Blåa drömmar – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Annons

Blåa drömmar

trissiblåttEfter förra veckans Formex-mässa kan jag inte riktigt släppa allt fint blått porslin och keramik vi såg. Jag drömmer mig bort till en sommar med lediga dagar och kaffe på altanen medan solen sakta stiger över uthustaket. Och vad skulle passa bättre än att dricka kaffet ur en urtjusig blå mugg?

Rörstrands Mon Amie har jag länge suktat efter, visst är de fina!? Väldigt klassiska, men i en liten modernare tappning i just den här varianten på mugg. Jag har spanat på dessa länge, men liksom inte kommit mig för att köpa dom.

Nittsjö Keramik är en liten pärla som ligger utanför Rättvik. Har ni varit dit någon gång? Deras klassiska Clara Fina känns helt plötsligt väldigt rätt i tiden.

Spodes Blue Room har en helt fantastisk jumbomugg som vore helt fantastisk att drick kvällskoppen med te ur. Den hamnar absolut på vårens önskelista!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons