Mor lilla mor…. – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Mor lilla mor….

 

“Mor lilla mor, vem är väl som du? Ingen i hela världen.”

 

Ja så var det mors dag i morgon, jag hoppas att  ni inte glömt bort era mammor?

Igår var vi på Björn Skifs show på Cirkus, trots att han påstod att matlagning inte är en hobby utan ett måste (han vet då inte vad han pratar om) så var det helt galet bra! Så vill ni göra era mammor riktigt glada kan ni köpa en biljett till hans höst-show!

 

Men nu är ju det här en matblogg, därför tänkte passa på att tipsa er om godsaker ni kan bjuda era mammor på i morgon. Jag tror nämligen att vägen till en mammas hjärta, ja den kan nog även den gå via magen 🙂

 

Cupcakes är enkelt att göra och går ju att variera i det oändliga, den här varianten med vit choklad och hallon är en favorit, likaså den här med mascarpone och kaffe.

Cupcakes i all ära, men paj är nog det jag gillar allra bäst när det kommer till efterrätter, tror jag i alla fall. Rabarberpaj, ananaspaj eller hallonpaj spelar inte så stor roll. De är magiskt goda allihopa! Glöm inte bort att göra den här vaniljkrämen till bara!

 

Om du letar efter något lite mindre mastigt, testa att göra macarons eller vanliga maränger.

 

Nej nu får jag sluta, tangentbordet börjar bli fullt av dreggel efter att ha kollat igenom alla smaskiga bilder.

 

Jag hoppas att ni alla får en härlig dag, i morgon kommer vi släppa det första temat för månadens bloggwww.matfeed.se, så håll utkik!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Loulas Kök

  Vad spännande med månadens tema. Jag skall gå in och kolla direkt! Matfeed är verkligen bra, genererar väldigt många besökare och i gengäld har jag hittat många goda recept och nya bloggar!

 2. Olivia

  Åh dina cupcakes er ljuvliga ut! Jag gjorde nyss också cupcakes, men de var med mörk choklad frosting på – jättegoda. Du tar fantastiskt fina bilder – vill bara säga det! man får så mycket inspiration.

  /Matfanatikern

 3. Sandra

  Hej ! Tycker verkligen att du har en toppenbra blogg. I veckan har jag för första gången provat att baka matbröd ur din bok som man fick köpa med aftonbladet. Testade morotsbrödet i två varianter. Ena gången gjorde jag två mindre bröd och andra gången gjorde jag små bullar av dom. Brödet blev jättegott och saftigt. Fast det är en sak som blev lite snett. När jag gjorde två mindre bröd och sedan skar det i skivor smulade det söder ganska så fort, vad kan det bero på? Har även satt en grundsurdeg idag med rågmjöl och vatten. Hur håller jag surdegen vid liv om jag inte vill baka ut all på en och samma gång? / Tacksam för svar =)

 4. linn

  Du är så himla….fantastisk!!! =) ÄLSKAR DIG BLOGG! Jättebra beskrivning, mysiga bilder, du är toppen på att "peppa" en att testa baka osv 🙂 Keep Going!

  kram!

 5. Johanna

  Här hemma blir det morotskaka till mor. Passar ju bra när första tre bokstäverna är desamma och det är den enda kakan som hela familjen gillar ;P

 6. Darksess

  Du lyckades pricka alla de saker jag tänkte göra till min mor. Det blir cupcakes med vit choklad och jordgubbar, key lime pie och hjärtformade maränger.