Lite mera jul – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Lite mera jul

Tänk att det är första advent på söndag redan. Just nu är det full fart på allt men jag försöker verkligen stanna upp då och då för att försöka få till lite julstämning. Chokladen skickar mig direkt till tomteverkstaden och fyller mig med härliga julkänslor. Men det finns även andra nyheter denna jul som får mig att vilja ta på mig myskläder, krypa upp i soffan med en härlig kärleksroman, se snön falla över gärdena och bara njuta av en ledig förmiddag.
Årets nya julskiva som går varm här hemma om dagarna har EMD gjort. Stillsamt, svenskt och full av julstämning. Extra glad blev jag när jag upptäckte att en av mina favoritsånger/visor var med. Julkänslan infinner sig på en gång!

Sen har vi Dufvenkrooks härliga chili/chokladglögg. Första flaskan är redan urdrucken och jag måste nog se till att inhandla en ny till helgen. Här hemma dricker vi den ur mina härliga röda muggar och helst ska den vara riktigt, riktigt varm.

Vad gör du för att komma i julstämning i år?

bild: dufvenkrooks.se

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Caroline

  Åhhhhhh vilken fantastisk blogg du har!! Helt underbar! Jag kom i stämning bara av att läsa alla härliga tips ifrån dig… Tack!!! Och trevlig helg 🙂 / Caroline

 2. Sara

  Ja du syster va gör jag för att komma i julstämmning? Behöver inte göra so mycket… här är de tomteluve tvong fron förta december tills julafton… och inte att förglömma, toapappret med pepparkaks lukt, ojojoj blir nogot att uppleva! Men ska jag vara ärlig, ingen stämmning slor so som att vara hemma med dig, mysa, dricka glögg och smo prata medans vi lyssnar po din galet longa spellista med julmusik! Hab dich libe Sis Kram Sis

 3. Dessi

  Jag har precis satt upp adventsljusstakarna och tänt massa ljus! O givetvis lite glögg! I helgen blir det lussebullsbak o annat smått o gott!

 4. Erica fru och tvåbarnsmamma

  hejsan igen=)

  jag brukar ju läsa din blogg men idag surfade jag mest in för att spana in dina fina cupcakes…jag ska nämligen lära mig att baka sådana hade jag tänkt, hehe…har lagt en beställning hos nkakburken och nu ska jag börja stansa sockerblommor och spritsa frosting=)
  följ gärna projektet i min blogg!

  Kram från mig