Ny design! – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Ny design!

Som ni ser har Linnéas Skafferi fått sig ett rejält ansiktslyft under kvällen! Ny logga är framtagen och en helt ny design på sidan.
Jag känner att nu när sommaren är på gång behövs en liten nystart även här. Alla blaffiga och kladdiga annonser är borta, om jag väljer att ta in annonser på sidan i framtiden får vi se. Men just nu känns det rent och skönt att slippa se eländet 🙂

Om ni märker att något ser konstigt ut, inte fungerar som det ska eller är allmänt fel får ni gärna höra av er så fixar vi till problemen så snart vi kan!

Tusen tack Sebastian för alla timmar du lagt ner för att få bloggen sommarfin.

Nu ska jag ta med hunden ut så han får kvällskissa och samtidigt passa på att kolla hur allt jag sått i mina pallkragar mår. Hur går det för er läsare med odlingarna, är ni lika sega i starten som jag efter den här evighetslånga vintern?

 

En fortsatt trevlig tisdagskväll önskar jag alla!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. no deposit casino

  Ci8sWp This is very interesting, You are a very skilled blogger. I ave joined your feed and look forward to seeking more of your excellent post. Also, I have shared your website in my social networks!

 2. Lene

  Vilken sommarfin blogg du har nu! Inte för att det var något fel på den tidigare, men detta är ett helt nytt stuk. Jättefint!
  Ja, vi har nog också varit lite sega med att odla denna våren. Vi fick ner våra fröer förra helgen. Men bättre sent än aldrig!
  Ha en underbar dag!

  Kramar
  Lene

 3. Linn

  Superfint! Håller dock med Annika om att texten är ljus. Kom på mig själv med att sitta med gamnacke och kisa (trots glasögon:), så gärna mörkare text för behagligare läsning! I övrigt jättefint och somrigt!!

 4. Annika

  Den är jättefin, Linnea! En liten synpunkt jag har bara, är att texten på sidan är rätt ljus. Förmodligen är det ingen annan som märker det, men jag har problem med synen och får svårt att läsa. Min text i kommentatorsfältet just nu ser jag nästan inte alls mot den mörka (men väldigt snygga!) bakgrunden. Men jag gillar den enkla designen, det är jättefint. Skönt att annonserna är borta också.

 5. Amanda

  Åhh, vad fin bloggen har blivit! Dina bilder och all mat är sååå fina så jag hoppas på många inlägg nu i och med nystarten.
  Kram till dig!!