Radiopremiär – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Radiopremiär

 

Jag vet inte riktigt hur allt det här gick till. Jag har aldrig varit den som drömt om att synas i tidningar, TV och radio. Men nu är jag snart klar med 20 stycken finfina böcker och i morgon blir det radiopremiär för min del.  Jag ska bege mig till p4 västmanlands studio i morgon, fredag. Där skall det både lagas och pratas mat. Lite pirrigt är det ju självklart, men det ska verkligen bli jätteroligt. Så för er som bor  här i västmanland fungerar det fint att lyssna på radion mellan 10-11 i morgon. Ni övriga läsare kan klicka er in på p4 västmanlands sida och lyssna via webbradion. Om ni nu känner för att höra mig svamla i radion:)

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sussie

    Jag missade din matbrödsbok i onsdags!! 🙁
    Fattar inte att universitetsstudier och att ha en 14 månaders liten tjej hemma ska ta huvudet från nåt sånt 🙂
    Roligt med radion!
    Kram