Gott att ge bort – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Gott att ge bort

Solen strilar in genom persiennerna, fåglarna kvittrar utanför och gräsmattan börjar äntligen hämta sig efter veckor av torka. För ganska precis ett år sedan tog vi de första trevande bilderna till vad som skulle komma att bli den bok jag nu sitter med i min hand. En bok full med recept, tips och idéer om ätbara (eller för den delen, drickbara) presenter som passar perfekt att ge bort.
Småkakor, snaps, likör, saft eller knäckebröd, jag tror att jag fått med något för alla smaker. Och vet ni vad? Från och med idag kan ni beställa boken här!

 

Under det senaste året har jag lärt mig massor tack vare alla fantastiska människor jag fått möjlighet att arbeta med. Den enastående fotografen och min goda vän Katja Kristoferson tar så vackra bilder att man bara vill sätta sig ner och gråta.
Min redaktör Annika Ström som tagit mig under sina vingar, stöttat, läst recept efter recept, granskat och hela tiden varit bensäker på att det skulle bli en bok av allt detta material. Lisa Ydring, förläggaren som från början trodde stenhårt på mig och min idé. Libby van der Ploeg, den fantastiske formgivaren som tog boken ett steg längre med sina underbara illustrationer. Tack för att du lämnade hus och hem på andra sidan Atlanten för att arbeta med oss!

Alla underbara människor på Bonnier Fakta, tänkt om alla skulle få möjlighet att arbeta med människor som ni. Då vore världen en mycket bättre plats!

Älskade, älskade Sebastian, tack för att du finns vid min sida och ställer upp på alla tokigheter som dyker upp längs vägen!

 

Under denna sommar kan jag lägga till två tunga titlar; kokboksförfattare och mamma. Boken vet jag att alla ni läsare kommer ta väl hand om. Förpacka fint och ge bort, bläddra i, baka ur eller bara ha som inspiration. Om ni tar hand om den biten kan jag helhjärtat ägna sommaren åt det där andra. I min mage växer det så det knakar och om inte allt för lång tid skall vi två bli tre. Det känns så overkligt att jag inte kan sätta ord på det. Men medan jag lallar runt här i min lilla bubbla av lycka tycker jag att ni skall beställa boken!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. freespins

  vhgMez Im no pro, but I imagine you just crafted the best point. You definitely know what youre talking about, and I can really get behind that. Thanks for staying so upfront and so sincere.

 2. Tomtens Dotter

  Boken är underbar.
  Köpte den direkt när den kommit ut. Har hunnit testa två recept, nämligen whiskeysenap (som tillskott till julbordet när vi firade Jul I Juli) och blåbärssylten med vit choklad.

  Blåbärssylten var helt fantastiskt god.
  Tack för inspirationen.

 3. Linda o Lea

  Sent igår kväll gjordes beställningen på din bok. Jag längtar efter ett sms i mobilen om att den har landat på Handlarn. Sen ska ja visa den för alla jag känner.. Trevlig midsommar.

 4. Lindha

  Ååh.. den måste införskaffas! 🙂
  Är en stor beundrare till dig och din blogg.

  Inspiration kallas det! 🙂

  Ha en underbar midsommarhelg, kram!

 5. Michaela

  Beställningen är skickad!! 🙂 Nu väntar jag med spänning att boken ska landa i brevlådan……
  Jag tänkte blogga om boken när den kommer, får jag låna bilden från din blogg? Och jag kommer naturligtvis länka…
  TACK för en inspirerande blogg!! Kjaaaaam…..

 6. Cecilia

  Nu har jag beställt boken!! 🙂 Verkar helt fantastisk – blir härlig läsning och perfekt “tidsfördriv” under sommaren då jag också går i väntans tider:) BRA JOBBAT! Kram!