Jamie Magazine – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Jamie Magazine


Vilken lördagslyx! Här ligger jag i soffan och väntar på att middagen skall dukas fram på matbordet. Jag har nämligen fått instruktioner att hålla mig borta från köket ikväll då Sebastian står för rörandet i grytorna. Så det är bäst att jag lyder!

Idag fick jag en mycket trevlig överraskning, Jamie Oliver har det senaste halvåret givit ut sin egen mattidning, Jamie Magazine. Detta är något jag helt missat!! Det är bara att ta fram plånboken och beställa en prenumeration! Man ju faktsikt inte läsa för många mat-tidningar. Eller hur!?

Att ge bort hemgjorda presenter brukar alltid vara uppskattat. Gör som Jamie, skriv ditt favoritrecept på kakor på ett fint papper, varva de torra ingredienserna i en fin glasburk och ge bort i stället för blomma nästa gång du är bortbjuden. Det blir garanterat uppskattat!

Har du läst Jamies tidning?

Bild lånad från jamieoliver.com

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. סקס וסמים

  Im no expert, but I think you just made an excellent point. You undoubtedly fully understand what youre talking about, and I can really get behind that. Thanks for being so upfront and so honest.

 2. Annika

  Kul burkidé! Jag antar att Jamies tidning är på engelska? Du får laga rätterna och skriva dem här på svenska för oss som inte är så bra på utrikiska 🙂

 3. Emmy

  Har också missat den! Jag som älskar Jamies matlagning. Visst är det en kanonpresent. Har själv gett bort massa olika hemgjorda godsaker i fina burkar. Alltid lika uppskattat.

 4. Memi

  Jag köpte tidningen innan jul och den var helt underbar! När han har temanummer som det (jul) tror jag verkligen på att läsa den, annars är jag rädd för att det mest är samma recept om och om igen… :S

  Tack för en bra blogg!

 5. Memi

  Jag köpte tidningen innan jul och den var helt underbar! När han har temanummer som det (jul) tror jag verkligen på att läsa den, annars är jag rädd för att det mest är samma recept om och om igen… :S

  Tack för en bra blogg!

 6. Elin

  Oj den har jag missat! Gillar honom jättemycket annars, fast hans mat kan vara lite väl "engelsk", inte så konstigt iof… Vad tyckte du då?

 7. Gunilla

  har inte sett hans tidning, vem ger ut den? Brukar mest få hemgjorda grejer och det är jättekul att använda dem, tänker jämt på dem som jag fått dem ifrån då

 8. Lisa

  Jag hade också en egen kock idag! Skrutt fixade en finfin köttfärspaj 🙂 Jamies har jag helt missat så den ska jag titta efter! Kram kram

 9. Sunie

  Gud vilken otroligt smart ide. Ge bort kakmix. Måste prövas 😀
  Jamies tidning har jag inte sett. Skulle vara kul att läsa den då han är en fantastisk kock.

 10. Mat för fyra i huset

  Jag har inte sett hans tidning här i svergie. Jag tycker det är lite krångligt med översättningen av recpeten ibland bara men han är ju superduktig så det kan det ju absolut vara värt.

  Presenttipset var kanon, det skall jag absolut ge bort vid något bra tillfälle.

  /Nina

 11. Danielle

  Jag bläddrade i den på ICA men köpte den inte då den var så dyr (jämfört med vad som fanns i plånboken innan jul) Vad tyckte du om den? Jag är riktigt nyfiken på den, var den värd pengarna?