Vinn mina favoriter – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Vinn mina favoriter

 

Under vecka 24 är jag veckans blogg på Lagerhaus facebooksida. Då har alla ni som gillar Lagerhaus chansen att vinna mina fem favoritprodukter ur deras sortiment. Allt ni behöver göra är att gå in på deras Facebooksida och under fliken tipstävling i vänstra spalten hittar ni information om hur tävlingen går till.

Själv är jag barnsligt förtjust i det vita tårtfatet som ni kan se i förra inlägget, så snyggt och väldigt praktiskt. Den tillhörande kupan passar ju perfekt så här på sommaren om man inte vill dela med sig av godsakerna till getingar och andra småkryp.

Lycka till i tävlingen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessica

    Hej! Vilken otroligt fin blogg, kan inte förstå hur jag kunnat missa den! Och vilka jättefina bilder. Nu har du en till hängiven läsare:-) stort lycka till med bebisen! Kram Jessica