Höstinspiration- matrum – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Höstinspiration- matrum

En av fördelarna med att årstiderna skiftar som de gör här i Sverige, är att man har all rätt i världen att byta ut saker och ting ett par gånger om året. Till våren vill vi ha ljust och fräscht och så här på hösten plockar vi gärna in lite mer jordnära toner. Hade jag varit bosatt i USA vet jag precis vart jag skulle ha spenderat mina slantar!

Skänken med alla fina glasburkar och vaser inspirerar enormt och på min variant som står i matrummet kan jag tänka mig att  fylla mina burkar med brunröda kastanjer, gröna, lite kartiga äpplen och massor med illröda rönnbär. Mängder av levande ljus till detta och höststämningen är på topp!

En riktigt snygg bricka har jag varit på jakt efter länge nu, precis som på den mindre bilden får den gärna vara fyrkantig och ha lite högre kanter. Perfekt att ha till kommande glöggkvällar och när vinterns varma choklad skall serveras.

Ett snyggt vinställ är då sannerligen inte så lätt att hitta, jag vill gärna ha ett där man ser ganska mycket av flaskorna då de allt som oftast är riktigt fina och kan fungera som prydnad. Kanske är det enklaste även det snyggaste?


Vad har du tänkt att uppdatera köket/matrummet med hösten 2010?

Kom ihåg att tävla om den fina kakstämpeln.

Bilder från www.potterybarn.com

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kaksmulan

    Tycker också det är så mysigt att ta in lite av allt höstigt vackert från utsidan. Måste ta en sväng till Pottery barn någon dag för jag blev riktigt shoppingsugen av dina bilder.

  2. P

    hade älskat att få fixa inför hösten men eftersom köket håller på att renoveras (eller ja, vi har vissa småsaker kvar) så får jag nog väna tills nästa år tyvärr