Smulpaj med bär – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Smulpaj med bär

Igår kunde man tro att vi var på väg in i mitten av oktober, istället för ljuva maj. Regn, rusk och några få ynka plusgrader. Imorse däremot när jag vaknade var sovrummet fullt av underbart solljus och jag var tvungen att väcka Sebastian, bara för att tala om hur härligt väder det var ute. Han blev föga imponerad och muttrade något innan han vände sig om och somnade igen. Men jag hoppas solen fortsätter att skina på oss dagen lång!

Idag är det dags att prata radio igen, jag har planerat att baka smulpaj dagen till ära. Det är dags att tömma frysen på de bär som finns för att under sommaren kunna fylla på med jordgubbar, hallon, blåbär och allt annat gott!
Sen är det alltid bra att ha mumsiga pajrecept på lager inför sommarens alla fikastunder! Jag hoppas att till helgen kunna bjuda på årets första rabarberpaj, om vi får lite soliga dagar kommer rabarbern växa så det knakar!

Receptet återkommer jag med under dagen, men kom ihåg att lyssna kl 10.00-11.00 på P4 Västmanland!

Bild: Linnéas Skafferi

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.