Våga fråga.. – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Våga fråga..

 

 

Jag har fått massor av frågor från er läsare den senaste tiden och tänkte att nu är det nog dags för frågelåda här i Linnéas Skafferi igen. Lämna en kommentar här i inlägget med din fråga så skall jag svara så gott jag kan under morgondagen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Beundrar din blogg och dina recept enormt! Vilken är din godaste smoothiemix? Själv älskar jag smoothie, men saknar inspiration till nya ingredienser.

 2. Erika

  Har du hunnit äta upp allt du bakat när du förberedda och gjorde dina böcker? Eller är frysen full fortfarande?
  Toppenblogg du har!
  Kram Erika

 3. sara

  drömfrukost vardag och/eller helg?

  favorittårta?

  bästa mat/bak tidningen?

  favorit köpe-godis?

  bästa snabblunchen?

  vad väljer du om du går på café och fikar? dryck + gottis? =)

  tack för bästa bloggen!

 4. mly

  hej
  Jag skickade dig ett mail för några dagar sedan. och undrarade var du utbildade dig, ja är så sugen på att utbilda mig till konditor eller liknande. Verkar som om man bara kan göra de via previa typ?

 5. Lisa

  Hej! JAG VILL VERKLIGEN PROVA GÖRA DEN CUPCAKE FROSTINGEN MEN HUR MÄTER MAN UPP ALLTING OM MAN INTE HAR EN VÅG? KAN DU INTE SKRIVA UT I CA DL?

  MVH LISA

 6. Carolina

  Hej!
  Jag undrar också om du är utbildad bagare eller självlärd? Vore roligt att veta – med tanke på att jag älskar att baka men själv inte har någon utbildning:)
  Tack för en superfin och inspirerande blogg:)
  KRAM

 7. Filippas vita

  Hej!
  Jag gillar verkligen din bok om matbröd och surdeg. En fråga om surdeg, recepten i din bok grundar sig på att man inte har hunnit ställa surdegsgrunden i kylskåpet. Har du något tips på hur man gör om man har sin surdegsgrund i kylskåpet? Den måste väl "väckas" på något sätt först? Tack för en härlig blogg!

 8. Elin

  Jag skulle vilja ha tips på en bra tårtbotten, har inte hittat någon riktigt bra att ha till favoritrecept! Sen undrar jag vad du brukar ha i lagren i dina tårtor.

 9. Emmis

  Tack för en jättebra blogg med trevlig läsning!

  Mina frågor:
  1. Vad för frosting på en cupcake skulle du rekommendera till våren?
  2. Har du några tips till mig på 16 år som drömmer om att bli konditor?

 10. Jessan

  Du har verkligen en sån underbar blogg!!!!!Blir alldeles lycklig när ja tittar här!
  Jag skulle vilja veta om du har nåt favvorecept på bröd som du skulle vilja dela med dej….
  Hoppas du haft en trevlig helg hitills!

 11. Amanda

  Hur ser din favoritmiddag ut med huvudrätt och efterrätt?
  och
  Vad äter du helst när det är dags för fredagsmys/soffmys?

 12. Em

  hejsan, jag hade två frågor: hur har du lärt dig att göra så fina cupcakes?
  har du alltid gillat att baka?

  älskar din blogg!

 13. Sandra

  Visst står det fel i receptet på passionskaka i din sockerkaksbok? 1/2 dl mjölk var för lite, tog 1 1/2 dl istället. Är inne på din sida dagligen och har fått mycket inspiration och har bokmärkt mååånga recept 🙂
  En fråga har jag också: Är du utbildad bagare eller är du självlärd? Vi slänger väl in en fråga till: vad tycker du är roligast att baka respektive laga? vilka är dina favoriter?

 14. Lollo

  Jo jag har en liten fråga om cupcakes. Hur fyller du dom?
  Jag är ganska så nybörjare när det gäller att baka dessa underbara saker men tycker det är fantastiskt kul.
  Du var riktigt bra på att baka dom!

 15. tone

  Visst står det fel i receptet på amerikanska pankakor i din brunchkokbok? Älskar dom böckerna föresten, perfekt storlek och lagom pris 🙂 När jag ändå skriver kan jag passa på att berömma bloggen, en stor inpirationskälla!