Nytt i köket – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Nytt i köket

Först och främst, tusen tack för alla fina och stöttande kommentarer i förra inlägget. Bloggen som stulit inlägg från Linnéas Skafferi är lösenordsskyddad tills vidare, vad som händer sedan vet jag inte riktigt. Men nu tänker vi inte mer på det, det är ju helg och solen skiner!

Idag tänkte jag visa upp mina senaste fynd som också verkar vara min senaste grej att shoppa. Nämligen plåtburkar i alla möjliga och omöjliga storlekar och färger. Många fina burkar finns att fynda på loppisar och antikaffärer, för egen del behöver det inte vara något märkvärdigt med dom alls för att jag skall falla. Bara locket finns med och passar så man kan använda burken, för hur vackra burkar än är att se på så är det ju toppen om man kan använda dom också!

Men nu är det ju inte bara gamla kantstötta burkar som kommer hem till mitt kök. Här om dagen besökte jag Åhlens och jag kunde bara inte motstå denna söta burk med genomskinligt lock. För någon vecka sedan fyndade jag burkarna ni ser på bilden ovan. Tre tjusiga burkar för 70 någonting kronor i en sådan där lågprisbutik ni vet. Shoppinglyckan var total!
Kanske handlar detta hamstrande av kakburkar om att jag tror vi kommer spendera sommaren i trädgården med fikagäster som är nyfikna på det senaste tillskottet i familjen? Då är det ju toppen att ha tjusiga burkar att förvara kakor i! Eller så intalar jag bara mig att så är fallet, då känns det mer ok att släpa hem plåtburk efter plåtburk..


Vad shoppar du just nu, är det tårtfat, kökshanddukar eller har du precis som jag fastnat för vackra burkar?

Bild: Sebastian Niemi-Carlsson

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. seo marketing

  Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I ave truly enjoyed browsing your blog posts. In any case I will be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

 2. Angelica

  Har också dille på plåtburkar! Särskilt de från Dixie/Derriére la Porte.

  Kakorna får bo i en triettburk som jag är glad att ha ropat in på auktion 🙂

 3. Linda

  så fina burkar!!! de vill jag också ha!!! Kan du inte skriva var du hittat dem eller maila mig:-) Skulle passa både i mitt kök o till dotterns tygbullar o kakor.
  Tack för en härlig blogg!

 4. Marina

  Åh! Jag blev helt kär i de där burkarna, och lite besviken på att du inte skrivit vart du köpt dom..
  Hade blivit sjukt glad om du kan säga vart man kan finna dem? 🙂

 5. Elin

  Plåtburkar och fat på fot är mina största svagheter just nu, på stigande är förkläden… Och bak- och kokböcker – ser fram emot din! Köksprylar är bara underbart!

 6. Mya

  ursöta burkar!
  Jag måste ut på jakt efter fina glas och annat färgglatt som tål att synas nu när vi blir klara med vårt kök. nya vitrinskåp som visar upp innehållet kräver detta 😉

 7. Lotta

  Gillar också kakburkar! På Lagerhaus har dom fina, men loppisar har jag inte tänkt på. Måste kolla det 🙂 Har precis startat en bakblogg så det blir en del kakor. Det har verkligen satt fart på inspirationen! Kom gärna in och kolla!

 8. Anna

  Burkarna är underbara! – jag har två likadana uppsättningar i mitt skåp här hemma 😉

  Fy vad tråkigt att höra om stölden – förstår att du är arg, man kan ju bara undra vad det är för folk som gör så.
  Jag hoppas verkligen att någon skulle göra mig uppmärksam om jag råkade ut för samma sak.

 9. Mårtenssons kök

  Fina, perfekt till sommaren. Vi har en stor flyttlåda på vinden med en hög gamla plåtburkar, tyvärr får de stå där upp eftersom det inte finns plats för dom framme.
  För tillfället råder det köpstop på småpinaler, mest pga utrymmesbrist. Däremot jagar vi efter en ny soffa:)

 10. Sigrid

  Åh gu så fina! Vilken av alla lågprisbutiker har du hittat dem i? för min kakburksmängd är alldeles för liten för mängden kakbak som sker!

  Och det med stölden! Vet precis hur du känner. Får mina bilder stulna titt som tätt! Tack och lov för dem som uppmärksammar oss <3

 11. Emma

  Burkar är nog det bästa som finns! Jag har säkert 30 stycken, om det räcker. Perfekt för förvaring till allt möjligt, pennor, mjöl, kryddor, mediciner, pärlor och självklart kakor!

 12. Charlottes matblogg

  vad tråkigt att någon tagit ditt inlägg rakt av.. jag hade också blivit arg!
  Nåja, väldigt fina burkar du hittat, prefekta att lägga biscottin som du gjort i förra inlägget =)

 13. Alexandra

  Jag ÄLSKAR verkligen burkar, och dina nya är verkligen supersöta, hade absolut kunnat köpa hem dem jag också! Tyvärr bor jag på 22.5 kvadrat och har ungefär INGEN yta att placera dem på, så tillsvidare försöker jag begränsa mig. Det är inte lätt… Något annat jag gärna suktar efter är kakfat, speciellt om de är flera våningar. FINT! Och kuddar i olika form och färg <3

 14. Ida

  Ännu hellre, kan du inte skriva ett inlägg med tips på vart man köper sådana där underbara saker som vi vanliga dödliga inte hittar?
  Vilket bra sätt du tar hela den här tjyv-grejen på. Du är beundransvärd, inte bara av den anledningen dock!
  Kram!

 15. Stina

  guuuud så söta burkar. Jag hade velat ha en fin hylla någonstans i köket (finns ingen plats) där jag hade kunnat samla burkar. Det är sååå fint 🙂

  Skrämmande om detta med “stöld” jag måste nog läsa ditt inlägg för det verkar som jag har missat det 🙂

  Ta hand om dig!

  Kram Stina