Vinnare! – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Vinnare!

Gugi, med bloggen Gugis Pärlor. Ett stort grattis till dig!

Precis som alltid är det jätteroligt att så många av er ville vara med och tävla, det blir lite extra roligt att anordna tävlingar här på bloggen då!

Nu önskar jag er alla läsare en härlig onsdag, här lyser solen som aldrig förr!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Erica

  TACK för en härlig och inspirerande blogg! Jag hoppas det är ok att jag har länkat den från min sida? Jag äter gärna god mat, men saknar inspiration för att göra stordåd i köket. Mitt kommande projekt blir äppelmosen och pajen. Tjing!

 2. Anna Siirtola

  Hej Linnéa!

  En sak som jag brukar störa mig på – när det gäller supernsygga och ofta dyra pajformar – är att de enligt tilverkarna INTE får ställas in i ugnen när de är KALLA! Jag tycker att det rimmar mycket illa med de flesta pajrecept och/eller när man ska göra den “perfekta” pajen!
  2 pajformar har också spruckit för mig genom åren! Har du klarat dig?

  Mvh/Anna Siirtola (Domesticka)

 3. Viktoria

  Grattis till vinnaren! 🙂

  Förresten, tyvärr fungerar inte kategorierna på din blogg 🙁 Så när jag vill kika recept så får jag klicka in mig på blogg.se adressen..

 4. Gugi

  Hjärtligt tack till vinsten! Jag vill också passa på och tacka för en fin och inspirerande blogg! Mycket bra recept och läckra bilder!!

  Kram