Hemgjord pizza är något vi är riktiga periodare på. Ibland kan det gå flera månader mellan gångerna, men nu sista tiden har vi ätit det titt som tätt. Den här gången smaksatte jag pizzan med mycket kryddor och tre olika slags ostar. En av mina absoluta favoriter när det kommer till färdiga kryddblandningar är Heta Nätter från Änga Gård. Ett företag som faktiskt finns här i stan, men man brukar hitta på dom på diverse marknader eller så kan man beställa från deras hemsida. När man inte riktigt vet vad man ska krydda maten med tar jag alltid till denna burk med smak av vitlök, persilja och massor av annat gott!
Receptet på den bästa pizzadegen hittar du här.
Till dagens pizza hade vi:
skinka
salami
riven ost
mozarella
Heta nätter (går att byta mot andra torkade örter)
fetaost
färsk persilja
färsk timjan
Fetaosten valde jag att ha på efter pizzan gräddats klart, kontrasterna mellan den varma pizzan och den kalla osten som smälter lite efter ett tag blir underbar. Vräk på med färska örter och servera med en god sallad.
Jag har fortfarande inte investerat i en sten så vi kan baka pizza på grillen. Har ni något bra tips på vilket märke på sten man ska köpa? Och till sist, vad har du helst på din pizza?
Verkligen gott med hembakad pizza. Har en stenugn där jag brukar baka, helst med lufttorkad skinka och ruccola!!!
Jag blir verkligen sugen på att göra egen pizza, älskar ostar så jag hade gjort något liknande absolut! Tack för inspiration!
Hembakad pizza blir det nästan varje fredag hos oss 🙂 Vi brukar ha på pesto, lök, vitlök, paprika, mozzarella och cheddarost. Vi använder oss av en pizza pronto maskin!
Hembakt pizza är så mycket godare än köpt! Och jag älskar att mixtra med olika fyllningar,
Åh, jag får nästan ha en egen mapp för din blogg så jag inte råkar gå in här när jag är hungrig. Ser ju helt galet gott ut.
Oh vad gott det ser ut!!
Oliver, fetaost, ruccola, kapris, champinjoner och kronärtskocka är mina favoriter på en hemmagjord pizza!
Oliver, fetaost, tonfisk, rödlök och majs är mina favoriter! Mums!
Verkar jättegott. Här är vi verkligen periodare vad gäller pizza ock. Eller, snarare min man för det är han som står för pizzabakandet i vår familj…Hoppas du har en fin dag /Emma
Den var väldigt god!!!
Hej! Trevlig och inspirerande blogg du har!
På min pizza hamnar alltid mozzarella och hemgjord tomatsås! I övrigt inte så många olika pålägg – antingen en tunnskivad salami eller prosciutto crudo, eventuellt + färska skivade champinjoner eller tunnskivad lök och röd paprika. Några stänk god olivolja och oregano från trädgårdslandet och lyckan är gjord! Varje gång undrar jag varför jag inte gör pizza oftare… Jag saknar tyvärr också sten eller stenugn 🙁 men när man förvärmer plåten på väldigt hög ugnsvärme tycker jag ändå att det blir ganska bra 🙂
Hej! Pizzan ser underbar ut liksom allt annat här på bloggen! Den bästa bakstenen får man om man går till sitt lokala stenhuggeri och där beställer en sten med den egna ugnens mått, det kostar ungefär 300 kronor, men jag bytte till mig den mot att jag kom med fredagsfika i ett par veckor 🙂 Det är det som kallas win-win…
Hej. Jag köpte en grillsten från Weber som funkar alla tiders. Passade på att köpa den på Ullared för bara 280 kr! Vilket klipp! Jag gillar faktiskt bäst vanlig standardpizza. En god skinka med färska champinjoner (som jag alltid försteker) och annanas med mozzarella över. Namnamnam!
love this pizza ! congrats for your photo
UvsXpl you ?аА аБТevent it, аА аЂаny plugin or
Very interesting info!Perfect just what I was searching for!
Really enjoyed this blog article. Really Cool.
Major thanks for the article.Thanks Again. Will read on…
Im grateful for the post.Really thank you! Really Cool.
Red your weblog put up and liked it. Have you ever considered about guest posting on other relevant blogs comparable to your website?
Major thankies for the blog post.Much thanks again. Keep writing.
Thanks-a-mundo for the blog post.Much thanks again. Will read on
Great article post.Much thanks again. Really Cool.
Major thankies for the article.Thanks Again. Great.
… [Trackback]
[…] Read More here: http://www.linneasskafferi.se/2012/07/pizza-med-orter-och-fetaost/ […]
… [Trackback]
[…] Read More here: http://www.linneasskafferi.se/2012/07/pizza-med-orter-och-fetaost/ […]
… [Trackback]
[…] Read More here: http://www.linneasskafferi.se/2012/07/pizza-med-orter-och-fetaost/ […]
ccn2785xdnwdc5bwedsj4wsndb
[…]check beneath, are some entirely unrelated internet sites to ours, even so, they may be most trustworthy sources that we use[…]
… [Trackback]
[…] Read More: http://www.linneasskafferi.se/2012/07/pizza-med-orter-och-fetaost/ […]
… [Trackback]
[…] Read More here: http://www.linneasskafferi.se/2012/07/pizza-med-orter-och-fetaost/ […]
… [Trackback]
[…] Read More Infos here: http://www.linneasskafferi.se/2012/07/pizza-med-orter-och-fetaost/ […]
… [Trackback]
[…] Informations on that Topic: http://www.linneasskafferi.se/2012/07/pizza-med-orter-och-fetaost/ […]
xcn5bsn5bvtb7sdn5cnvbttecc
[…]Wonderful story, reckoned we could combine a couple of unrelated data, nonetheless definitely really worth taking a appear, whoa did one particular study about Mid East has got far more problerms too […]
… [Trackback]
[…] Read More: http://www.linneasskafferi.se/2012/07/pizza-med-orter-och-fetaost/ […]