Nytt-våren 2011 – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Nytt-våren 2011

Någonting mystiskt händer här hemma. Elektriska prylar dör en efter en i mitt kök! Det började på nyårsafton när vi åt frukost, en omgång smörgåsar var rostade och när vi satt i nästa laddning hände ingenting. Brödrosten gav bara upp och ville inte vara med något mer. Idag var det elvispens tur att kasta in handduken, helt utan förvarning slutade den att fungera, den ville helt enkelt inte vispa mera. Bara att åka till returstationen och låta köksmaskinerna få den slutliga vilan..

Dualit gör galet snygga köksprylar om du frågar mig, har man en sådan snygg brödrost får den mer än gärna stå framme och pryda sin plats tycker jag. En svart eller kanske mörkgrå skulle passa fint i mitt kök. Elvispen, ja den går inte heller av för hackor men den skulle gärna få vara i någon färg, kanske en klarröd eller som den ovan i en ljuv blå nyans.

I mellandagarna damp H&M´s kataloger ner i brevlådan och det är ju inte utan att man blir smått förälskad i H&M HOMES´s snygga prylar. Kökshanddukar, dukar, fina korgar, kuddar och mycket annat lockar mig att lägga en rejäl order och för att piffa upp hemmet nu till våren. Ja inte för att det är vår än på länge, även om de senaste dagarnas slask får en att hoppas och tro att det blir vår även i år. Men jag behöver inte oroa mig. Dom lovar -12 grader till veckan.

Så kära tomten, jag vet att det är efter jul, men en brödrost, en elvisp, ett par snygga handdukar och ett par fina små korgar till köket det är vad jag önskar mig denna gråa januaridag.

Vad piffar ni upp köket med nu när kära julen kastas ut?


Bilder från ovan länkade företag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. domain

  Remarkable issues here. I am very happy to peer your article.
  Thanks so much and I’m looking forward to touch you.
  Will you please drop me a mail?

 2. Elin Zäta

  Jag ska göra 2 st två-års tårtor & på den ena ska jag ha hello kitty på, så då ska den vara av vit marsipan. Men jag har inte fått tag på någon vit marsipan så jag köpte en “korv” med marsipan, antar att den inte är helt vit. Kan jag få den vit på något sätt eller hur ska jag annars göra? Kram från lilla mig 🙂

 3. Emilia

  Korgarna är superfina! Själv satsar jag på att sy själv, då får jag dem precis så som jag vill ha dem. Jag får ta och se om jag hittar något fint tyg, för korgar kan man inte få för mycket av 😛

 4. Dessi

  En Dualit brödrost och elvisp står högt på min önskelista. Det är som du säger, brödrosten är så snygg så den får gärna stå framme och pryda köksbänken! H&M:s kökshanddukar är dock inte så bra i kvalitén tycker jag, torkar dåligt… Men snygga är dom!

 5. Mårtenssons kök

  Dualitvispen kollade vi på i en affär, men jisses vad den väger tungt i handen. Den hade man inte orkat vispat så länge med,,,
  H&M Homes har riktigt fina grejor, en hel del man blir sugen på.
  Nya gardiner har hängts upp i köket, ljusa så de släpper in allt ljus som kommer fram. Har kollat efter nya kökshanddukar oxå men inte hittat några som fallit i smaken riktigt.

 6. Anna

  Jag har hivat ut julmaten och burit hem en massa krukor med färska örter som nu pryder köket och doftar underbart. Nu blir det lätt och fräsch mat ett tag framöver 🙂

 7. Jennie

  Åhhh en sån Dualitvisp önskade jag mig till min födelsedag men inte fick jag nån sån heller 🙂
  Så man får väl köpa en själv sen 🙂
  Men däremot älskar jag burkarna från Derrière la porte och det fick jag ju en. Dom tycker jag piffar upp köket massor 😀

 8. Rebecca

  Jag har sett en visp som är väldigt lik denna i modellen men från Bodum, den finns i rött bland annat så det kanske skulle kunna vara något!