Min helt egna bok.. – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Min helt egna bok..

Som många av er redan vet har jag under det senaste året arbetat på en bok, min andra bebis kan man säga. Den kommer precis som bebisen i magen att få se dagens ljus under sommaren men redan nu finns den att tjuvkika på i Bonnier Faktas höstkatalog.

“Att göra egna, personliga presenter behöver varken vara svårt eller tidskrävande. Att exempelvis koka egen sylt eller marmelad tar inte mer än tjugo minuter. Sätt ett vackert band runt syltburken och du är i hamn. Att det dessutom är väldigt roligt att egenhändigt knåpa ihop gåvorna, och det faktum att mottagaren blir väldigt glad gör ju inte saken sämre.”

Självklart kommer ni som läsare här på Linneas skafferi få se mer ur boken under våren och sommaren.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ida - kreativity.blogg.se

  Gud vad roligt! Tusen gånger grattis och lycka till med boken! Den ser riktigt fin och rolig ut. Jag älskar din blogg, så himla fin och vackert enkel och du är så duktig på det du gör. Du är en förebild. Jag ska också göra en bok en dag hoppas jag, men än hellre öppna ett café som är min stora dröm. Hoppas du har en underbar söndagseftermiddag!

 2. Sussi

  Hejsan

  Grattis till Boken
  Blir härligt att få tjuvkika i den innan den kommer i bokhandeln. Kanske en perfekt present åt nån som fyller åt.

  Ha de så bra
  Kram
  Sussi

 3. Linda

  Stort grattis!
  Jag tror en sån bok behövs nu för tiden då allt bara handlar om att köpa nyttt nytt och dyrt dyrt.

  Det ska bli kul att se mer av den! 🙂

 4. Ann-Charlotte Larsen

  Ååå så spennende…Den så jo veldig fin ut…
  Alltid kos å få og kunne gi bort hjemmelagede gaver, så gleder meg til å se resten av boken også:)

  Ha en fortsatt fin uke
  Ann-Charlotte

 5. Catarina W H

  Åh så spännande.
  Det ser ut som en bok jag vill klicka hem. Å eftersom det inte är en kokbok kan jag ju det.
  (Jag har lite många kokböcker så maken säger att jag bara får köpa en ny per år.)

 6. Lisa

  Jag är totalt toksåld på allt vad matbloggar heter, å det är din förtjänst! Din blogg var den allra första jag jag hittade å jag har besökt den dagligen sen jag såg dej i Efter tio för ett år sen ungefär(?)!
  Boken ska jag självklart köpa! Lycka till med allt!

 7. Millan

  Ville bara säga att du har en fantastiskt fin och inspirerande sida! Kul med en egen bok också.. Blir både hungrig och köpsugen efter att ha snubblat runt bland dina inlägg, kul!

 8. Cissi

  Åh vad roligt! Längtar verkligen tills den kommer ut. Brukar titta in här titt som tätt, men inte lämnat något avtryck förens nu… 😉