Tävling! – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Tävling!

 

Happy Tuesday alla kära läsare! Jag antar att de flesta av er har börjat komma tillbaka till jobbet efter semestern, eller så har ni kanske precis avslutat sommarens arbete och förbereder er inför höstterminen. Hur det än ser ut för er så börjar allt så sakteliga falla in i rätt mönster igen här hemma. Hösten kommer förhoppningsvis bestå av massor av roligt arbete för min del och jag sitter redan nu och planerar lite saker som kommer dyka upp här på bloggen till jul!

 

Men som jag skrev igår har jag en finfin tävling att berätta om idag. Det är nämligen så att ni läsare här på Linnéas Skafferi har chansen att tävla om inte mindre än tre prenumerationer på Lantliv Mat & Vin. Tävlingen kommer att pågå från idag 17 augusti till och med 31 augusti så ni har två hela veckor på er att delta i tävlingen. Ni är med och tävlar genom att lämna en kommentar i detta inlägg.

 

För att vara med och tävla vill jag veta vilken av LRF Medias tidningar du allra helst läser och vad tidningen Lantlivs chefredaktör heter.mixr.se kan du dels få svar på frågan men också ta del av gobitar ur några av Sveriges ledande magasin. Tittar man riktigt noga, tillexempel här så stöter man även på recept ifrån Linnéas Skafferi.

TÄVLINGEN ÄR NU AVSLUTAD!

Lycka till!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nilla

  Hundmänniska som jag är, så läser jag helst härliga hund =) Men även lantliv kan vara en otroligt rolig läsning en regnig eftermiddag =)
  Chefredaktören för lantliv heter Anna-Lena Sventelius.

 2. smile

  Hej! Chefredaktören på min absoluta favorittidning LANTLIV är Anna-Lena Sventelius. Nu håller jag tummarna i din tävling och önskar dig fortsatt trevlig vecka!

  🙂

 3. Maria

  Chefredaktören heter Anna-Lena Sventerlius!

  Gillade verkligen Hemtrevligts specialtidning Hembakat, men annars är det nog jämt skägg mellan Drömhem & Trädgård och Lantliv.

 4. Therese - Sockenvägens Söta

  Namnet du söker är Anna-Lena Sventelius.

  Drömhem och trädgård är en favorit med bra mix av intedning, trädgård och nått recept, har prenemurerat men ej längre utan lyxar istället till med lösnr då och då.

  Fortsatt trevlig helg!

 5. AK

  Chefredaktören heter Anna-Lena Sventelius. Jag har mest läst Drömhem & Trädgård, så det skulle vara kul och vinna och få läsa något nytt.
  /AK

 6. Ylva Lundin

  Visst vill jag vinna!
  Drömhem & Trädgård passar mig väldigt bra. Chefredaktören ni söker är Anna-Lena Sventelius.

 7. Emy

  Min favvotidning är Lantliv, den har varit en favorit länge nu. Jag gillar drömhem och trädgård mycket också men lantliv är och förblir lite speciell i mina ögon. 🙂
  Chefredaktör är Anna-Lena Sventelius och jag håller tummarna såååå att jag har fru fortuna på min sida! 🙂

  Tusen tack Linnea för en superinspirerande och fin blogg och jag ser fram emot din nya bok!

  Kram Emy

 8. Karina Persson

  Lantlifs chefredaktör heter Anna-Lena Sventelius och min favorittidning är Drömhem & Trädgård.
  Lantliv hade varit superrolig att få hem i brevlådan då jag inte har en enda tidning som dimper ner till just mig 🙁

 9. Diana

  Anna-Lena Sventelius heter chefredaktören…

  Den enda tidningen jag har läst är "att vara gravid" men nu när jag inte längre är det utan fått min underbara dotter behöver jag nytt läslektyr så denna skulle ju passa perfekt!!!

 10. Caroline

  Chefredaktören för Lantliv heter Anna-Lena Sventelius. Det vet jag för hennes ledare lusläser jag varje månad. Lantliv är utan tvekan min bibel, de tre senaste nummerna har jag fått fråga om i affären där jag köper dem för de är så färska att de ännu inte hunnit upp på hyllan. Ett härligt break i storstads vardagen där jag kan drömma om hur jag förhoppningsvis kommer att leva på landet någon gång i framtiden! Mitt andra intresse är att laga mat så kan inte tänka mig något bättre än en smak prenumeration på Lantliv Mat & Vin! Hoppas 🙂

 11. Karin Andersson

  Hej! Jag vill jättegärna vara med och tävla.. Älskar din blogg, både innehållet och utseendet 🙂 Chefredaktören för Lantliv heter Anna-Lena Sventelius och den tidning (förutom Lantliv) som jag gärna läser är Residence…

 12. Marie D

  Hej! Jag är gärna med och tävlar, älskar tidningar men har precis blivit student så nu måste jag tyvärr dra in på dem =( Tur att det finns bloggar då! Anna-Lena Sventelius heter chefredaktören och ska jag vara helt ärlig så gillar jag 25 underbara hem mest.. men Lantliv funkar väldigt bra den oxå 😉 Ha en toppendag och tack för en trevlig blogg, Marie

 13. Camilla

  Hej!

  Anna-Lena Sventelius heter hon. Favoriten är nog just Lantliv. Alla nummer av nya Lantliv mat & vin har också fått följa med hem till oss! Härlig matinspiration!

 14. Lena Persson

  Lantlivs chefredaktör heter Anna- Lena Sventelius, och det var lätt för Lantliv är min favorit med sin härliga stil inkl goda recept som följer årstid o säsong… Tack för chansen att vinna fina prenumerationer

 15. Eva G

  Chefredaktören heter Anna-Lena Sventelius och min favorittidning är Hemtrevligt. Läser även Land ibland då mina föräldrar har den.

  Tänk om turen är på min sida denna gång 😉

 16. Ulrika

  Skulle vara jätteskoj att vinna en prenumeration!
  Hoppas att turen slår in denna gången 🙂 Vem vet…

  Lantlivs chefredaktör heter Anna-Lena Sventelius.
  Min favorittidning är Residence.

  Tack för en bra blogg!

 17. Må Gott, Åsa

  Hej, det är första gången jag besöker din blogg! Jag har inte hunnit kolla så mycket på den än, men den verkar jättefin och jag föll direkt för dina plommon. Ingefära och kardemumma är favoriter här så jag ska försöka komma ihåg receptet när jag får tag på plommon.

  Så klart vill jag vara med och tävla!
  Chefredaktören heter Anna-Lena Sventelius.
  Jag ahr inte så stor erfarenhet av så många av tidnigarna, men är prenumerant på Drömhem & Trädgård sedan länge.

 18. Therese

  Jag är gravid och sjukskriven och skulle njuuuta av en prenumeration på Lantliv Mat och Vin! Jag har i många år läst Residence men inspireras också av att drömma mig bort i Gods & Gårdar. Chefredaktören, hon heter Anna-Lena Sventelius.

 19. Sussie

  Anna-Lena Sventelius heter chefredaktören.
  Jag har bara haft glädjen att springa på tidningarna Lantliv och Drömhem&Trädgård hemma hos min mamma 🙂
  Skulle vara underbart om det kikade in en ny tidning i mitt brevinkast som kunde få bläddras i samtidigt som ett rykande hett te stod på bordet.

 20. Sofie

  Att testa nya tidningar är det bästa jag vet så givetvis vill jag vara med och tävla 🙂

  Den tidning jag helst läser just nu är Föräldrar & Barn, och chefredaktören heter Anna-Lena Sventelius.

 21. Maria

  Kul tävling, klart jag måste vara med! Lantlivs chefredaktör heter Anna-Lena Sventelius. Jag läser gärna både Lantliv, Drömhem & Trädgård och 25 underbara hem. Den senaste tiden heter dock favoriten Allt om Kök & Bad – vi behöver börja jobba på ett nytt kök…

 22. Lena Mörk

  Jag läser faktiskt både Lantliv och Drömhem& trädgård. Den sistnämda har jag haft sen nr1. Chefredaktören heter Anna-Lena Sventelius.

 23. Elin

  Anna-Lena Sventelius heter hon. Bäst av alla är Hembakat, men annars är det Jaktmarker och fiskevatten och Gods och gårdar som gäller!

  Bästa bloggen Linnea, keep up the good work 🙂

 24. Maria

  Jag är helt frälst på Lantliv mat & vin. Det är en av de absolut bästa mattidningarna enligt mig så att vinna vore ju toppen!

  Tidningen jag helst läser är nog Lantliv eller just denna Lantliv mat & vin. Lantlivs chefredaktör heter Anna-Lena Sventelius.

  Vänliga hälsningar
  Maria

 25. Linda

  Anna-Lena Sventelius heter "chefen" och jag älskar tidningen Hembakat som tyvärr inte kommer särskilt ofta men jag slänger mig på den direkt!

 26. Mariette

  Hej!

  Jag läser helst, och prenumererar, på Lantliv.
  Chefredaktören heter Anna-Lena Sventelius.

  Tack för din härliga blogg som är en utav de bloggar jag läst längst och mest troget!

  Roligt att det går så bra för dig!

  Hälsningar Mariette

 27. Sanna Nilsson

  (2:a gången, skrev fel förut.)

  Anna-Lena Sventelius heter chefsredaktören.
  Och mina favorittidningar är Lantliv Mat & Vin och Hemtrevligt.

  Jag har bott i Norge i 4 år och har lika länge velat prenumera på en trevlig mattidning, men det har varit krångligt och dyrt. Nu har jag fyttat hem och vill så himla gärna prenumerera, men då är jag istället student och har inte råd att lägga pengar på onödvändiga nödvändigheter 🙂
  Men hjärtat slår alltid ett extra slag när
  jag ser tidningen och magen blir glad, mycket eftersom jag nu studerar till bagare/konditor.
  Tidningen ligger mig alltså mycket varmt om <3 .

 28. Theres

  Lantlivs chefredaktör är Anna-Lena Sventelius.
  Lantliv är också den tidning som jag läser helst men som den matfantast jag är så låter Lantliv mat och vin perfekt!
  2010-08-19 @ 17:47:26

 29. Annika

  Lantlivs chefredaktör heter Anna-Lena Sventelius.
  Vilken härlig tidning!
  Har just läst Lantliv.
  Vet inte när jag senast hade en sån GLAD,fin,färgglad och trevlig tidning i min hand, fylld av positiva överraskningar.
  Fick inspiration att gå på skattjakt i sommar på loppis.Lantliv har härliga reserepotage!
  Ni har gjort ett MYCKET BRA JOBB.Hurra!

 30. Carita

  Jag läser helst Härliga HUnd, det är iaf den ända jag testat av dem 🙂
  Svaret på den andra frågan är att chefredaktören heter Anna-Lena Sventelius..

  Mvh, Carita.

 31. Anna Folkesson

  Lantlivs chefredaktör heter Anna-Lena Sventelius. Med det avklarat kan jag meddela att jag är beroende av "Drömhem & Trädgård". Min bästa tidning 🙂 Fast Lantliv mat&vin låter också mycket spännande!
  /Anna

 32. Elisabet Andersson

  Är en lägenhetsinnehavare som helst skulle vilja bo i hus på eller nära landet – eller åtminstone ha en stuga eller ett torp lantligt till. Tyvärr tillåter inte min nuvarande livssituation det… men jag dagdrömmer ofta om mitt drömhem och trädgård. Då är det perfekt att mysa med Lantliv, den tidningen håller mina drömmar vid liv! Gillar också Drömhem och trädgård jättemycket(som jag nästan hintade om innan)!
  Lantlivs chefredaktör heter Anna-Lena Sventelius.

 33. Amanda

  Vilken härlig tävling, jag vill såklart vara med. Min favorit är Drömhem & trädgård, där får man mycket inspiration, Gods & Gårdar är också en favorit om man vill drömma sig bort. Lantlivs chefredaktör heter Anna-Lena Sventelius! =)

 34. Sanna

  Jag är väldigt gärna med och tävlar och min favorit tidning utav LRF Medias tidningar är Föräldrar & Barn eftersom jag själv har barn och har mycket nytta utav den information osv. som det finns i tidningen. Men jag skulle väldigt gärna vilja testa på och vinna den här tidningen "Lantliv – mat och vin" då jag älskar att pyssla i köket med god mat och andra goda saker.

  Lantlivs chefredaktör heter Anna-Lena Sventelius.

 35. alexXandra

  Hej! Är gärna med och tävlar!

  Lantlivs cehfredaktör heter Anna-Lena Sventelius.
  Jag läser helst Vetenskap och Historia eftersom det kan sitta bra med lite vetenskap mellan allt bakande, lagande och vispande.

  Ha en bra dag!
  Med vänlig hälsning

  Alexandra

 36. Anna

  Här är en till som vill vara med och tävla.
  Hemtrevligt är min favorit, även om jag gärna läser alla om jag kommer åt.
  Lantlivs chefredaktör heter Anna-Lena Sventelius.
  /Hej svejs från Anna

 37. Emma

  Anna-Lena Sventelius heter chefredaktören 🙂

  Jag gillar att läsa mattidningar så jag säger lantliv mat och vin. Har aldrig läst den, så det här hade varit ett ypperligt tillfälle! 🙂 Har ganska lätt att fastna för en mattidning, så om det blir en prenumeration så blir det nog fler sen 😉

 38. Karin

  En tävling jag inte vill missa!
  Svaren på frågorna är följande:
  – Tidningen Lantlivs chefredaktör heter Anna-Lena Sventelius
  – Min favorit-tidning är Drömhem & Trädgård!

  Länk finns i min blogg!

  Kram Karin

 39. Linda

  Jag vill absolut vara med i denna tävling.

  Anna-Lena Sventelius heter hon och jag läser helst lantliv mat & hem och föräldrar och barn.

  Hoppas på vinst=)

 40. Linda

  Hej!! Chefredaktören för Lantliv heter Anna-Lena Sventelius. En fantastiskt tidning!!
  Mina stora lycka sedan ett par år är när Drömhem o trädgård ramlar ner i min brevlåda. Oftast kommer den dessutom i slutet av veckan, perfekt inför helg med lugn o ro!!

  Jag vill absolut vara med o tävla!!

 41. Therese

  Jag vill gärna vara med och tävla! Jag gillar tidningen Hemtrevligt och Lantlivs chefredaktör är Anna-Lena Sventelius =)

 42. Anna

  Självklart vill jag gärna vara med och tävla om en prenumeration!
  Jag läser faktiskt både Lantliv, Drömhem & Trädgård och Lantliv Mat & Vin, men måste jag välja en så är det nog Lantliv Mar & Vin efter som mat är min stora passion.
  Anna-Lena Sventelius är Lantlivs fantastiska chefredaktör

 43. Petra-76

  Hej!
  Jag läser varje nummer av Lantliv. Köper den för tillfället alltid skilt, men en prenumeration sku ju vara kul. Anna-Lisa Sventelius heter ju chefredaktören.

 44. Pamela

  Anna-Lena Sventelius heter chefredaktören.
  Och eftersom mitt intresse är inredning så säger jag att fvoriten är 25 underbara hem! =)

 45. Jessica

  Anna-Lena Sventelius!
  Av dessa tidningar skulle jag föredra Föräldrar och barn men annars är just Lantliv Mat&Vin en tidning jag sneglat på ett tag och skulle vilja provläsa!

 46. Kristin

  Jag vill vara med och tävla! Jag läser helst Lantliv och chefredaktören heter Anna-Lena Sventelius.
  Lantliv Mat&vin har jag aldrig läst så det skulle vara roligt att få prova den!

 47. Jenny

  Har alltid älskat Lantliv, dels tack vare underbart inspirerande inredningsreportage men framför allt tack vare underbara recept. Har tidigare älskat deras specialnummer med mat och blev alldeles lycklig över nya Lantliv Mat och Vin. Slängde mig över de första två numren och har inpirerats hela sommaren. Lantlivs chefsredaktör heter Anna-Lena Sventelius och jag håller alla tummar för en vinst!

 48. Sanne

  Har prenumererat på Lantliv i snart ett år och det har helt klar blivit en favorittidning. Hittat massor av ideer till vårt hus som håller på att byggas (min man brukar pusta varje gång ett nytt nummer ligger i brevlådan). Anar att denna tidningen är minst lika bra. Chefredaktören heter Anna-Lena Sventelius!
  Mvh Sanne

 49. Elinor

  Jag tycker att Drömhem & Trädgård är en helt fantastisk tidning, men även Lantliv är inspirerande och rolig att bläddra i. Chefredaktören tror jag heter Anna-Lena Sventelius (om jag inte har sett fel) och jag tycker att det är en toppen-tävling som du fixat, som jag bara kan hålla tummarna för att jag får vinna på ett hörn 😉
  Tack för en mysig blogg!

 50. stina eklund

  Detta låter som det kan bli en ny favorit, älskar alla tidningar som handlar om mat.
  Drömhem och trädgård är en annan jag gillar mycket. chefsredaktören heter Anna-Lena Sventelius.
  Och jag tycker mycket om din blogg 🙂

 51. Ida

  Åh, kul tävling. Skönt att ha något nytt att läsa nu när hösten kommer! Lantliv är den jag helst läser & chefredaktören heter Anna-Lena Sventelius

 52. Mor-Mia

  Hej Linnea, Vad roligt med en tidning som kombinerar mina båda intressen. Mat och inredning!
  Min favorit tidning är Lantliv och chefredaktören heter Anna-Lena Sventelius.

  Hälsningar
  Mia

 53. Sofia Wallerbert

  Hej! Är gärna med och tävlar på din fantastiska blogg. Anna-Lena Sventelius heter chefredaktören.
  Den tidning jag gillar bäst är Lantliv. Har också det tidigare nr av tidningen du lottar ut och gillar den skarpt. I hopp om ett positivt svar.

 54. Emmy

  Jag vill också vara med och tävla.
  När vi höll på och renoverade huset läste jag Allt om kök & bad. Men annars är Drömhem & trädgård en favorit. Den nya tidningen låter också spännande.
  Lantlivs chefredaktör heter Anna-Lena Sventelius.
  Hoppas, hoppas på vinst…

 55. Linda

  Chefredaktören för Lantliv är Anna-Lena Sventelius. Är jättesvårt att välja en tidning, jag gillar både Drömhem & trädgård och Lantliv. Favoriten får nog ändå bli Hemtrevligt! Lantliv Mat & Vin hade jag tänkt prova härnäst =)

 56. Natalie

  chefsredaktören heter Anna-Lena Sventelius & min favorittidning är Residence. Den har allt vad gällande hem och inredning. Massa bra tips och mängder med inspiration!

 57. Karin

  Åh, vad kul med tävlign! ännu roligare om man har turen att vinna såklart! 🙂
  Chefredaktören för Lantliv heter Anna-Lena Sventelius och den tidning jag köper helst är Hemtrevligt, en bra blandning i den tidningen!

 58. Sandra

  Jag läser alla tidningar med recept =) så jag skulle välja just lantliv eller hemtrevligt. Lantlivs chefredaktör heter Anna-Lena Sventelius.
  Håller alla tummarna =)
  //Sandra

 59. Maria

  Chefredaktören på Lantliv heter Anna-Lena Sventelius och den tidning jag föredrar är Vetenskap&Historia. Hoppas på vinst =)

 60. Lisa

  Chefredaktören heter Anna-Lena Sventelius.
  Den tidning jag helst läser är Allt om kök och bad, fast Residence brukar slinka med från affären ibland den också…

  Måste bara säga att jag provade göra vaniljsåsen idag… Sååå gott! Aldrig mer pulver…

 61. Ulrika

  Hej ! Älskar tidningen Lantliv, delvis pga den tidningen har jag återfått uppskattningen av vår barndoms sommarhus i Dalarna, bland åkrar och ängar.
  Förstår värdet igen av ha detta omkring sig.
  De vackra kläderna i underbara miljöer ger MYCKET inspiration också.
  ..Och chefsredaktören heter Anna-Lena Sventelius..

  / Ulrika

 62. Sanna Nilsson

  Anna-Lena Sventelius heter chefsredaktören.
  Och mina favorittidningar är Lantliv Mat & Vin och Hemtrevligt.

  Jag har bott i Norge i 4 år och har lika länge velat prenumera på Lantliv Mat & vin, men det har varit krångligt och dyrt. Nu har jag fyttat hem och vill så himla gärna prenumerera, men då är jag istället student och har inte råd att lägga pengar på onödvändiga nödvändigheter 🙂
  Men hjärtat slår alltid ett extra slag när
  jag ser tidningen och magen blir glad, mycket eftersom jag nu studerar till bagare/konditor.
  Tidningen ligger mig alltså mycket varmt om <3 .

 63. sigrid

  Självklart föredrar jag att läsa lantliv och alldeles extra glad blev jag när jag upptäckte att de fått en syskontidning med mat&vin-inriktning! Har köpt de senaste numren och tycker att det är en riktigt fin och inspirerande tidning! Att vinna en prenumeration hade verkligen lyst upp i det kommande höstmörkret! Chefredaktören heter Anna-Lena Sventelius.

 64. Kaksmulan

  Jag vill gärna vara med och tävla. Chefredaktören för Lantliv heter Anna-Lena Sventelius och jag läser helst Lantliv eller Hemtrevligt men allra helst vill jag nog läsa Lantliv Mat & Vin.

 65. daon

  Chefredaktören heter Anna-Lena Sventelius
  Som gammal skogstjänsteman måste jag erkänna att jag väljer Skogsland. Tidigare när jag jobbade inom skogen var det alltid en fröjd när den landade i brevlådan på fredagarna, fullspäckad med intressanta artiklar, insändare och annat matnyttigt inom skogsnäringen. Trots att jag inte är kvar inom skogsbranchen så kastar jag mig ändå över Skogsland vid varje möjlighet jag får. Men nog skulle jag njuta av en prenumeration på Lantliv Mat & Vin också alltid 🙂

 66. Jessica Hansson

  Chefredaktörens namn är Anna-Lena Sventelius, och min favorittidning är Härliga Hund, hundälskare som man är.

 67. Coquina

  Lantlivs chefred heter Anna-Lena Sventelius och Härliga Hund och Mat och vin är de tidningar jag gillar bäst. Jag prenumererar till och med på Härliga Hund =)

 68. Johanna

  Chefredaktörens namn är Anna-Lena Sventelius och sen har jag ju lite svårt att bestämma vilken som är min favorittidning, men antingen Lantliv eller Drömhem och trädgård. Gillar den sistnämnda rätt mycket men jag är inte jätteintresserad av trädgård så det blir mest kollande i Lantliv när mamma har köpt hem den! Nu för tiden köper hon dock oftast Lantliv Mat och Vin, så det skulle vara jättekul att vinna en prenumeration på den! 😀

 69. Nathalie

  Vad roligt med ännu en tävling på bloggen 🙂
  Jag är gärna med och tävlar och svarar därför att Anna-Lena Sventelius är chefredaktören för Lantliv. Tidningen "Hemtrevligt" ligger mig nära om hjärtat och det är den jag läser regelbundet, men jag erkänner att jag ofta smygläser "Minnenas journal" när jag hälsar på min mormor. Det bor nog en liten nostalgiker i mig 🙂

 70. Linda

  Land är min stora favorit! Där finns både spännande artiklar och recept på en massa smaskigheter!Det är perfekt sommarläsning, och så klart vinterläsning också för att lysa upp de mörka dagarna! Och chefredaktören till Lantliv heter ju förstås Anna-Lena Sventelius;)

 71. Eva

  Kul med en tävling så här direkt efter semestern. Lantlifs chefredaktör heter Anna-Lena Sventelius.
  Och den tidning som jag helst läser hos LRF Media är nog Residence, även om de har ett flertal tidningar som brukar leta sig hem till mig!

 72. Veronica Sandström

  Anna-Lena Sventelius heter Hon.
  Drömhem & Trädgård är min absoluta favorit.
  Med den Tidningen målar man himlen blå fast den ute är grå.
  En njutning mitt i vardagsstöket
  läsandes i hemtrevliga köket.
  Då får sinnena njuta
  & jag drömmer mig bort när jag bakåt luta.

 73. Anonym

  Anna-Lena Sventelius heter chefredaktören och trädgårdsfreak som jag är så får det bli tidningen Drömhem och Trädgård som är min favorit!

 74. Mian

  Jag älskar att ligga på kökssoffan och läsa kokböcker eller mattidningar! Det är en suverän avkoppling när höstmörkret kommer.
  Just "Lantliv Mat & Vin" skulle jag jättegärna vilja testa,jag har mest läst vanliga "Lantliv" förut.
  Anna-Lena Sventelius heter hon, chefredaktören.