Boksignering – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Boksignering

Bor du i Sala eller har vägarna förbi min lilla stad på onsdag? Då tycker jag att du skall ta dig till Ewerlöfs Bokhandel och träffa mig. Där kommer jag nämligen signera böcker från kl 17 och framåt. Vi hoppas på strålande väder, då sitter jag utanför bokhandeln, annars finner ni mig inne i butiken.
Under onsdagen drar årets version av Sala Festivalen igång, så varför inte ta en sväng till Sala, lyssna på lite bra musik, äta en hamburgare och träffa mig!

 

Jag hoppas vi ses!

Bild: Katja Kristoferson

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lena Sahlberg

    Fick din bok igår på posten, inköpt på nätet. Jättefin och inspirerande. Du är en inspiratör och du visar att man kan komma långt med kreativitet och vilja. Du borde ta dig ut i skolorna och prata om hur du har gjort och tänkt. Du är ju en entreprenör ut i fingerspetsarna, något som genomsyrar den nya läroplanen. 🙂

  2. karin - trattoria

    så kul! boken jag har varit med och skrivit (i ett helt annat ämne) kommer på posten i nästa vecka, det ska bli så kul att känna, titta och bläddra i den, fantastiskt spännande att se den i fysisk form!