Mera böcker – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Mera böcker

Det är inte bara herr Morberg som kommer med ny bok i vår, även en av de söta systrarna ger ut nytt material i form av en asiatisk kokbok. Systrarnas Esenmans tidigare böcker finns sedan tidigare min samling, men efter denna sensommar/höst/vinter då jag fullkomligt begravt mig i sötsaksrecept (och sötsaker) längtar jag verkligen efter fräscha och goda recept, på mat!!!
Det man ser av boken känns väldigt tilltalande och den kommer att finnas i butik från och med 23 mars.

Jag har en jättefin kokbokshylla som pryder ena väggen i vårat kök och denna bok tillsammans med Morbergs kommer att göra sig fin-fin där!

Bild:Jonny Lindh

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofie

    Hej!Jag gillar din blogg jättemycket, har provat flera recept!! 🙂 Jag undrar om du (eller din pojkvän) skulle kunna ta kort på köket och din kokbokshylla?? Skulle vara kul att se!