Lantliv Mat & Vin – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Lantliv Mat & Vin

Jag har ju helt glömt bort! I senaste numret av Lantliv Mat & Vin finns ett härligt brunchreportage med läckra recept av mig och fantastiska bilder av Katja Kristoferson. En solig dag för ett par månader sedan gjorde vi detta jobb och nu är det i tryck. Lite småhärligt sådär att se när det verkligen blir något vackert av allt slit! Så skynda att köpa tidningen, för förutom mitt jobb finns det massor av spännande reportage att läsa!

Idag håller jag på att laga mat och baka för fullt, för i morgon är det dags att ge sig på allt igen. Ett nytt jobb för Lantliv Mat & Vin skall gå från nedklottrade recept till vackra bilder. Fotografen kommer ikväll och i morgon blir det fullt ös!

För det allra mesta brukar jag ha stenkoll på allt när jag förbereder inför sådana här saker och det är mycket sällan jag misslyckas, men idag hände det. Jag skulle göra en chokladkaka och glömmer totalt av att ha i ägg!! Suck, stön och ett par väl valda svordomar, gör om, gör rätt!


Lantliv Mat & Vin har faktiskt blivit en av mina favorittidningar när det kommer till mat. Inte bara för att jag har fått äran att arbeta med dem utan för att det alltid är så mycket bra läsning i den. Vilken mattidning läser du helst?


Bild: Sebastian Niemi-Carlsson

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. viral marketing

  Wonderful blog! I found it while surfing around on Yahoo News. Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News? I ave been trying for a while but I never seem to get there! Many thanks

 2. slots tips

  iKeWCc I think other web-site proprietors should take this site as an model, very clean and wonderful user genial style and design, let alone the content. You are an expert in this topic!

 3. Lena Mörk

  Halloj!
  Satt precis och bläddrade i den fina tidningen och blir så inspirerad. Tänk att få jobba med sin hobby så som du gör. Jag kommer köpa nästa tidning också.
  Kram Lena

 4. Rebecca

  Jag gillar Elle mat ovh vin och Allt om mat bäst men har inte provat Lantliv mat och vin så det kanske vore på sin plats att ge den en ärlig chans!

 5. Kristin

  Min favorit tidning har länge varit elle mat&vin men sedan jag började läsa Lantliv mat&vin tror jag den har blivit min nya favorit. Roligt att se i tidningen att du börjat jobba för dem!

 6. Johanna

  Min favoritmattidning är nog antingen Elle Mat & Vin eller Lantliv Mat & Vin… Svårt att bestämma mig, båda har alltid så fina bilder 🙂

 7. Hannah

  Åh, Lantliv mat och vin är min favorit! Jag her EN FRÅGA! Kan inte du lägga upp ett recept på hur en tjej som jag (är inte så bra på mat och bak men vill bli) gör supergoda chocolate chip cookies?

  Tack för en fantastisk matblogg!

 8. Mårtenssons kök

  Har just upptäckt Elle Mat och Vin, vi tyckte den var väldigt bra. Men det är väl också så att när man läst några nummer av en tidning så börjar man tröttna och vill prova någon ny. Lantliv köper vi något lösnummer av då och då, finns en hel del bra recept i.