linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Annons

Veckans mat

halloumisallad

 

Måndag i morgon och en ny vecka drar igång med buller och bång!
Jag älskar verkligen halloumi och tycker det är så gott att använda i sallad. Ät salladen som den är eller servera den till lite kyckling eller en köttbit.

torsk i ugn

 

Den här fisken har varit med förr. Men, den är fortfarande det mest sökta receptet här på Linnéas Skafferi, så jag tycker den förtjänar att visas upp. Galet enkel fisk i ugn. Den brukar gå hem hos både stora och små.

 

 

 

 

köttbullar

 

Galna människa tänker ni, julköttbullar i mars. Men jag kan helt ärligt tycka att det är såå gott med lite juliga köttbullar fast det inte är jul! Jag älskar verkligen kombon av kryddpeppar och senap! Så gott att det får platsa på veckans matsedel.

 

tortillapizza

 

På torsdagar Axel simskola, så då måste vi äta något som går fort att göra iordning Där är ju tortillapizzor helt oumbärliga! På den här har jag bytt ut tomatsåsen mot pesto, ett måste att prova för er som inte gjort det än!

potatissallad

 

Finally friday!!! Idag känner jag inte för någon mer avancerad matlagning än att slänga ihop en potatissallad. Och till det lite kallskuret från charkdisken. Bättre avslut än så kan man inte få på en vecka.

energibollar

 

Alltså de här små söta nötfria energibollarna. Helt omöjligt att bara ta en liten! Men eftersom de är gjorda på solroskärnor och russin så är det helt ok att ta två 🙂

 

Ha en helt fantastisk vecka nu!

Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Annons