Nu är påsken här och för många av oss innebär det lite välbehövlig långledighet. Att få tid över till att träffa familj och vänner. Eller kanske fly fältet och åka på semester?
Oavsett hur du tänkt spendera påsken i år tänkte jag tipsa om lite god mat att stoppa i magen under påskhelgen. Antingen kan man göra en stor brakbuffé av allt. Eller så kan man plocka det man gillar bäst. En härlig bildbomb med massor av inspiration.
Först ut är sparrissalladen med pocherat ägg. Perfekt som förrätt!
En bit västerbottenostpaj sitter aldrig fel!
Jag älskar sallader! Och tycker att en halloumisallad har sin självklara plats på buffén i påsk!
Fyllda sötpotatisar, eller sötpotatishalvor i ugn är ett passar perfekt till både kött, fisk och fågel!
Favorittillbehöret nr 1. Riven rödbetssallad. Så himla gott!
Limelax som enkelt tillagas i ugnen. Blir ni många? Kör en hel laxsida i ugn eller på grillen.
Superdupersnabb cheesecake som du enkelt gör i fina glas. Ett fint avslut på middagen!
Len och härlig vit chokladmousse som fått en lite blommig smak av apelsinvatten.
Den här vårens storfavorit, chokladdoppade mandlar med havssalt. Bara gör dom, ok!
Oj så mycket gott! Cheescaken ska jag prova idag.