Lagom nyttig vardagsmat – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Lagom nyttig vardagsmat

Under oktober månad ger Jacob Wismar ut sin nya bok, Familjens hälsokokbok- Lagom nyttig vardagsmat.

Innan jag ens hade bläddrat i boken känner jag att vi är på samma spår, jag och Jacob. Att vardagsmat skall vara hälsosam och lagom nyttig. Jag vet att jag och min blogg absolut inte profilerar mig som någon hälsoguru, men för mig är inte hälsosam mat samma som fett-eller kolhydratssnål mat. Hälsosam och nyttig mat är sånt du lagar med bra och äkta råvaror. Utan tillsatser, gömt socker och onödiga, konstiga ämnen. Vi äter ägg från höns som sprätt runt ute i det fria ett par kilometer härifrån och köttet kommer allra helst från lokala producenter. Det är för mig nyttig och hälsosam mat!
Eftersom vi inte har några barn i det här hushållet är det ganska sällan den där vardagshetsen kring att maten snabbt skall stå på bordet infinner sig här hemma, men jag kan tänka mig att om så vore fallet, ja då vore denna bok rena rama guldgruvan inspirationsmässigt. Bilderna känns otroligt äkta och genuina, det är inte allt för uppställt och ouppnåeligt, precis det man önskar av en kokbok 2010. Jag har än så länge inte mer än bläddrat igenom boken ett par gånger men här kan du själv kika på ett par sidor. 19 oktober kommer boken finnas ute i butik och känner du att du redan fastnat i vardagsträsket tycker jag verkligen att detta är en bok att införskaffa!

Vad säger du, vad är nyttig och hälsosam mat för dig?

Pressbilder från Bonnier Fakta

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. minecraft games

  Attractive portion of content. I just stumbled upon your blog and in accession capital to
  say that I acquire actually enjoyed account your weblog
  posts. Anyway I will be subscribing in your feeds and even I fulfillment you get
  right of entry to consistently rapidly.

 2. Christine

  Nyttig mat för mig är ärlig mat som producerats utan att någon kommit till skada. Nyttig mat är alltså självklart vegetarisk mat. Djur är inte mat!