Time for some toast – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Time for some toast

 

Dessa toast kan man säga var lite av en sista måltid för mig. En sista måltid innan den förskräkliga förkylningen svepte in och tog över min kropp totalt! De senaste dygnen har jag spenderat i soffan och jag har inte ens öppnat datorn!  Idag kan jag i alla fall ta mig i och ur soffan utan att det känns som en nära döden upplevelse, så jag är på bättringsvägen.

När jag frågade er om vad ni allra helst åt när ni var sjuka fick jag tipset om toast från en av mina kära läsare. Och jag är en sådan person som lyssnar på mina läsare, så sagt och gjort. I helgen blev det toast!

Jag och Sebastian har lite olika åsikter om hur den godaste toasten skall vara. Själv vill jag ha massor av ost (så där så den trådar sig när man tar en tugga, onyttigt I know men så gott!) , en bit skinka och lite god krydda. Sen är jag nöjd. Sebastian å andra sidan, vill inte ha så mycket ost och så kletar han massor av ketchup på dem.

 

Hur vill du ha din toast?

 

bild:Linnéas Skafferi

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lina

  En super god fyllning i toast är om man tar en skiva skinka, lägger på en ananasring, och en klick räkost i mitten av ringen. Och såklart massa ost 😉

 2. Therese

  Mycket ost måste det bara vara men sen så kan jag gärna fylla med ex rester av kycklinggryta, köttfärsås och liknande.
  Små slattarna brukar alltid komma till användning..

 3. Tina

  Som standard gillar jag ost och skinka – gärna mycket ost. Och gärna bregott. Annars är ost och marmelad en klassiker.
  Om jag ska göra lite lyxigare variant (tex till förrätt) brukar det bli en röra på Philadelphiaost (eller creme fraiche), lök, rom och dill eller allra helst lufttorkad skinka med vitmögel- eller kittost. För att få det lite festligt skär jag gärna toasten i trekanter också!

 4. Helena Ljunggren

  Toast är så goodi, riktigt länge sen som jag åt det.
  I mina ska det vara rejält med ost och smör. Jag har smör, mjukost (bacon), lökringar och en lite lagrad ost. Oj jösses, attans att jag inte äter bröd längre 🙂

  Krya på dig!

 5. Lisa

  Vilka härliga tips det kommit in! Jag tar gärna en skiva falukorv om det finns hemma. Lite senap, ketchup and lots of cheese! 🙂

 6. Helene

  Hej! Jag har gärna min toast som du. Det lät som en redig och hopplös!:( Jag hoppas att du mår bättre nu och är på bena igen riktigt snart!!! 🙂
  Kramis

 7. Cissy

  Hej! Jag vill inte ha för mycket ost på min toast, bara så att det täcker bröden. Däremot måste det finnas rökt skinka och johnnys sötstarka senap. Mums! Gärna en ananasring eller tomatskiva på också.

  Som barn testade jag och min bror att lägga choklad och annat godis i toasts med. Kommer inte ihåg resultatet helt men tror att choklad var rätt gott men lakrits blev mest konstigt 🙂

 8. Merika

  I sommar provade jag att lägga på först apelsinmarmelad och sen brukar jag alltid ha skinka, annanas och sen ost. Det blev riktigt gott med apelsinmarmeladen. Du borde prova med marmelad

 9. nina

  Hejsan! Jag kör på bara vanlig hederlig skinka av den sort som ligger i kylen och några skivor herrgårdsost, och så en massa färska grönsaker strimlade vid sidan om, och ett stort glas kall juice till 🙂 ååh va gott! kram

 10. Lomina

  Åh så bra att du uppskattade tipset:) Min toast ska svälla över av ost, gärna så det nästan droppar fett utav den (usch, nu lät inte toast lika gott). Det är allt som behövs för mig, men har jag rökt kalkon hemma så hamnar gärna den på toasten också! 🙂

 11. Karin

  Toast är supergott! Jag brukar kunna göra mina med kyckling, spenat och soltorkade tomater (och naturligtvis en massa ost, gärna cheddar). Enkel och god vardagsmat!