Julegott – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Julegott

Ett ganska stort projekt jag har arbetat med under helgen kommer snart att få se dagens ljus. Redan i våras blev jag tillfrågad om jag var intresserad av att spela in en julkalender som sockerföretaget Dansukker står bakom. Så för lite drygt en månad sedan packade vi ihop lilla familjen och flög ner till Malmö. Det var ett par riktigt intensiva arbetsdagar, men oj så kul det var. Recepten i julkalendern är mestadels Dansukkers egna och jag hittade många nya favoriter som jag garanterat kommer testa under julen igen!

Julkalendern kommer ni att hitta på www.julegott.se. Varannan dag under hela december kommer det dyka upp ett nytt avsnitt med mig. I de olika avsnitten kommer jag att baka, göra julskinka och göra smaskigt julgodis. Vill ni ha ännu mera julinspiration finns det flera härliga julbloggar på sidan!

Bilderna ovan är tagna från inspelningen nere i Malmö.

 

Jag önskar er alla en trevlig helg!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. sara

  hej linnea!

  har du ett rejält skärblock i stil med det på bilden? vi är ett nystartat litet skaraborgsföretag som gillar rustik matlagning som du. ta dej en titt om du vill! om inte annat är det en perfekt julklapp till den kräsne hemmakocken/bagaren.

  http://www.ugglanocheggen.se

  välkommen!

 2. Monika

  Åh, blev så till mig att jag skrev om detta på min blogg och länkade till både din blogg och sidan julegott! Ska definitivt följa adventskalendern! 🙂

 3. Kjersti

  Låter kul! Men du, hur gick det med de rosa bidragen? Har jag missat dem, eller har du lagt upp dem någonstans? Vore roligt att få ta del av allas bidrag.

 4. Ida

  På tal om jul. Såg din finfina bok i julskyltningen på Åhléns här i Umeå!! Det var det första jag la ögonen på. Ha en himla bra jul 🙂