På listan 2010 – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

På listan 2010

Den här helgen har datorn fått vila, i fredags stängde jag ner och har faktiskt inte ens öppnat datorn på hela helgen. Det är skönt när man som jag jobbar framför datorn så många timmar om dagen. Denna gråa måndag hade kunnat börjat bättre då jag nyss missade den sedan mycket länge inbokade tiden hos frisören. 18 oktober var det, inte 18 november. Men ny tid är bokad under eftermiddagen, det tackar jag för!

Men för att pigga upp mig lite efter detta missöde bjuder jag på en liten önskeslista så här inför julen. För här snöade det för fullt i helgen, även om det inte var något som  låg kvar någon längre stund var världen för ett par minuter hissnande vit och sen kom kylan. Många minusgrader var det i lördags morse!

Det verkar som att mina önskelistor här på bloggen har en gemensam nämnare och det är dessa köksapparater. Just den här har varit särskilt omtalad här hemma. Jag har tyckt att det varit en helt onödig pryl, vi har en kaffebryggare som knappt är ett år och fungerar utmärkt! Så när Sebastian i våras föreslog att vi skulle köpa en kaffemaskin blev det ett bestämt nej! Idag är jag lite mer velig. Det är ju riktigt smidigt så här när jag jobbar hemifrån och bara skall ha en kopp.. Fortsättning följer!
I december, ja då vill jag servera iskall vitvinsglögg ur dessa! Hur snygga som helst och till en billig pennig. I år kanske jag även skall testa att göra egen vitvinsglögg, det är ju så gott!
Nya kökshandukar går som sagt alltid åt, jag brukar vara traditionell och ha röd eller blårandiga i köket. En med tryck skulle kanske liva upp?
1234- första, andra, tredje och fjärde advent. De kommer fortare än man kan ana. Förra året gjorde jag egna siffror till min adventsjusstake men kanske kan de här fina siffrorna få pryda ljusstaken i vardagsrummet?

Nu blir det att kasta om resterande av planeringen för dagen och det är sedan åter dags att maskera det otroligt ljusa håret med lite mörkare färg, jag gillar det bättre så!

Vad står högt på din önskelista denna jul?

Bilder från ovan länkade företag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jonas

    I år är det badlakan från Lexington samt ugnsformar från Le Creuset som står överst på listan. Kastruller från Demeyere är även med, fast mer som en dröm då 🙂