Lagerhaus+Linnéas Skafferi – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Lagerhaus+Linnéas Skafferi

Idag kan jag äntligen berätta för er om ett stort projekt jag och fem andra urtjusiga bloggare har fått äran att ta del av. Under slutet av denna vecka lanseras nämligen Lagerhaus c/0. Ett projekt som går ut på att under våren kommer ni kunna köpa 5 av de produkter jag gillar allra bäst hos Lagerhaus här på Linnéas Skafferi. Perfekt för dig som har långt till närmaste butik eller helt enkelt är lika bekväm som jag!
Jag har valt ut 5 produkter som passar perfekt till våren och sommarens alla kalas! Antingen gör du ett fantastiskt paket att ge bort till den baktokige (vem skulle inte bli överförtjust i pastellfärgade glasskedar liksom!), eller så unnar du dig själv lite nytt och fräscht i köket nu när våren är här på riktigt!

Under dagen hoppas jag att allt faller på plats här på bloggen så ni enkelt kan hitta till min webbshop. Men så länge hittar ni till den på den här länken!

 

Är ni nyfikna på de andra bloggarna som är med i projektet? Här kommer dom:

Inspirera Mera, Sockerrus, Designtjejen, Inspiration & Design och Ellas Inspiration

 

Vad gillar ni bäst hos Lagerhaus?

Eget collage med pressbilder från Lagerhaus

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anni

  Hej! Vilka härliga saker du har valt ut. Visst är det väl helt underbart vad färgklickar gör oss på gott humör!!

  När jag skulle klicka in på de övriga 5 bloggare i detta projekt – funkar inte Ellas inspiration – jag kommer till din sida via den länken…

 2. chokladfreaks

  Gud var roligt för dig! Jag älskar allt från Lagerhaus! Hela min toa är inredd i deras fina och annorlunda prylar!

  Sen älskar jag såklart deras baktillbehör! Spännande att se vad du väljer ut!

 3. Sofie

  Hej!

  Åh det verkar jättekul, men snälla skulle ni inte kunna fixa så att man även kunde beställa utanför Sverige? (Finland) betalar ju givetvis fraktkostnaden i såfall..
  Älskar Lagerhaus prylar, men de har inte butiker i Finland..

 4. Anna

  Hej!
  Ååååå vad glad jag blir, vilket kul samarbete. Jag gillar verkligen Lagerhaus men har lång dit, jag kommer att handla från din sida. Kakfatet har jag velat ha länge så n väntar jag bara på att få beställa =)

  /Anna

 5. Emma - [Distorsion]

  Åh, Lagerhaus har så mycket små roliga saker, en butik man går in i “bara för att titta” och så vill man köpa med sig massa saker.. 🙂
  Tårtfatet var väldans snyggt!