Tävling-vinn yoghurtmugg från Sagaform – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Annons

Tävling-vinn yoghurtmugg från Sagaform

Tävling Sagaform

 

Jag tycker vi startar igång måndagen med en tävling! Den här veckan kan du vinna en yoghurtmugg från Sagaform på bloggen. Perfekt att göra iordning frukost, mellis eller en lättare lunch i och ta med till jobb eller skola. Eller varför inte ha med om du ska ha picknick?

Jag har nästan med mig frukost till jobbet varje morgon i form av overnight oats eller liknande och då är den här muggen ovärderlig! Jag gillar verkligen lockets funktion där du han ha müsli, nötter eller annat som du inte från början vill lägga direkt i yoghurten/chiagröten eller vad du nu väljer att ha i din mugg.

För att vara med och tävla vill jag att du kommenterar det här inlägget med vad du skulle vilja fylla din yoghurtmugg med för smarrigt. Tre personer vinner varsin yoghurtmugg från Sagaform. 

Tävlingen pågår fram till onsdag 23/3 kl 12.00.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Vinnaren utses av Linnéas Skafferi och kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Tävlingen är ett samarbete mellan Linnéas Skafferi och Sagaform.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Paola

  10 % grekisk naturell yoghurt, paranötter, mandel och valnötter rostade med kanel och kardemumma – och frysta, tinade hallon 🙂 Och kanske lite riven 86 %-ig choklad om jag vill lyxa till det ordentligt 😉

 2. Mattias Olofsson

  Jag skulle ta med mig vanlig naturell yoghurt med en skvätt honung på topp,
  och locket skulle jag fylla med min egengjorda Granola -perfekta starten för min kropp!

 3. Linda

  Jag skulle fylla muggen med min favoritversion av overnight oats-chiapudding gjord på kokosmjölk blandad med färspressad grapefruktjuice, vaniljpulver, havregryn och chiafrön toppat med hallon och blåbär ☺ Kul tävling!

 4. Alexandra

  Jag är lite tråkig. Jag är en sån älskar frukt och det hade varit enkelt att ta blanda till en fruktsallad och ha med sig istället, banan, äpplen, päron är några av favoriterna som skulle användas i den så klart 🙂

 5. Carina Henemo

  Jag skulle fylla min mugg med vaniljyoghurt och i locket skulle jag ha en god mussli med bla solrosfrön, pumpakärnor och det viktigaste av allt rostad kokos!

 6. Åsa H

  Jag älskar bäryoghurtar med mina egna plockade bär. Blåbär eller hallon. Krispiga kokosflingor på det är underbart !

 7. Jennifer Lind

  Jag skulle vilja fylla min yoghurtmugg med yoghurtkvarg med smaken vanilj och toppa den med torkade bär (russin, tranbär, blåbär), cashewnötter, sol och pumpafrön med lite kokosflingor.

 8. Elisabeth

  Jag skulle fylla min med vaniljkvarg, hasselnötter, solrosfrön, chiafrön, hallon, banan
  Och hemma gjord müsli 😃

 9. Melina

  Jag skulle fylla den med kärlek i finaste form. Naturell yoghurt, kvarg med vaniljssmak och olika bär som får mig att längta ännu mer till sommaren, blåbär, björnbär jordgubbar eller hallon får humöret styra.

 10. Gunilla Egelstad

  I muggen skulle jag ha drick vaniljkvarg som jag har lite lakritspulver och vanilj i. I locket hasselnötter, torkade tranbär , krossade valnötter och bananchips!

 11. Kristiina

  Hej!

  Jag skulle fylla yoghurtmuggen med vaniljyoghurt toppade med färska bär och en näve smulade pepparkakor.
  Perfekt mellan jobb och träning eller till barnens utflykter!

  Glad Påsk!
  Med vänlig hälsning,
  Kristiina.

 12. Madelene.A

  Jag skulle fylla den med naturell yoghurt och min hemgjorda knapriga granola ☺️Håller tummarna hårt! 🙏🍀 Kram Madelene

 13. Ida Bengtsson

  Jag skulle fylla denna smarta grej med a-fil (favorit!) och krispig musli att hälla på. Mums!

 14. Caroline

  Vilken finurlig grej! Skulle fylla den med tranbär, solrosfrön o små bitar mörkchoklad, o sen grekisk yoghurt till det med lite honung. Skulle nog även pröva med amaranthgröt, himla gött o ha med till skolan när man har långa dagar!

 15. Therese

  Hej, jag äter i princip samma frukost dag ut dag in 🙂 grekisk yoghurt med en fröblandningen på linfrö och solroskärnor. Ibland lyxar jag till det med lite hallon. Så gott och lättvindigt. Vill man ha det mer mättande kan man även blanda i lite fiberhavregryn.

  Skulle underlätta enormt mycket med denna mugg så man slipper släpa på olika burkar för alla ingredienser 🙂

 16. Sofie Altuntas

  Jag skulle göra en “fredagsmys” smoothie gjord på bananer, glass och krossade maränger.
  I locket skulle jag ha rostade hasselnötter.

  Mums

 17. Carro

  Turkisk yoghurt med lite honung & frusna blåbär. I locket en egen frukostmusli med en blandning av olika frön och nötter, bl a linfrön, solrosfrön, och hasselnötter.

 18. Lena P

  I botten mixad mango, sedan ett lager med chiapudding gjord på mandelmjölk. I locket hackad mandel. Perfekt mellanmål.

 19. Sara B

  Hej! Jag är lite av en periodare, vilket betyder att har jag väl fastnat för en maträtt/frukost så kan jag äta det typ varje dag, länge!
  Just nu har jag fått dille på att göra smoothie till frukost. Nu framöver ska jag jobba mycket natt, och då skulle denna mugg vara perfekt att ha med sig frukosten i!
  Har precis haft en lång period med blåbärssmoothie men har precis övergått till jordgubbs och mango smoothie med en tsk jordnötssmör som jag blandar med kvarg och grädde, så det skulle muggen innehålla. I locket skulle jag ha en blandning av nötter och stora kokosbitar, perfekt om man blir lite extra hungrig eller sugen!

 20. Annica

  Jag skulle nog ha kiwi och kokosflingor i behållaren och i själva muggen så skulle det vara en naturell yoghurt i. Älskar att äta frukt och yoghurt på jobbet.

 21. Jessica Hellström

  Jag skulle fylla muggen med arlas meze yoghurt, som är suveränt god, i locket skulle jag lägga nötter och bär blandade med lite flytande honung för sötmans skull.

 22. Sanna

  Jag älskar vaniljyoghurt så det skulle jag fylla muggen med, och ovanför skulle det rymmas en god blandning bestående av jordgubbar, smultron och blåbär. Så gott!

  Kram Sanna

 23. Emeli

  Just nu är jag helt såld på en blandning av keso, kvarg och frukt/bär av olika slag. Men jag käkar massa fröer och nötter till detta och det kan man ju inte ha i från början när man inte ska äta med en gång!
  Hade varit skönt att slippa ha 2 burkar med sig till frukosten på jobbet varje dag👍🏻

 24. Emma

  I min mugg skulle det vara turkisk yoghurt med lite vaniljpulver och kardemumma. Detta skulle toppas med krossade Finn crisp (Finns verkligen inget knaprigare att ha i yoghurt, så knasigt gott!) samt lite hackad mandel.

 25. Mia Haapaharju

  Jag skulle göra egen chiagröt att ha i och sedan ha färska bär i locket, bästa frukosten. Jag brukar också ta med frukost till jobbet varje dag, denna mugg hade underlättat detta enormt mycket. Håller tummarna för denna fina vinst! 🙂

 26. Julia

  Jag jobbar natt och denna muggen hade varit en perfekt “lunchlåda” till mig! Locket skulle jag fylla med chiafrön, nötter och müsli medan själva bägaren skulle innehålla en härlig mix av youghurtkvarg, banan och hallon 🙂

 27. Sandra Johansson

  Jag skulle fylla min mugg med en krämig vaniljyoghurt och toppa med en hemgjord müsli med bla russin cashew nötter torkade bananer och linfrön som är en favorit för både mig och min dotter 🙂

 28. Mathilda

  Jag skulle våga prova chiapudding som jag skulle kunna ha i den! För jag har ingen bra skål att göra pudding i & därför har jag liksom inte kommit till skott att prova…

 29. Rebecka

  Jag skulle fylla min yougurthmugg med chiapudding gjord på hasselnötsmjölk, chia och lite vaniljpulver. I locket skulle jag ha en blandning av rostade kokosflingor, solrosfrön och något annat gott som man bara kastar ned på morgonen. Det bästa med detta är att det går att variera i oändlighet.

 30. Alisa

  Jag skulle vilja fylla min mugg med grekisk yoghurt och lite hallon, locket skulle jag vilja fylla med hemgjord müsli 🙂 denna mugg skulle vara perfekt för mig som snart är nybliven tvåbarnsmamma att ha på “språng”

 31. Karin

  Jag skulle fylla den med min hemmagjorda extra crunchy müsli med torkade blåbär och tranbär och en massa kanel och till det vanlig mumsig fil! Fast då jag är galet förtjust i müslin så skulle den få fylla själva bägaren och så skulle filen få nöja sig med platsen i locket 😉

 32. Moa

  Hej Linnea! Vilken fin blogg med massar av bra tips du har! 🙂 Jag har ingen aptit tidigt på morgonen och blir därför vrålhungrig i skolan vid runt tio. Jag brukar ta med en banan men det är så tråkigt. Jag äter helst naturell yoghurt toppad med blåbär och nötter till frukost om jag får välja själv.

 33. Natalie

  Det finns många saker som jag skulle fylla min mugg med. Favoriterna skulle tror jag skulle vara tjock naturell yoghurt med frysta blåbär i och hemmagjord granola i locket eller smoothie med nötter och frön i locket. 🙂

 34. Margaretha örtengren

  Perfekt med en yoghurtmugg! Enkelt sätt att få med sig ett mellanmål som ger energi mellan jobbet/ plugget och träningen/ kören/ kvällskursen.
  Jag skickar med en musli med havregryn och andra gryn, nötter, sesamfrön, kokosflingor, lite nyponpulver och kryddat med kanel eller raw kakao & chai. En frukt därtill och måltiden är komplett.

 35. Ida

  Jag skulle fylla muggen med en snabb smoothie gjord på grekisk yoghurt, blåbär, jordgubbar, banan och vaniljpulver (det är ju skönt att ha något som går snabbt att förbereda när en stressar runt på morgonen). Locket skulle fyllas av hemgjord krispig granola med cashewnötter, havregryn, kokos, solrosfrön och linfrön. Yumyum!

 36. Emmi

  Jag skulle fylla min mugg med antingen en smoothie som en smoothiebowl, eller en acaibowl. I “locket” skulle jag lägga nötter, frön, mer frukt eller kanske kokos. Det hade varit perfekt för mig som inte äter frukost innan skolan på morgnarna. Det är något jag måste bli bättre på, speciellt då jag lider av ibs och behöver äta regelbundet. Men med denna mugg skulle jag lätt kunna förbereda frukosten kvällen innan för att sedan äta den påväg till skolan, och inte bli utan frukost. 🙂

 37. Eva

  Om jag vann skulle jag fylla den med chiafrön och havremjölk över natten och fylla på locket med skalade clementiter på morgonen då detta var en kombo som en vän ofta hade till universitetet som såg underbart god ut!

 38. Tove Sandin

  Jag har länge tänkt att skaffa mig en sådan mugg men aldrig blivit av.
  Om jag skulle vinna en ut av yoghurtmuggarna skulle den innehålla naturell kvarg och till den en fröblandning innehållande bla pumpa, solros, linfrön och russin. Detta som ett perfekt mellanmål innan ett gympass.
  Kram

 39. Malin

  Jag skulle fylla bägaren med fruktsallad och turkisk yoghurt, och toppa med min egengjorda granola. Standardfrukosten! 🙂

 40. Ellinor

  Chiagröt gjord på en aning agave, kokosmjölk, och kakao. I loket skulle jag lägga skivad banan och förska blåbär!

 41. Ulrika granström

  Vaniljyoughurt banan och hallon och granola i locket! Gud så fint å ha som lunch, jag som alltid äter i bilen 👍

 42. Lee

  Jag vill fylla min mugg med tjock naturell yoghurt och frysta egenplockade blåbär och hallon, vilket gör att yoghurten hålls kall även om det är varmt ute. I locket vill jag ha hemmagjort granola med rostade hasselnötter, mandlar och kokosflingor. Enkelt och jättegott.

 43. Sini Rantonen

  Ohh.. denna skulle vara perfekt för mig att förbereda dagen innan mina pojkars match. Oftast förbereder jag pojkarnas kläder, väskor och frukost på morgonen på matchdagen tidigt på morgonen. Jag hinner ALDRIG äta frukost själv. Då hade denna varit så bra att ha vaniljyoughurt och lite crunch/müsli i och ta med 😊 Håller tummarna! Ha det fint. Med vänlig hälsning, Sini soccermom

 44. Mikaela Dahlberg

  Jag skulle fylla den med yoghurt och i locket müsli eller bär med lite riven choklad 😋

 45. Jenny

  Jag skulle fylla den med en massa gröna äpplen och sen jordnötssmör i locket, alltså tänk vad gott <3

 46. Elisabet

  Jag skulle fylla muggen med en tjock, krämig smoothie gjord på bär och avokado! I locket skulle jag lägga en mix av hackade nötter, mandlar, frön och torkad frukt. Mitt bästa mellanmål!

 47. Alice

  Jag försöker bli mer hälsosam och gå ner i vikt just nu så min mugg skulle antingen fyllas med naturell kvarg eller chiapudding för att senare toppas med nötter, kokos och exotiska frukter som mango och passionsfrukt för lite härlig syrlighet! 🙂

 48. Therese

  Jag skulle fylla min mugg m fil o en hemgjord granola m frön, nötter o tranbär. Bästa enklaste vsrdagsfrukosten 😋

 49. Patricia Palomino

  Jag skulle fylla min mugg med vanilj yogurt, müsli eller fräsch hallon, jordgubbar eller bläbar.
  Chía frön eller honung också smakar gott 😋

 50. Annica

  Som en bra start på dagen eller som ett mellanmål skulle jag fylla först med naturell yoghurt med lite kanel. I den övre behållaren skulle jag ha lite fröer och nötter. PERFEKT att slippa flera olika behållare i väskan! Hoppas jag har tur : )

 51. Sofia Åvall

  Jag skulle fylla min mugg med yougurtkvarg, färska bär som jordgubbar el blåbär och lite havrefras! Har äntligen hittar en frukost som passar mig och som jag gillar att äta. Vore så bra med en sån mugg( visste inte att det fanns) för som det ser ut har jag med mig tre brukar för alla olika tillbehör 🙂
  Mvh Sofia

 52. sofie wiklund

  Skulle helt klart fylla locket med bär – Hallon, blåbär och jordgubbar och i muggen – vaniljyogurt!

 53. Linn

  Jag skulle vilja fylla min form men chokladchiapudding med cashewmjölk och hallon. I locket så skulle jag vilja fylla med kokos flakes och hemmagjord granola.

 54. Petra

  Smart! Jag skulle använda den till min bästa “jobbfrukost”. Keso och i locket äppelbitar ruskade i kanel. 👍

 55. Caroline

  Jag skulle fylla min mugg med hallon i botten och yoghurtkvarg över det. I locket skulle jag ha granola!

 56. Annsofi

  Jag skulle fylla muggen med Grekisk yoghurt, och i locket skulle jag ha min hemmagjorda müsli! Supergott 😄

 57. Mikaela Blom

  I min kopp skulle det vara en härligt krämig chiapudding gjord på kokosmjölk eller havremjölk och i locket skulle jag då lägga en citrussallad så att de inte blötlägger puddingen. Tänk vilken lyx om man fick ta med den där till jobbet varje morgon 😍

 58. Maja

  Jag skulle fylla muggen med vaniljkvarg och i locket skulle jag lägga hallon och kokos! Så enkelt men så gott!! 🙂

 59. Linnéa

  Jag skulle fylla min med min godaste over nightoats. Jag blandar lika delar fiberhavregryn med rågflingor, en nypa vaniljpulver, lite honung, en klick jordnötssmör och häller över mjölk. Mmm. Dagarna jag känner för topping tar jag banan till eller hallon.

 60. Linn

  Jag skulle fylla muggen med havreyoghurt med kanel och äpple! I locket skulle jag ha hemgjord müsli 😊

 61. Linnéa

  Jag har ju blivit helt såld på det här med vegansk kost (trots att jag inte riktigt kommit dit att allt är utbytt än) så därför skulle jag gärna fylla den med soygurt mixade med blandade bär, frukt och grönsaker om jag känner mig ambitiös den morgonen. I det andra facket hade jag haft hemmagjord granola som är helt underbart god!

  Hoppas du får en fortsatt bra vecka! 🙂 KRAM

 62. Andrea

  Jag skulle fylla muggen med en overnight oats jag brukar göra smaksatt med blåbär och lemoncurd, såå gott! Locket skulle jag nog fylla med (lite beroende på dagsform) nötter och kokos, mums!

 63. LINDA EKBERG

  Jag skulle fylla den med Kokosyoghurt med hallon/lakrits, och toppa den med lite färska blåbär och kokoschips.

 64. Hanna

  Jag skulle fylla muggen med krämig grekisk yogurt och färska jordgubbar och locket skulle jag fylla med en mussli med puffad dinkel, kokosflakes, rostade hasselnötter och rostade havregryn.

Annons