Sensation – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Sensation

 

Det är väl inte undgått någon att Marabou har kommit med två höstnyheter toffee walnut och yoghurt raspberry. Jag fann mina två när jag var och handlade förrra veckan. En hel ställning med chokladkakor stod mycket strategiskt utsälld  så jag kunde bara inte låta bli. Jag trodde verkligen mest på den med valnötter, i vanliga fall älskar jag choklad som är fullspäckad med kletig kola och nötter. Men jag måste säga att jag inte alls gillade denna.  Jag vet inte om det var min förkylning som spökade men jag kände någon konstig bismak.

Den med hallon och yoghurt däremot, jag säger bara en sak: yummie!

Så vad säger du, hiss eller diss?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Erica 24 år, fru och tvåbarnsmamma

  Hej! Jag har inte testat nån av just dessa men jag ska=) Däremot har jag kört några tester på Lindts mouuse choklader i min blogg.
  Vilken fin blogg du har! blir så inspirerad av alla härliga recept. Älskar att laga mat och lägger själv upp massa recept, tester
  på produkter osv, men jag bloggar även om inredning och guldkornen i vardagen;=)

  Hit återvänder jag mer än gärna! Trevlig helg…nu vankas hemgjord pizza med massa italienska tillbehör och pannacotta i olika lager, mums!
  /Erica

 2. Emelie

  Jag trodde också mest på den med valnötter innan jag smakade, men den var verkligen en besvikelse. Hallonchokladen däremot, den var jättegod! Min nya favoritchoklad!

 3. Emma

  Jag har testat den med kola men jag tyckte inte heller om den så mycket. Någon konstig smak tyckte jag!
  Nu när du skrev att du verkligen gillade den med hallon ska jag köpa den så fort ´jag ska till affären! 🙂

  Kram!

 4. carina

  Min sambos brors sambo (hängde du med?) Hon jobbar som inköpare på Maxi och då får hon hem godisvaruprov väääldigt ofta som vi får smaka.. Gillade egentligen inte ngn av dem, men valnöten var riktigt hemsk. Tycker rasberryn är för söt dessutom… Har kommit ut en med 70%choklad och passionsfrukt om man gillar det, rätt okej. 🙂

 5. Monika

  Hej,

  Jag hade också höga förhoppningar på toffee walnut men nej nej nej!

  Och då älskar jag nästan all choklad.. men näe. Har inte testat den andra men det ska jag göra!

 6. Anna

  Jag har bara smakat den med hallon men jag tyckte den smakade parfym! Verkligen en konstgjord/tillgjord smak och jag tyckte inte alls om den.

 7. Malin

  Har bara testat Toffee Walnut och den var inte särskilt god alls -.- Blev också besviken. En kompis sa att den andra var okej, men att det inte blev nån favorit. Måste testa själv snart, många verkar trots allt ha gillat den 🙂

 8. Anna maja

  Jag har bara smakat den med hallon och den var underbart god! Så fort man öppnade papperet så vällde det fram en så stark doft av hallon att man blev alldeles vimmelkantig nästan. Och så smakade den ju underbart sen också! 😀

 9. Lomina

  Ja, den med valnöt var en RIKTIG besvikelse för mig! Den smakade nästan kaffe eller nåt i den stilen. Det jobbiga var väl att man förväntade sig en jättegod choklad och så smakade inte alls det man ville!