Nytt, nytt, nytt – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Nytt, nytt, nytt

 

Ingen har väl missat att inredningstidningen Lantliv lanserar sin nya mattidning, Lantliv Mat & Vin? Idag stog den där i tidningshyllan och jag kunde inte motstå frestelsen så nu ligger den på mitt vardagsrumsbord och bara väntar på att bli läst. Jag har inte ens bläddrat igenom den än men jag ser med spänning fram emot det.

Jag hoppas verkligen mycket på den här tidningen och att den kommer skänka mig massor av inspiration framöver!

 

Vilka mattidningar läser du helst?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. minecraft games

  That is really interesting, You’re an overly professional blogger.
  I have joined your feed and look forward to searching for
  more of your fantastic post. Also, I have shared your website
  in my social networks

 2. Ulrica

  Jag gillar den svenska Elle Mat & Vin. Dessutom så har jag vågat mig på att börja köpa Donna Hay's Magazine och Jamie's Magazine. Båda är helt fantastiska och jag tycker att det är synd att vi i Sverige inte har fler av samma kalliber. Det är som sagt Elle Mat & Vin i så fall.

  Tack för en härlig blogg.

  /Ulrica

 3. Tara

  Jag läser mest Laga Lätt och Allt om mat, men köper också vissa nummer Elle mat & vin. Kanske Lantliv blir en nyy favorit? 🙂

 4. Johanna

  Jag älskar ELLE Mat & Vin, tror nästan jag ska börja prenumerera på den. Sist jag och några kompisar var i mataffären tillsammans drogs vi till ELLEs påsknummer och stod och bläddrade igenom hela. Butiksbiträdet blev måttligt glad, haha 😉

 5. Jessica A

  Vad spännande! Du måste recensera den sen… själv är jag lite beroende av tidningar & recept.

  Prenumererar på Elle mat & vin, Allt om mat & Matmagasinet men läser även alla Buffé och en hel del recept på nätet…

 6. Louise B

  Jag prenumererar på Elle mat & vin och Allt om mat. Läser även Icas buffe och Coops mersmak 🙂

  1. Anthonella

   Ige5r skf6rdade jag min vitlf6k. Df6m om min ff6rve5ning ne4r de var sme5, slajmiga och fulla med sme5 orgnae prickar. EN lf6k kunde tillvaratas och e4r nu uppe4ten. Vad var det de4r? Vintern? Ve4rmen? Ve4xtplats: mullrik kompostberikad kf6pejord. Me5ste man byta odlingsplats? Kf6te utse4de i hf6stas. Fy vad tre5kigt! Har du ne5gra tips?