggspriset 2009 – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Matbloggspriset 2009

Nu är det dags igen, årets bästa matblogg skall röstas fram. Förra året var jag tack vare er läsare bland de 10 nominerade, vilket var jättekul! I år har du fram till 28 oktober på dig att rösta på den matblogg du tycker är allra bäst och bland alla ni som röstar kommer det lottas ut fin-fina priser.
Här kan du nominera den blogg du tycker är värd att få vinna 2009 års matbloggspris.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    jag läser inte så många matbloggar men din är den allra bästa! så detta hamnade som motivering till tävlingen: "Linneas skafferi har allt som en matblogg borde innehålla. Den har en snygg inbjudande design, lätt att navigera osv. Hon har ett brett sortiment när det gäller mat, det vill säga hon lägger upp varierade blogginlägg, ibland dessert, ibland husmanskost, ibland festmat till exempel. Hennes bilder är jättefina, hon bryter inte mot några copyrightlagar, hon lägger upp lagom mycket inlägg, ja jag skulle kunna hålla på hela dagen med att motivera. "

    Hoppas du vinner 🙂