Tillbehör – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Tillbehör

 

 

Jag vet inte hur det är hemma hos er, men här har vi haft grillpremiär redan för ett par veckor sedan.
Att grilla har blivit så mycket mer än att slänga en färdigmarinerad köttbit på grillen, ställa fram en bytta köpt potatissallad och vispa ihop en pulverbbearnaisesås till det. Det finns mängder av kokböcker som berör ämnet och att få till den perfekta köttbiten är en riktig konstform!

 

Någon som har grävt riktigt djupt i detta är min kära branschkollega, den förtjusande Lisa Lemke och under våren kommer hennes fantastiska bok Till grillat ut. Som ni kan tänka er innehåller den recept på mängder av smarriga tillbehör som tar ditt grillparty från ok till fantastiskt! Jag tror boken kommer att finnas i handeln i början av maj.

Själv sitter jag och planerar morgondagens radiosändning då vi skall prata om just tillbehör till grillat. Det finns ju så mycket att välja bland och jag blir galet hungrig fast jag nyss år lunch!
Men en klassiker som alltid går hem är att i all sin enkelhet slänga ett gäng sparrisar på grillen. Servera med en klick smör och rejält med flingsalt. Perfekt som förrätt eller bara som ett gott tillbehör.
En annan favorit är ju de här brödpinnarna, galet enkla med så smaskiga! Nej nu längtar jag tills utemöblerna plockas fram, kvällarna är långa, varma och man kan sitta ute långt in på småtimmarna och bara ha det gott. Med en fantastisk middag i magen.

 

Bild från sommaren 2010 tagen av Sebastian.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. no deposit bonus

  BTb4eX Im no expert, but I think you just crafted a very good point point. You definitely understand what youre talking about, and I can truly get behind that. Thanks for being so upfront and so truthful.

 2. Malin

  Åhhh här har det inte börjat grillas än.. Lite svårare när man bor i lägenhet 😉 Längtar dock eter att få pröva en ny youghurtmarinad jag hittade i en indisk kokbok.

  Sen du postade ditt recept på annans pajen med hallon i har jag bakat som en galning (är också gravid och mina bak och smak lökar går på högvarv) Har prövat att göra den med rabaraber och vit choklad, det blev supergott (prövade även en rabarberkompott smaksatt med vaniljstång och lite lite rosenvatten i, rosenvattnet bröt så fint av med rabarberna) och så gjorde jag en hallonvariant fast jag bytte ut cremefraichen mot mascarpone ost, väl värt att pröva! Tack för en superinspirerande blogg!
  -Malin

 3. Mårtenssons kök

  Ja, visst har det hänt lite sedan 90talets början, då alla tvunget skulle slänga den färdigmarinerade Flintasteken på grillen och käka läskig köpepotatissallad till…. huga! Tur är väl det!

  Låter som ett bra tips på “gåbort-present” när man blir bortbjuden i sommar.