Vardagsfavoriter – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Vardagsfavoriter

Så är det nu officiellt vardag. Julens alla röda dagar är nu förbi och det är dags att kavla upp ärmarna och ta sig an 2011. Min helg bara flög förbi då vi arbetade med ett nytt matreportage. Jobbet hade denna gång lite vårtema och det var så underbart att se alla vackra vårfärger i dukningen jag gjorde.
Men än så länge är vi bara i början av januari och som sagt, vardagen är här. Därför tänkte jag idag blicka lite bakåt och tipsa om fem enkla vardagsfavoriter. Kanske kan det hjälpa er lite att finna inspiration till matlagningen den kommande veckan! Recepten jag har valt innehåller mycket fisk och skaldjur, vi är otroligt dåliga på att äta just fisk, därför är det bra att friska upp minnet med många härliga recept.

Quesadillas: Låt hela familjen vara med och bestämma vad som skall vara på, servera en stor sallad till så blir alla mätta och glada!

Pasta med kräftor: Enklare än så här blir inte din matlagning, självklart kan du ha i de skaldjur du gillar bäst.

Våfflor: När fantasin tryter helt är våfflor en räddare i nöden. Jag gillar att ha keso på mina och till det en knäckemacka med smör och ost.

Räksoppa: Soppa är perfekt januarimat, varmt och mättande.

Pestolax: En kär favorit som går dundersnabbt att göra. Servera ris, pressad potatis eller varför inte potatis i ugn till fisken.


Vilken vardagsfavorit tar du till när det skall vara enkelt att laga mat?

Bild: Sebastian Niemi-Carlsson

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.