Feeling hot, hot, hot.. – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Feeling hot, hot, hot..

 

 

När vi ändå har farten uppe så kör vi ett till “Linnéa testar”. Det är inte bara Cloetta som kommer med nyheter så här i gråa februari, även Santa Maria laddar upp med nytt inför våren. I förra veckan fick jag hem ett helt paket med väldoftande nyheter.  Jag har inte hunnit testa allt, men denna burk med het salsa plockade jag fram och använde i veckan när jag lagade mat. Här hemma blev vi glatt överaskade av den faktiska hettan som fanns i såsen, för även om det utlovas på burken att det skall vara “hot” tycker jag ofta smaken kan vara lite loj. Men denna sås var det drag i och jag kommer garanterat byta ut den traditionsenliga taco-såsen mot denna!

Sen är det ett enormt plus att den inte innehåller massa E-nummer eller annat strunt som man ogärna sätter i sig.

Nu inväntar jag bara att min oäkta make kommer hem så fredagsmyset kan börja!

 

 

Bild: santamaria.se

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.