God smak för en god sak – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

God smak för en god sak


I dag låg det ett paket med choklad i brevlådan, sån post vill jag se mer av istället för alla dessa räkningar som faktiskt kommer som ett brev på posten. Paketet innehöll fyra stycken av Cloettas nya rättvisemärkta chokladkakor. Eftersom både jag och min käreste är riktiga chocoholics har vi redan hunnit provsmaka både chokladen med hasselnötter och den med mintsmak. Vi har givit dem tummen upp båda två! Chokladen var god och jag gillar att chokladkakorna inte var så stora, endast 90 g styck.

Vill du läsa om hur Fairtrade arbetar för att förbättra arbetsvillkoren för odlarna, kika in här.

Bild: www.cloetta.se

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. WellbeingOfMe - Välmående, Lågkolhydratkost, Träning & Positiv energi! Nu även Bloggjoggen-skåne

  Det lät ju som en himla trevlig överraskning på posten! Där snackar vi verkligen småsaker som livar upp vardagen 🙂

  Jag har inte smakat chokladen, och äter inte choklad i nuläget. Men jag fastnade för förpackningarna av någon anledning, de var ju ganska enkla egentligen, men de tilltalade mig på något vis! Och rättvisemärkt är ju såklart aldrig fel!

 2. Jasmine

  Åh, denna nyhet måste jag smaka!

  Rättvisemärkt är mycket bra. Jag har faktiskt gått en kurs och nu blivit Rättvisemärktambassadör. Jag har ännu inte börjat arbeta med det (och vet heller inte om jag kommer göra det i framtiden). Men det var kul att lära sig något nytt. (a)

  Kram

 3. Johanna

  Ja, alltså så fort det är nytt år och jag inte har godisförbud kommer jag springa och köpa både den här chokladen, lakrits-ahlgrensbilar och allt annat gott som jag missat. Gissa om jag längtar?

 4. Emu

  Ja tack! Choklad vill man gärna ha i brevlådan! 🙂
  Tycker tranbär cashew verkar god, ska ta och köpa den nästa gång vi handlar. 🙂

 5. Jessan

  Jag är inget stort fan av choklad men denna med mintcrisp grabbade jag tag i häromdagen på stormarknaden för att ja hade så lågt blodsocker o den tyckte jag riktigt om;)

 6. Helen

  Wow, denna bloggen klickade sig direkt in bland mina favoriter! Ska komma ihåg den och kika då jag ska göra en god pasta sås eller vrför inteen tårta!

  forstätt med härliga recept!

  kram
  Helen

 7. Mamma

  Hej föresten, jag ska göra en tårta nästa lördag som ska föreställa Hello Kitty, och det är inget problem. Men jag vill ha någon slags choklad kräm eller nånting i den istället för det vanliga sylt, vaniljsås och banan.

  Vet du hur jag kan göra för att få en chokladig tjock sås i tårtan?
  Tacksam för svar!

 8. Mamma

  Åhhh vad gott, tänk om dom bara ramlade ner i min brevlåda så där! Men tack och lov att dom inte gör det för då hade jag sett ut som en köttbulle vid detta laget, haha.

  Jätte mysig blogg har du!

  Ha det bäst

 9. Lovisa Illustratör

  Jag är redan skeptisk… jag älskar verkligen choklad men vet att Marabou är alltid godast. Även om andra märken absolut funkar bra också.
  En marabou schweizernöt… det är något lustfyllt med det 😉
  Men dessa är säkert goda dom med. Måste ju helt klart prova innan jag dömer.

 10. cecilia

  Hej såå underbart med choklad i brevlådan nästa gång ja ska köpa chokald ska ja kolla efter den;) men du jag undrar om du inte har lust att fixa min blogg så fin som din=)

 11. M.Olsen

  jag vill oxå ha choklad på posten =(
  ska nog smaka mintcrisp först sen tranbär och cashew sen hasselnötter ;o
  Nä nu kmr jag va choklad sugen hela dagen :p

 12. Anna

  Ja, den som ända hade den lyckan att få sånt på posten. Undra hur man fixar sånt? Kanske man skulle ta och kolla upp.