Bokrea 2011 – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Bokrea 2011

Som ni säkert redan vet drog den årliga bokrean igång tidigare denna vecka. Man kan tycka vad man vill om denna tillställning, men har man bara tid, ork och lust kan man göra riktiga fynd.
Ett bra tips är att leta under högarna av skönlitteratur och barnböcker, för där kan det gömma sig riktiga små skatter till överkomliga priser. Håll gärna utkik efter böcker som du kan slå in och ge bort som gåva ifall du hastigt blir bortbjuden. Sådana böcker är alltid bra att ha ett litet lager av hemma.

Andra böcker jag gärna fyndar är kokböcker, har man tur kan man hitta många bra titlar till skapliga priser. Och även kokböcker är perfekta att ge bort. Pluras kokbok till exempel, den kan du fynda för dryga hundralappen och är perfekta presenten till pappa. En härlig inspirationsbok som man kan bläddra igenom massor av gånger!

Inspiration till tårtor är något man helt enkelt inte kan få för mycket av! Åh vad jag vill sitta ute i trädgården, bläddra genom vackra bilder på tårtor och få massor av idéer. Det vore något det! För ynka femtiolappen känns det inte som en omöjlighet att denna bok kommer finnas i min ägo snart..

I dagarna går min kära bok äntligen på tryck. Det är en märklig och helt fantastisk känsla och om jag skall vara helt ärlig är jag livrädd. Boken har ju liksom blivit som min lilla bebis som snart skall ut i den stora världen. Och vem vet, om något år kanske även den är med på bokrean?


Har du fyndat något på årets bokrea än?

bilder: adlibris.se

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mårtenssons kök

    Precis som tidigare år så blev det några fynd fast vi varje år säger att vi inte ska köpa fler kokböcker:) Man kan ju liksom inte riktigt motstå alla fina. Det blev en bok om champagne och en bok om bröd/bullbakning. Håkan fyndade även en bok om cigarrer.

  2. jannice lindell

    hejhej!! läser alltid din blogg,dessvärre sämre på kommentera. jag tycker verkligen om de du skriver i din blogg å man blir alltid inspirerad av allt du gör. tänkte höra. jag o min tvillingsyster fyller snart 23år. gör du tårtor på bestälningar? (bor i heby kan jag tillägga) Kram Jannice

  3. Linda_-Cupcakesfluffan

    Beställt hem lite bak/matböcker från Adlibris då jag inte kan ta mig till någon bokaffär förrän på lördag, längtar till böckerna kommer :-), just tårtboken är en av de jag beställt, tänkte även ta en titt på bokrean på lördag