vad jag vill ha – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

vad jag vill ha

Jag har fått fler frågor från er läsare hur jag mår och om jag haft något speciellt slug efter vissa saker än. Jag kan tala om för er att förutom en konstant trötthet, hunger och lite foglossning då och då mår jag prima. Ett par veckor av illamående i början, men det var inte alls så farligt.

Det här med att vara sugen på saker och ting då? Ja, det har faktiskt varit mer att jag inte varit sugen på saker. Som alla sötsaker till exempel. Det var något jag märkte redan innan jag visste att jag var gravid, när jag åt en kaka eller godis så liksom växte det i munnen på mig och jag blev oerhört illamående.  Därför har jag inte bakat så mycket de senaste månaderna, jag har helt enkelt inte varit sugen på sött. Något som inte heller faller mig i smaken är pizza och kebab, samma sak är det med det där hemska oset på ICA där de har “grillad korv”.  Ve och fasa!
Däremot är ordentlig mat, grönsaker, frukt och smörgåsar något jag alltid är sugen på!

Precis när jag fick reda på att det växte ett litet pyre där inne i magen köpte jag hem ProViva i goda smaker, här skulle det laddas på med nyttigheter på morgonen. Men jag fick slänga alltihopa. Det var ju sååå sött!! Ekologisk, helt naturell yoghurt med bär är vad jag har smaskat på varje morgon i flera månader nu. Surt sa räven, gott sa jag.
Men så köpte jag hem en tetra ProViva nu i veckan, lyckan blev total när jag hällde upp ett glas och det smakade gott!

Jag provade nya varianten med blodapelsin och aronia, den är snart slut och det blir till att köpa hem mer till helgen tror jag.
Så jag kan varmt rekommendera denna nyhet i hyllan, gott och nyttigt!

Bild: www.proviva.com

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Gunilla

  Det känns lite som att det här var ett reklaminlägg? Stor bild och två länkar? Känns ärligare om du säger att du får pengar för det. Även om du faktiskt gillar märket.

  1. linneasskafferi
   LinnéasSkafferi

   Hej Gunilla,
   Nej, inget sponsrat inlägg utan jag gillar bara ProViva 🙂 Är inläggen sponsrade eller om jag fått hem gratisprover skriver jag alltid det. Känns bäst så!

   Linnéa

 2. Cicci

  Hehe, jag mådde illa av grönsaker!! Men mjölk och kokostoppar var gooott! Det är konstigt vad smaken ändrar sig under graviditeten…. räkna med att det hinner ändra sig några gånger =)

 3. natalie

  Lycka till med “magen”!
  JAg var galet sugen på citronloka odyl samt smått beroende av kall mjölk med rörörda lingon och kellogs flingor och mackor. Hade också svårt för skräpmat, och kakor och godis. Isglass var mycket gott i slutet mina sista 2 veckor som gravid så var det sjukt varmt i början på juli 09 och Päronslip pch piggelin åt jag massor av:)

 4. Allt du vill veta om bloggarna

  Hejhej!
  Jag driver en blogg där jag intervjuar Sveriges bloggare, kända som okända. Skulle vara jättekul om du ville vara med i bloggen och alltså göra en intervju? Hoppas du är intresserad, skulle verkligen vara hur kul som helst 🙂
  Kramar från bloggarnaa.blogg.se

 5. Nina

  Hejsan och Grattis Linnea!!!! Efter att du skrev detta inlägg gick jag direkt i princip och köpte Proviva, dock hade dom inte denna smak tyvärr men jag köpte en Litche/Grapefrukt, som var Grymt god 🙂 Kram

 6. Louise

  Grattis till Magen! Ni har verkligen en underbar tid fram för er nu.

  Och det där med sug efter sötsaker känns igen. Jag blev sugen på sötsaker föst en bra bit efter v 30 med båda mina. Och jag blev så besviken för jag hade sett ram mot att få härliga carving på typ mazariner eller choklad. Men det värsta var att jag inte kunde baka. Allt blev pannka, t o m kakmixer 😉

  Lycka till!

  Kram// Louise

 7. Dessi

  Åh, jag kände tvärtom. Var bara sugen på skräpmat, helst kebab i bröd! Och husmanskost. Ett tag åt vi bara falukorv och stuvade makaroner. Nu är det rätt lugnt igen, nu går det mesta ner… 🙂