Vardag.. – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Vardag..

Jag förstår inte riktigt hur det här gick till, för bara en liten stund sen, en vecka eller så var vi mitt i härligaste högsommaren. Ikväll andades jag riktig höstluft och det var ynka 15 grader ute när jag gick kvällsrundan med hunden. I och med den där höstluften kommer även vardagen smygande med tidiga mornar, dammiga tv-bänkar, matlådor och middag på regelbundna tider.

Det mesta faller liksom bara in på plats efter ett par dagar men det där med vardagsmaten har inte riktigt börjat fungera än. Jag vet inte vart felet ligger, jag brukar i vanilga fall älska utmaningen, att få fram godast möjliga mat på kortast möjliga tid, får jag säga det själv brukar jag vara en hejjare på det. Men idag gick det lättare än i tisdags så på måndag är jag kanske tillbaka på banan igen!

Idag blev det en riktig vardagsfavorit här hemma, nämligen kycklingwraps. Det går tusan så fort att göra iordning, de går att variera i det oändliga och man kan välja lite som man vill vad man vill ha i sin wrap. Orkar du gör du din egen salsa, men en vanig torsdag som idag går det precis lika bra med en burk från närmaste matvarubutik!

Kycklingwraps 2 personer:

3 kycklingfiléer
örtsalt
peppar
färsk bladpersilja
tomater
sallad
rödlök
creme fraiche
het salsa eller tacosås
5 st tortilla bröd

Skär kycklingen i kuber och stek dem i en het panna, krydda med örtsalt och peppar. När den nästan är klar, ha i en handfull färsk persilja.
Skär tomater i bitar, strimmla löken, skölj salladen noga, häll upp såsen och creme fraiche i skålar. Sen är det bara att göra i ordning din wrap!

Har ni kommit in i vardagen än?

Ni glömmer väl inte bort att tävla!?

Bild:Linnéas Skafferi

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Coconut Oil Benefits

  Hi! This post couldn’t be written any better! Reading this post reminds me of my good old room mate!
  He always kept chatting about this. I will forward this post to
  him. Fairly certain he will have a good read. Thanks for sharing!

 2. lele

  Her attorney has insisted that she is not a spy and that she bought the scopes legally online to give to her husband's friend in Russia. Palmer said that the friend gave Fermanova the money to buy the scopes, which can cost between $3,000 and $5,000 each.

 3. Martina

  Ja, det gick snabbt att komma in i vardagen trots att jag bara jobbat 1 vecka. Vart tog sommaren vägen? Det är väldigt skönt när den är här men den är alldeles för kort tycker jag….
  Wraps är riktigt gott, det borde vi göra lite oftare.