FORMEX 2010 – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

FORMEX 2010

Jösses så fullt upp det varit här den sista tiden! I fredags var vi iväg till FORMEX-mässan för att kolla in alla underbara nyheter. För en prylgalen ung fröken som jag själv var ju självklart detta som att få tillträde till en del av himmelriket!

Här nedan kommer ett gäng bilder från några av de montrar vi besökte, ljuset var inte det bästa så ni får stå ut med att bilderna inte är de tjusigaste ni sett här på bloggen.

 

 

En monter jag stannade extra länge i var LB Laursen, morgonkaffet dricks alltid ur en mugg från dem och jag skulle mer än gärna fylla skåpen med alla deras nyheter. Hur snygga som helst!

 

 

 

De här underbara muggarna fanns hos en norsk firma och de var verkligen riktigt fina. Jag hoppas de hittar bra svenska återförsäljare så vi alla kan få chans att köpa ett par eller två.

 

 


Green Gates monter var den som lös starkast under mässan och inte enbart på grund utav alla de färgglada inredningsdetaljerna de har att fresta ögat med, utan på grund av den otroliga mängd lampor som lös upp hela montern!  Även Green Gate har förstått att det här med cupcakes är något att satsa på, spröda muffinsformar, fina pappersformar och ursöta julgrans-cupcakes fanns att beskåda hos dem. Här kan ni se hela den fina vintercollectionen.

 

Några fler som är inne på det här med cupcakes är by Vestli House, deras fina pappersformar finns att köpa hos inreda.com. Det gör faktiskt så mycket att ha en snygg form till sina cupcakes, de blir väldigt tjusiga då!

En monter som jag också spenderade mycket tid i var House Doctors, tyvärr fick jag inga bilder från den men ni kan spana in deras nya blogg här!

Ja det var en liten rapport om allt fint som fanns att vila ögonen på, jag hade utan problem kunnat gå fler dagar och bara njuta av alla vackra ting!

I morgon får ni hålla utkik här på bloggen för då kommer ni ha chansen att vinna något riktigt finfint!

Bilder:Linnéas Skafferi

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. http://domki-edmar.pl/

  I and also my pals appeared to be checking out the excellent solutions located on your web page while immediately got a horrible suspicion I had not expressed respect to you for those techniques. My guys ended up for that reason stimulated to see them and have in effect certainly been taking advantage of them. Thanks for genuinely considerably kind and also for getting such extraordinary information millions of individuals are really wanting to be informed on. My sincere apologies for not saying thanks to you earlier.

 2. ty

  But Fermanova told federal agents that she didn't have a license from the State Department to export the items and she admitted to removing their serial numbers in attempt to avoid their being confiscated, according to ICE special agent David Mondanaro.

 3. Angelica

  Jag var besviken redan innan mässan att jag inte kunde gå …. OCH NU ÄR JAG NOG LITE DEPRIMERAD! Herregud så mycket fint. Hade kunnat flytta in där 🙂
  Längtar till spännande tävling… nyfiken på vad det kan vara!