Värmeslag – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Värmeslag

Tittar bara in en sväng och säger hej! Bloggen är inte bortglömd eller så, det har bara varit fullt upp och en dos värme på det har gjort att bloggningen inte direkt har prioriterats. Helgen har vi kalasat och badat oss igenom, bilden ni ser här ovan är på tårtan jag bjöd på i lördags.

Idag har jag svettats inne i köket och förberett inför veckans fotograferande. Men nu ger jag upp. Det är 31 grader varmt i köket och jag skulle helst vilja gå och lägga mig i matkällaren en stund tror jag.

Jag hoppas ni läsare uthärdar värmen så ses vi igen snart!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amanda

    Hej Linnea! Jag läser din blogg nästan varje dag, men komentarer aldrig. Jag har inte provat så många av dina recept, bara marrängfrostingen, smörkrämsfrostingen och "saras kladdkaka" som jag bakade idag. Kladdkakan blev verkligen perfekt, den bästa kladdkakan jag har ätit! Superkladdig inuti och sådär perfekt frasig på ytan! Tack så mycket för en superbra blogg!