Tävla om en Crock Pot – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Tävla om en Crock Pot

crock pot

Hej fredag och hej världens bästa tävling!!
För i helgen kan ni nämligen tävla om en Crock Pot här på Linnéas Skafferi!

Det är ju ingen överdrift och säga att jag älskar denna pryl och den används flitigt här hemma. Den fyller sin funktion både på vardagar och till helgen. För även om man har en hel underbar dag ledigt, kan det ibland vara skönt att maten liksom sköter sig själv där i ett hörn av köket.

För dig som inte riktigt vet vad en Crock Pot är:
En Crock Pot är en gryta som värms upp långsamt med hjälp av elektricitet. Grytan står i en ram som värmer maten under konstant temperatur.  Du har två olika värmelägen, båda är så pass låga att maten inte kokar. Därför tillagas maten väldigt skonsamt under en  längre tid. Crock Pot kallas även slowcooker, slökokare, och lågtryckskokare. Till skillnad från en tryckkokare lagas maten långsamt i Crock Poten. Crock Poten har sitt ursprung i USA och har på senare år blivit väldigt populär även i Sverige.

Ni hittar lite recept under kategorin Crock Pot här på bloggen, men det kommer fyllas på nu under våren med flera riktigt härliga recept. Kan redan nu säga att jag gjorde en helt makalöst god gulasch igår som det kommer recept på inom en snar framtid! Under #crockpotse eller om du följer @crockpotsverige på Instagram hittar ni massor av inspirerande recept gjorda i Crock Pot.

Den Crock Pot ni kan tävla om här i helgen är en 5,7 l Slowcooker med timer och automatisk omrörningsfunktion när man behöver det. Den är programmerbar och har en gryta av keramik i högsta kvalité. 2 olika vevarmar sitter i locket och går att byta ut och att ta bort. Glaslocket har klamrar som håller det på plats. Utsidan är i stilfull rostfri design med svarta detaljer.

För att vara med att tävla vill jag att du berättar vad du först av allt skulle testa att laga i din sprojlans nya Crock Pot? Eller har du redan en och skulle vilja ge bort den till en vän? Vad skulle du då rekommendera den att börja med?

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Tävlingen pågår från och med fredag 22 april till söndag 24 april kl 18.00 2016.

Vinnaren utses av Linnéas Skafferi och kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Tävlingen är ett samarbete mellan Linnéas Skafferi och Crock Pot.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda Renström

  Jag skulle prova att göra kyckling med rotfrukter. Verkar vara så smidigt med en Crock Pot. Vore underbart att hitta en produkt som underlättar vardagen!

 2. Anne Kalijärvi

  Jag skulle laga en härlig älggryta med stark korv och grönsaker. Älg är för mig en rätt som tar tid att få alldeles mör och fin

 3. Anna

  Wow, vilken rolig tävling! Jag har länge sedan velat ha en crock pot och har till och med samlat på mig en massa recept under det senaste året. Ifall jag vinner så tänker jag testa att göra en kycklinggryta för det ser så himla smarrigt ut. Håller tummarna.

 4. Sofie

  Vilken härlig tävling!! :))
  Jag blev förälskad i Julia Child’s Boeuf Bourguignon när jag gjorde den för 1 1/2 år sedan till min bästa väns 25-årsdag. Nog den godaste maträtten jag har gjort faktiskt! Jag har länge längtat efter att göra den igen – men det har helt enkelt inte blivit av. Inför premiären av säsong 6 på Game of Thrones bestämde jag och min pojkvän att vi ska laga en ny maträtt till varje avsnitt, så vi både får en kulinarisk och underhållande upplevelse. Vad passar då inte bättre än en Boeuf Bourguignon tillagad i en sprillans crock pot? Maträtten är kanske inte ny men tillagningssättet är mycket spännande!

 5. Anette Berg

  Jag är norsk men har de senaste 4 åren studerat i Sverige. Det första jag skulle gjort är utan tvekan Fårikål! Det skulle vara fantastisk att på ett enkelt sätt kunde göra en verklig fantastisk norsk rätt så hemlängtan kan släppa lite..

 6. malin

  oh gud vad jag önskar mig en sån!!! hade verkligen underlättat min vardag att kunna lag god hälsosam nyttig mat till både till mig och barnen ! en mustig kyckling chili con carne med massa grönsaker bönor å kryddor tror jag barnen hade älskat. och massa möra kött å grönsaks grytor

 7. Åsa Skogs

  Skulle absolut prova göra Pulled Pork ,som jag blivit helt såld på istället för Tacos.
  Hoppas 🙂

 8. Anette Hansson

  Kyckling med vitlök, rotfrukter och färska kryddor som timjan, rosmarin och chili. Underbar med ris/potatis till middag och sedan om det blir över, använda rester i en wrap med färska grönsaker och kall sås.

 9. Sara B

  Svårt att välja vad man skulle tillaga först. Jag skulle vilja köpa en saftig och mör köttbit som skulle smaka ljuvligt och bara falla isär då man äter den. Har lite dille på dragonpulver till kött, så den skulle kryddas med just det och lite peppar och salt. Annars skulle jag göra pulled chicken… Mm.. Det bars vattnas i munnen 🙂 blir hungrig så här innan lunch! 🙂

 10. Anna Lundqvist

  Jag skulle vilja prova att göra hel kyckling med rotfrukter. Har önskat mig en Crock-Pot länge och hoppas verkligen få möjligheten nu.

 11. Marianne Fröding

  Jag skulle vilja göra kalops och dillkött. Båda rätterna är sån där riktig mormorsmat som kräver tid och omsorg. Det verkar denna gryta ha!//Marianne

 12. Madelene

  Den första rätten jag skulle göra är en god Chili con carne och bjuda min underbara mamma på. Hon vårdade mig i hemmet under min fruktansvärda cancerresa och var med mig som stöd till sjukhuset när jag fick dom tuffa cellgiftsbehandlingarna. Hon är guld värd och jag älskar henne så otroligt mycket och är värd mycket god mat. Jag skulle använda den fina grytan flitigt om jag vann den och bjuda på mycket god mat till min kära mor. Hoppas nu att turen står mig bi, för då jag så lycklig skulle bli.
  Kram

 13. Rolf

  Jag skulle göra min goda kalopps gryta och bjuda min kära fru på. Hon har snart födelsedag så då skulle den goda grytan passa till henne och en god dessert efteråt. Hon har inte mått så bra den senaste tiden av olika orsaker och behöver muntras upp. Håller tummarna hårt!!!

 14. Anna Tholin

  Jag skulle bli så glad för en crockpot!
  Det första jag skulle laga är köttbullar i en härlig tomatsås. Borde bli så gott när det får stå och koka ihop medan en jobbar. Lyxigt på alla sätt!

 15. Hanna Nilsson Åberg

  Jag har redan en crockpot, och den är helt fantastisk när man har småbarn hemma och vill servera god, vällagad mat! Vi använder den flera gånger i veckan och gör allt från äppelkräm till bouef bourguignon. Vår nya favorit så här till sommaren är dock revben som får koka i bland annat cola, vitlök, kryddor och tabasco. När dom sedan är möra så lägger vi dom på grillen och penslar dom med en glaze, det blir sagolikt gott!! Detta skulle vi verkligen rekommendera att man testar att laga med sin nya crockpot. Nu vill vi gärna vinna en crockpot till en småbarnsfamilj vi känner, jag vet att dom så gärna vill ha en!💕

 16. Johan

  Hej Linnea, här kommer ett tävlingsbidrag.
  Att ha samma jobb som man har intresse är farligt. Man “jobbar” alldeles för mycket och glömmer bort att man måste äta och ta hand om sitt “tempel”. Äter snabbmat från McDonalds och Max, för att optimera arbetstiden. Ingen gastronomisk upplevelse på långa vägar, men det är snabbt och enkelt! Ska lägga om min livsstil framöver och prioritera fasta måltider med Bra och näringsrik mat. Vinner jag en Crock Pot skulle jag laga Lax! Älskar lax i alla former. Göra mat i en Crock Pot verkar vara i princip omöjlighet att misslyckas med. Bra! 😀 Håller tummarna. Tack för en bra Blogg!

  Hälsningar: Johan

 17. Tanja

  Jag vet inte vad jag skulle rekommendera men jag har en vän som såg sitt hem brinna ner till grunden igår och henne skulle jag vilja vinna denna till. När dem får tar i ett nytt boende har dem absolut inget mer än det dem åkte hemifrån i så om det underlättar för en familj på 3 barn 2 vuxna och en bebis i magen skulle jag vara ordentligt lycklig att vinna denna

 18. Karin Hedlund

  Om jag hade en crock pot skulle jag laga någon god kycklingrätt till att börja med. Det verkar så himla smidigt med en sådan gryta, så nu håller jag tummarna stenhårt!

 19. Nina Karlsson

  Åh så spännande med tävling! Håller tummarna!
  Jag hade först ut velat testa ditt recept på mexikansk gryta i min nya crock pot 🙂
  Hälsningar Nina

 20. Johanna

  Jag och min familj äter veg och är sugen på att göra krämiga såser och mustiga grytor i en crock pot! Allra först skulle jag testa en god ratatouille med massor med härliga grönsaker och franska kryddor. Åh jag längtar!

 21. Anna

  Helt klart skulle jag börja med creme brule. Har alltid velat testa att göra det själv men tyckt att det var svårt. Men en Crock Pot verkar det enkelt. Medan den vilar sig skulle jag göra jordnötskyckling. Tänk att snabbt och enkelt kunna göra god och hälsosam mat till familjen och ha tid över till att leka busa och läsa.

 22. Annika Nilsson

  ÅH, jag skulle laga en lammgryta med 750 gr Grytbitar av Lamm, steklökar, morötter, vitlöksklyftor, lagerblad, kallpressad olivolja, rosévin, tomatjuice, worcestersacue, balsamvinäger, färsk timjan, köttfond, havssalt och grovmald svartpeppar! Smaskens!

 23. Tulsa

  Åh, jag!

  En Crock Pot vill jag så gärna ha,
  Den skulle jag använda var och varannan da’,
  Till att laga rätter stora som små,
  Och några värda att klura lite på.
  Men först skulle jag laga något åt min fina man,
  Och äntligen göra pulled pork drömmen hans sann!

 24. Michaela

  Det första jag skulle prova är pullet pork. Brukar göra den i ugnen och är alltid lite sen så det blir ganska sen middag.

 25. Rebecka

  Eftersom vi har stående taco tuesdays här hemma så skulle det självklara för mig att börja med vara pulled beef till tacos. Tips är att alltid göra egen tacosås och tacokrydda, det blir så mycket godare och är inte särskilt svårt.

 26. Birgitta

  Hej!
  Klart jag vill vara med i denna fina tävling!
  Det första jag skulle laga är en härligt god vegogryta med bönor, massa goda grönsaker, lök och cocosmjölk som serveras med nykokt ris. Sen skulle jag ringa min älskade dotter som är vegetarian på den grytan. Hon behöver skämmas bort med massa god mat och kärlek efter sin långa svåra cancer. Vi skulle ha ett riktigt mor-dotter mys. Så nu håller jag tumme och tå, att den härliga vinsten hem till mig ska nå!
  Kram

 27. Petra

  Jag skulle ge den till maken för det är han som lagar den godaste maten här hemma. Eller förresten – det här kanske kan vara min chans att lära mig det han redan kan? Det vore ju kul att kunna bjuda tillbaka någon gång. .)

 28. Sofie

  Hej! Jag blev tipsad om Edward Bloms chili för någon vecka sedan och har funderat på att laga den ända sedan dess! Har aldrig testat någonting utav Herr Bloms recept tidigare, han är inte riktigt min största inspirationskälla när det kommer till mat, men fick tipset av en arbetskamrat och jag älskar när det är lite sting i maten 🙂 Tror i alla fall att det skulle bli det första jag testade om jag plötsligt hade en crockpot i köket! Jag kommer nog testa den i vilket fall som helst men med en crockpot så skulle nog själva prova-grytan-dagen ligga närmre i kalendern än utan en crockis… Med tanke på att jag inte skulle behöva planera in att vara hemma och vakta grytan om du förstår vad jag menar, vilket jag tror att du gör xD Just nu är min enda möjlighet att göra långkok under helgerna men med en crockpot så kan man kanske hinna med långkok även under en helt vanlig vardag och det vore nice!

  Tack för en inspirerande blogg! Hittills har jag inte blivit besviken med något utav dina recept 🙂

 29. Lisa

  Jag hade lagat en köttgryta som min mormor alltid lagade när jag var yngre. Den är fantastisk god, men blir aldrig av att vi gör den längre eftersom de är ett riktigt långkok! Därför hade de vart perfekt att göra som första rätt om jag skulle vinna!

 30. Jerker

  Vi får en del viltkött, så en riktigt vällagad viltköttsgryta, med älg, rådjur och vildsvin, vore en dröm att få tillreda, tillsammans med äppel och lingon <3

 31. Kristina Norrman

  Åh vad svårt att välja, men skulle nog göra en jätte god vegansk Kikärtscurry med ris till. En crock pot är verkligen något jag har saknat i mitt kök!

 32. petra norèn

  Åh skulle så gärna vilja vinna denna. Det första jag skulle vilja testa är något med högrev, passerade tomater, mycket kryddor och vitlök, gärna färska grönsaker som tex morötter squash, paprika och lite örter, spännande.

 33. Sandra Johansson

  Hej åh vad roligt det skulle vara att vinna denna !:) jag älskar att laga mat men som höggravid och småbarnsmamma finns det ibland begränsat med tid till att stå vid spisen, långkok som visserligen kräver lite förberedelser men sedan sköter sig självt passar vår matgalna familj jättebra. Jag skulle prova att laga en kryddig indisk lammgryta jag sett recept på och varit så sugen på att göra länge mvh Sandra

 34. Jenny Eliasson

  Skulle jag vinna den här crockpoten skulle jag tillaga pulled chicken.. Eller pulled turkey..

  Något av det godaste jag har ätit – men har inte redskapen till att tillaga det hemma! För små grytor, för liten ugn, för lite tid, för lite av allt?!

  Hoppas innerligt att få vinna – all ny inspiriation för matlagning bara poppar upp så fort jag läser om hur smart den är!

 35. Andrea

  Jag älskar älgkött och skulle vilja lags mustiga köttgrytor av älg & massa härliga grönsaker oftare, men det blir ju tyvärr bara de få helgdagar då man är hemma hela dagen och kan passa grytan. Med en Crock Pot har man ju helt plötsligt möjlighet att laga en mustig älgköttsgryta en helt vanlig vardag!

 36. Anna

  Hej!
  Jag skulle göra en riktigt långkokt soppa som jag kan äta när jag vrålhungrig kommer hem från jobbet. Jag skulle göra en riktigt hårig kycklingsoppa med syra från citron. Våriga örter som ramslök och de första stjälkarna timjan som kikat upp ur jorden. Morotsslantar. gul lök och vitlök. Tänk vilken Lyx att komma hem till färdiglagad mat fast man bor ensam.

 37. Christina Flygare

  Om jag vann denna fina Crock Pot så skulle jag laga mer soppor till mig & familjen…En god soppa är en fantastisk kvällsmat med nybakat bröd till….& dessutom är den färdig när man kommer hem…bara lyfta på locket & servera….=)

 38. Magie

  Skulle vilja testa att göra en chili con carne. Sugen på detta en mulen dag som denna och hoppas få till en riktigt bra chili i denna fina manick.

 39. Maria

  Oh, jag skulle höra en grym Boeuf Bourgignon. Extremt gott och känns sofistikerat trots att det egentligen är långkoket som gör hela smaken.

 40. Karin

  Då jag själv inte äger vare sig en Crock Pot eller några särskilda recept som är utformade för just en Crock Pot så var jag tvungen att googla. Då jag inte äter kött så förväntade jag mig endast något enstaka vegetariskt recept då jag helt har missuppfattat vad en Crock Pot är och trodde att den bara användes till långkok av kött. Jag kunde inte ha mer fel! Skriver man orden Crock Pot och vegetariskt i sökfältet på Google så bombarderas man med fantastiska recept! Jag har suttit nästan en timme och samlat recept som jag bara måste prova! Mitt favoritrecept är nog ändå ett av de första jag såg, det recept som fick mig att nästan lämna allt och genast åka in till stan i bara pyjamasen för att köpa en Crock Pot för månadens hyra (jag är sjukskriven och… ja man skulle väl nästan kunna kalla mig pank… ish… eller nej vet du, jag klarar mig jättebra, pank är jag verkligen inte… fast det känns lite så nu när jag insett att jag inte kan leva mitt liv utan en Crock Pot). Detta recept på vegetarisk trebönschili skulle jag kunna leva på resten av mitt liv! Tror jag, jag har ju faktiskt inte smakat det än. Eftersom det inte är mitt eget recept så lägger jag in länken här så att rätt person får cred och så att ni också kan testa denna chili! Receptet kommer från Lilla matdériven: http://lillamatderiven.blogspot.se/2013/11/vegetarisk-trebonschili-i-en-crock-pot.html

 41. Nathalie Nyberg

  Hej, åh vilken rolig tävling! Jag skulle Vilja göra “chili” i denna härliga sak. Jag gjorde det en gång och det stod och gottade sig i timmar men sista timmen skulle jag ta ett bad och min man skulle hålla koll och då brändes allt vid… Det var som kolbitar. Jag är även föräldrarledig och väntar en till liten till juli. Jag lagar mycket mat i ugnen i en gjutjärnsgryta då sköter det sig själv. Jag fyller även år på söndag så det skulle vara kul att vinna något till sig själv 👏🏻💕

 42. Jannike Mårtensson

  Tror jag skulle börja med en pulled pork och servera den som de gör på en av krogarna i stan, välkryddad på bröd med friterad potatis, sallad och en massa goda röror. Med en egen Crock Pot skulle ju jag kunna laga och bjuda in vänner till den härliga rätten istället för att gå på krogen, som visserligen är mysigt men ack så dyrt!

 43. Riina

  Oj, vad vi behöver detta! Vi är en familj med två vuxna och två barn, jobb, skola, förskola och inte så mycket tid att laga mat….Detta ska förenkla vårt liv så mycket mer och vi har med tid för våra barn 🙂

 44. Tove Sandin

  Det här var något nytt som jag aldrig hört om! Har ganska nyligen blivit intresserad av att laga mat och tycker det är riktigt roligt att ta över matlagningen här hemma i familjen. Om jag skulle vinna denna Crock pot skulle jag med glädje testa på nya och goda recept att bjuda min mor och far på, kanske även när vi bjuder in på storkalas.

  Tack för alla mattips du ger, alltid lika kul att se vad du hittar på att laga, både roliga och varierande rätter!

 45. Emelie Bengtsson

  Mina föräldrar och min syster har varsin och har varit på mig länge om att skaffa en för att det blir smidigt och kul att laga mat. Kanske dags för mig med nu? Det första jag skulle laga är en fransk köttgryta som min sambo älskar.

 46. Zagga

  Jag har ingen men har läst att den är super bra.
  Jag vill prova kyckling med grönsaker i. Förväntar mig att köttet bli mjuk saftig och med massa smaker. Hoppas

 47. Elizabeth larsson

  Jag skulle definitivt göra pulled beef i min nya CrockPot!
  Att få nåt så gudomligt gott av att bara låta CrockPot göra jobbet är fenomenalt!

 48. Elin Persson

  Hej!
  Jag skulle först laga kyckling med massor av örter och citron. (Jag älskar kött men försöker dra ner på rött kött.) Sen skulle jag vilja testa en massa italienska rätter som jag lagat massor av gånger och se vad som händer med dem i en Crock Pot. Hur smakar en köttfärssås som puttrat i 4-5 timmar? Så spännande!

 49. Sophia Lind

  Med 2 vilda små barn är det ibland svårt att få tiden att räcka till, därför vore det underbart om maten lagade sig själv. Jag skulle börja med ditt recept på kycklinggryta för den såg riktigt smarrigt ut ☺

 50. Johanna

  Om jag hade turen att vinna skulle jag laga en god kycklingrätt!
  Jag skulle vilja återuppleva riktigt mör kyckling med marockanska smaker så som jag åt för många år sedan när jag satt på en takterrass mitt i Marrakesh med utsikt över torget Djemaa el Fna. Jag har försökt att laga detta flera gånger men har inte riktigt lyckats få det sådär saftigt och gott, men det skulle nog en Crock pot klara galant!
  Och för en ganska nybliven mamma så är det ju makalöst skönt när maten så gott som lagar sig självt så man kan fokusera på att gosa och leka med sin lille bebbe istället för att stå vid spisen.
  Tack för en bra och inspirerande blogg, nu håller jag tummarna för att turen är med mig i den här tävlingen 🙂

 51. Anna Andersson

  Att göra en riktig mör och saftig stek är bland det svåraste jag vet. Oftast blir mina lite torra och tråkiga. Crock poten måste vara den mest optimala köksprylen och vägen till en riktigt bra stek…inbillar jag mig i alla fall. Vore kul att få testa min tes. Att den dessutom verkar sköta sig själv, utan passning låter nästan för bra för att vara sant.

 52. Malin E

  Ifall jag vinner tävlingen kommer jag fira med att göra en frijoles på svarta bönor som under flera timmar får gotta ihop sig med bland annat chilli, tomater, lök, vitlök, mörk choklad och en skvätt god öl. Den lena bönröran får sen göra succé i ett tortillabröd tillsammans med hemmagjord salsa, gräddfil, massa koriander och kanske pulled chicken.
  <3 tacofredag!

 53. therese

  Ska bli mamma för första gången och kan inte tänka mig ett smidigare sätt att kunna förbereda kvällens middag hur enkelt som helst 🙂
  Eftersom både mannen och jag är väldigt svaga för långkok skulle det absolut bli en riktigt härlig köttgryta med massor av goda grönsaker. Mustig, värmande och mysig, lite pressad potatis, egengjord pressgurka och rårörda lingon skulle få toppa middagen och ge oss en riktig lyxmiddag♡
  Sådant vi bara unnar oss en ledig helg någon gång ibland…

 54. Maria Henrikson

  Har drömt om en egen crock pot, sedan jag var au pair i USA för snart 20 år sedan! Familjen hade en sådan och vi lagade så mycket god mat! Det blev mycket goda indiska grytor, som vi åt med händerna, höger hand! Så det blir nog det första jag skulle göra – en indisk curry gryta med kyckling! Denna vinst skulle verkligen förgylla min och familjens vardag! Hoppas hoppas…

 55. Sofie

  Jag hade först av allt provat laga revben, älskar det, men blir så lätt torrt.. Hade varit toppen att kunna laga mat när man är på jobbet och ha allt färdigt när man kommer hem, och är trött och egentligen inte orkar laga mat…

 56. Therese

  Jag skulle testa laga en god och mustig kycklinggryta till familjen. Äldsta sonen är inte förtjust i mat och varje dag är en utmaning att få i honom någon varm mat + lillebror som vill amma fortfarande. Denna mamma har inte fått sova en natt med sammanhängande sömn på över ett år. Denna skulle vara guldvärd för mig! Lätt att förbereda och det skötet sig själv + att 2-åringen skulle bli så nyfiken av att få hjälpa till att laga maten att någon matbit skulle nog slinka ner 🙂 Nu passa på att sova när lillebror inte vill äta. Kram

 57. Heidi

  Första rätten som skulle provas är en gammal hederlig kalops! Kalops gillas av både mig, maken och treåringen.

  Crock Pot står på önskelistan här då jag tyvärr sällan bidrar till matlagningen hemma i brist på tid, vore fiffigt med något som man inte behöver “stå och vakta”. 😃

 58. Bonnie

  En sån skulle jag verkligen behöva som stressad fotbollsmorsa med eget företag. Det första jag skulle testa är Pulled pork som hela familjen älskar.

 59. Ida Elsing

  Å, om jag vinner en Crocpot skulle det första jag lagar vara just en äkta gulasch. Tänker inte ge upp försöken att återskapa den godaste gulaschen som vi någonsin ätit! (För snart 10 år sedan gick vår bröllopsresa till Checkien)

 60. Victoria

  Det här vore ju DRÖMMEN att få vinna! Mina svärföräldrar i Kanada har en crock pot och jag skulle så gärna ha en egen men en studentbudget har tyvärr inte tillåtit ett inköp. Det finns massor med recept jag skulle vilja testa, alltifrån gröt till olika fruktpajer och warm apple cider…. Men det första jag skulle testa är nog min pappas älggryta med älgkött som han själv har skjutit som får koka riktigt länge och bli sådär perfekt mört. Vi lever på det under hösten och vintern och det skulle verkligen underlätta att få kunna tillaga grytan i en crockpot!

 61. Sofi Fifi Karlsson

  Jag skulle laga en superläcker chili con carne till min söta pojkvän som älskar den rätten över allt annat!

 62. Caroline

  Ååh, vilken härlig tävling! Och på söndag är det min födelsedag… Tänk vilken fin present om jag skulle vinna!
  Det skulle kanske inte passa som det första att laga med tanke på årstiden men en riktigt härlig risgrynsgröt som får lagas ordentligt utan risk att bränna vid är något jag gärna skulle använda den till. Det är frågan om jag ens skulle kunna vänta till risgrynsgrötssäsongen… <3

 63. Hanna

  Har sett dina recept som du lagar i din croc pot och blir så nyfiken på detta vad det verkar smidiga hjälpmedel. Det första jag skulle laga vore kalops som serveras med klassiska tillbehör. Husman när den är som bäst. En favorit från barndomen som jag äter alldeles för sällan.

 64. Daniel

  Det första jag skulle göra är rödvinsbrässerad oxkind. Som serveras med potatispuré av mandelpotatis, syltade kantareller och pärllök.

 65. Elisabeth Embretsen

  Vad roligt! De senaste dagarna har jag pratat om att jag skulle vilja testa en Crock Pot. Som småbarnsförälder låter det lockande att ha ett långkok färdigt så fort man kommer innanför dörren på eftermiddagen! Jag är nyfiken på hur en Marockansk tagine skulle bli i den, så det är det första jag skulle laga.

 66. Emma

  Jag skulle bjuda min man på en riktigt klassisk kalops efter en härlig dag i vitsippeskogen. Med mjällt, mört kött, bitigt potatismos och härlig pressgurka.

  Jag hade länge tankar på att köpa en sån här till min man i födelsedagspresent, men det blev till slut något annat. Vore kul att överraska honom med en spontanpresent såhär inför sommarens lata dagar utan krav på spistimmar.

 67. Jenny Ö

  OH vilket fantastiskt pris 😍
  Blir jag vinnaren ska jag prova en massa nya, spännande rätter! Vi har länge viljat prova att göra en oxsvansgryta och jag tror att det skulle bli ett perfekt resultat i en Crock Pot!

 68. Elin Dahlström

  Underbar tävling! Vi skulle testa att göra pulled chicken då kyckling är en favorit hos mig och dottern. Dock tycker sambon att kyckling är tråkigt så denna skulle ändra hans syn på det 😉

 69. Jonas Westergård

  Jag skulle vilja testa att stoppa i och långkoka en brisket som jag skulle smaksätta Texas style. Pratade om att man ju borde ha en croc pot så sent som över frukosten imorse, så den här hoppas jag på 🍽

 70. Anna Gärdqvist Lennartsson

  Jag skulle göra en härlig gryta med massor av rotfrukter och älgkött mmmmm…..😋

 71. Anna

  Jag skulle definitivt göra en chiligryta med choklad! Har Ni aldrig testat det, gör det! Högrev eller vegetariskt, valet är Ditt! Lika gott blir det oavsett

 72. Carola

  Har alltid önskat mig en crock pot. Ska snart få mitt fjärde barn, så då skulle den verkligen få komma till användning. Jag skulle vilja göra kalops, köttfärssås och dillkött bland annat om jag har turen att vinna.

 73. Monika Lindh

  Jag gör en riktigt fin grytstek – valfritt kött, grundat med fina rotsaker o örtkryddor från det egna landet. Sen åker jag iväg på en loppisrunda och kommer tillbaka till färdig rätt!

 74. emma

  Min pappa har blivit tillsammans med en thailändsk kvinna. Skulle vara väldigt spännande att få lära sig laga thailändsk mat i en crock pot 🙂

 75. Christel Seidel

  Vilen underbar tävling. Vill verkligen vinna en Crook Pot. Så smidigt att ladda den med godsaker och passa på att nyttja tiden till andra saker än att passa grytan. Skulle fylla den med lamm vitlök rosmarin DV kryddor och en skvätt rödvin. Detta skulle jag sedan servera med fullkorns wrap och en klick kvarg med honung i.

 76. margareta.johansson

  Tänk att kunna bjuda på en riktigt god “vardagsmiddag” mitt i veckan när alla är trötta efter en arbetsdag, vad skulle jag göra då, ja en riktigt god chili, gryta, köttfärssås (om det går?) Som bara smakar bättre ju längre den får puttra.

  kramar /gaggan

 77. Linn

  Jag skulle vilja ge den till min man (vilket indirekt även blir till mig själv=)). Han satt nämligen för någon dag sedan och kollade intresserat på crockpots på nätet. Han är inte så “matlagig” av sig men jag kan tänka mig att han skulle kunna bjuda mig på en middag om han hade den här. Jag skulle vilja bli bjuden på en högrevsgryta, mums!

 78. Märta Jansson

  Hej Linnea, jag fullkomligt älskar allt du kan stoppa i en wrap och inget slår ett långkok som är med lite rökigt men samtidigt sött tillsammans med en fräsch salsa. Jag är även väldigt nyfiken på att prova att baka bröd i en crock pot som jag läst att man kan göra. Jag har drömt att skaffa mig en egen länge men som student har pengarna tråkigt nog fått läggas på annat. Du skulle göra mig så oerhört glad och kan lova dig att den skulle användas flitigt!

 79. Emmelie

  Vi fick precis reda på att vi väntar tvillingar under hösten! Vilken lyx en sådanhär mackapär skulle vara inför framtiden. Jag skulle testa någon form utav pulled chicken i pita med olika såser. Det Skulle nog gå hem hos både dotter och gravid illamående mamma!

 80. Annika Andersson

  Jag har redan en men skulle så gärna vilja vinna en till mina föräldrar också. Jag har en pappa som jagar mycket och som ger oss fint viltkött som blir underbart gott och lättlagat i crock poten. Jag tycker de borde ha en också och skulle alltså ge den vidare till dom.

 81. Julia

  Åh! Jag älskar att laga mat, och har sett recept när du använder din crock pot, det verkar ju minst sagt smidigt (och roligt!). Jag skulle använda den till massa goda stekar! Jag har tillgång till massa goda älgstekar, då både morfar och svärfar jagar mycket (med betoning på MYCKET!). Skulle låta det gå med lite timjan och enbär som smaksättning, och sen göra en goood gräddsås av skyn, också äta det till hasselbackspotatis. Mmh, det är riktig husmans för mig. Snålvattnet börjar nästan rinna när jag tänker på det! Tror den skulle komma mycket till användning här 🙂

 82. Michelle Rönntoft

  Jag skulle vilja tvinga min pappa att testa pulled ren! Jag älskar pulled beef, chicken, och pork. Men ren är mitt favvo-kött så om det går vill jag väldigt gärna testa pulled ren! 😀 Och pappa får gärna laga maten, man tackar ju aldrig nej till att bli bjuden på mat!

 83. Susannr

  Kan man göra soppa i en crock Pot? I så fall skulle jag göra min favoritmorotssoppa med linser och goda kryddor som spiskummin och curry. Jag brukar stresskoka den men kan tänka mig att den blir mustigare om den får lite mer tid på sig!

 84. carina norrlender-berglund

  Det första jag skulle vilja göra i en crock-pot är en god gryta som skulle varm och färdiglagad när jag kommer hem efter en lång dag. Det skulle vara en lyx att bara kunna sätta sig ner och äta. Carina

 85. Susanne

  Åh, har länge velat testa en Chockpot! Det första jag skulle testa är pulled moose, eftersom det är ett kött som tenderar att bli segt. Har provat pulled pork i vanlig ugn och det är något som jag skulle rekommendera vem som helst att prova. Det är supergott! Hoppas verkligen på tur!

 86. Li Eriksson

  Jag är jätte dålig på att laga mat, men med 2 barn hemma så måste jag laga mat. Och dem älskar kött och potatis. Så om jag vann skulle jag laga en ljuvlig söndagsstek med massa härliga kryddor i en crock pot.

 87. Solbritt

  Åh vad mycket god mat jag skulle laga i den. Kanske börja med gryta av fläskfilé, eller kanske pulled beef. Vad det än ska bli så blir det ju mört och fint i den och det skulle uppskattas av framförallt min man.

 88. Nina

  Åh, grytmat är bästa maten1 Jag skulle göra någon slags renskavsgryta med massor av kryddor son får stå och koka ihop sig.

 89. Eva Nikkar-Larsson

  Vore helt underbart att maten sköter sig själv så man kan hitta på annat under tiden , där är det bara fantasin som sätter gränser vad man kan göra med mer tid!

 90. Lise

  Jaaaa, jag vill så gärna vinna!!! Älskar grytor och skulle vilja ha en crockpot till det, tror till exempel min fläskfilégryta med dijonsenap hade blivit perfekt i en sådan. Hoppas hoppas!

 91. Tommy

  Jag älskar kyckling, grönsaker och lite sting. Så några kycklingfiléer på en bädd av grönsaker och någon “sås” med sambal olek eller liknande skulle nog bli först ut…

 92. Gunilla.M.B

  Till sommaren skulle jag testa en hel kyckling – välkryddad och med goda tillbehör , till julen skulle jag vilja testa en mindre kalkon ( har haft egna ) – välkryddad och likaså med goda tillbehör ! Verkar så bekvämt – och som att det man tillagar blir så mört och saftigt – och det tilltalar mig ! Förhoppningsvis även den/dom man bjuder in till middag !

 93. Maria Andersson

  Hej!
  Skulle ge den till min storasyster som roddar med heltidsjobb och träningar /matcher/föreningsliv för två aktiva pojkar. Gnäller aldrig utan är alltid positiv och villig att hjälpa till vad det än handlar om. Är dessutom ensamstående.
  Crock Poten vore en lyx som hon är värd utan tvekan. Vad underbart för henne att låta maten fixas till en hungrig familj, skulle kanske till och med ge henne lite tid över till att andas😀 Vad hon väljer att laga överlåter jag till henne.

 94. Cecilia Odén

  Min mamma har en crockpot och hon brukar lägga in hela kycklingar i den och krydda ordentligt. Och GUD vad det är gott. Köttet bara faller av och smakar gudomligt. Det skulle jag göra först av allt. Vattnas i munnen bara jag skriver detta 🙂

 95. Mathilda

  Om jag skulle vinna den (vilket jag inte lär göra men hey here we go!) skulle det nog egentligen bli mer en vinst till min sambo då han i stort sett lagar all mat här hemma. Han älskar verkligen att stå i köket och prova nya saker, det jag skulle tjata till mig att det första vi skulle laga i den skulle vara pulled pork för vi har pratat om att laga det själv sååå länge nu!

 96. MiaMaria

  WOW vilken tävling!! Jag skulle först testa en thai inspirerad kycklinggryta. Crock pot har stått överst på önskelistan närmare ett år nu. Det skulle vara så fantastiskt!

 97. Lisa

  Å drömmen att få äga en! Har just börjat laga söndagsstekar lite smått åt min lilla familj, så som jag själv åt när jag växte upp! Är så mysigt med traditioner 🙂 men måste säga att mamma och pappas middagar smakar 100 gånger bättre! Om jag skulle vinna denna så skulle första rätten nog bli en god porterstek som är min favorit!
  Håller tummarna 🙂 Trevlig helg

 98. Maria Stefansson

  Hej! Jag och familjen flyttar till Sala i sommar! Vi kommer behöva pendla till våra jobb och då har vi tänkt att en Crock Pot skulle underlätta vardagen. Det första jag skulle laga är vit fisk. För att det inte känns lika självklart som kött/fågel. Det skulle bli en “jag tager bad jag haver”, men gärna med färsk chili och citrongräs. Jag skulle nog testa att lägga i några små färsk potatisar oxå. Gu, nu blev jag hungrig. Håller tummarna! Trevlig helg!

 99. Sandra Kureborn

  Jag skulle såklart tillaga kanin i den 😁 Kanin blir bäst om det får ligga länge på låg värme så en Crock Pot är ju genialisk!!

 100. Hanna

  Jag har haft min “potta” i snart 4år och jag älskar den! Mina nya underbara grannar som liksom jag har två småbarn skulle behöva en. Skulle tipsa dom om att slänga ner ett gäng grytbitar av högrev tillsammans med örter och ett par burkar krossade tomater o köra flera timmar. På kvällen drar man isär köttet och vips har du en underbar kött(färs)sås som passar hela familjen!

 101. Marie Lyander

  Äter bara vegetariskt, så en riktigt het chili, älskar bönor och lagar det ofta! Sen vill jag gärna testa att göra en veg paella, såg ett recept på det, gjort i en Crockpot, låter jättespännande! Så finns mycket gott jag skulle vilja testa om jag har turen med mig🙏😊! Ha det så gott/Marie

 102. Julia

  Hej! Vilken rolig tävling, jag som har sett så många roliga recept det senaste där en Crock Pot är inblandad..
  Om jag vann hade jag testat att baka ett bröd i min Crock Pot! Det skall tydligt göra att brödet inte får lika hårt skal vilket jag föredrar. Håller tummarna för vinst!

  Trevlig helg!

 103. Pauline

  Åh! Det första försöket hade nog blivit en pulled pork för att testa hur det funkar osv. Sen hade det blivit experimentera som gällde! Mat ska vara kul tycker jag! 🙂

 104. Camilla Björklund

  Jag skulle göra en mustig hjortgryta med mycket ekologiska grönsaker . Och till det ett saftigt hembakat bröd och ett glas Amarone.
  Kvällen är räddad!

 105. Anna Karlström

  Det första jag skulle prova att laga i min crock pot är en riktigt mustig boeuf bourguignon. Mitt i veckan! En sån oerhörd lyx!

 106. Barbro Snellman

  Vad roligt med tävling! 😊
  Om jag skulle vinna så skulle jag börja laga en “pulled elk” för att få fina smaker och konsistens på älgköttet, eller kanske koka rent älgbenen till en mustig buljong. Hoppas på tur ✊

 107. Elise

  Vilken underbar tävling! Har velat ha en sån här länge men inte haft möjlighet att införskaffa mig en ännu. Svårt att välja den första rätten, skulle nog bli en helkyckling eller ärtsoppa! Eller kanske någon god gryta med en massa spännande smaker och goda grönsaker! Håller tummarna 🙂

 108. Janet

  Hej, jag skulle vilja utforska olika recept med högrev. För mig som ensamstående mamma skulle det ge mig massor av extratid till mina barns träningar, och vi skulle få bästa kvalitén på den sortens mat vi älskar!

 109. Lina

  Tacos med asiatiska revben! Låter som fredagsmiddag 2.0, både fantastiskt gott och skönt att maten i stort är klar när vi kommer hem från jobb & förskola.

 110. Bodil Nordlander Järkstig

  Jag skulle verkligen uppskatta att vinna denna då ekonomi inte tillåter att jag köper den själv. Skulle göra goda grytor av älgkött med mycket smakrika kryddor.

 111. Emelie

  Oh vilken dröm att få ha och använda en crock pot. Då jag på senaste har blivit mer medveten i min matlagning och börjat äta mer vegetariskt, så har jag kommit över ett recept jag mer än GÄRNA skulle vilja prova. Vegetarisk gryta med butternut squash och kikärtor. Det ska tydligen bli otroligt gott!

 112. Marie Nordin

  Oh, jag skulle vilja laga/baka sånt som jag normalt inte gör pga tidsbrist eller att det helt enkelt inte blir lika bra/gott i vanlig gryta. Kan tänka mig lambleg eller ribs kanske,. åt lambleg på ben i någon tamatsåsvariant i Sydafrika för många år sedan som jag har tänkt på många gånger. Lite mustiga kryddor, kanel, spiskummin, vitlök, lök, tomat, kanske rödvin och så koka länge,länge. tills det faller av benet. Det längtar jag efter att prova!

 113. Heléne Martinsson

  Skulle pröva att koka kött i den eftersom jag gör det så sällan. Den skulle bli rejält uppskattad här!

 114. Sanna Bylund

  Hej, vilken härlig tävling! Jag skulle vilja laga en riktigt god tomatsås med något gott kött i. Jag ÄLSKAR tomatsås, och låta köttet koka med länge så att det nästan faller isär, sedan i med massor av örter såklart. Till detta skulle jag vilja ha klyftpotatis , sallad och en hemlagad vitlöksdressing. MUMS!

 115. Negin

  Skulle laga kalkonklubba med mangold, bönor och curry/paprika inslag och servera ris till det. Hade vart en otroligt hjälpsam vinst för vår lilla familj. Imorgon blir vi förhoppningsvis igångsatta och hoppas att våran första lilla bebis vill titta ut, med denna sloowcooker får vi extra händer i köket och mer tid till lilla bebisen <3

 116. Monica

  Min absoluta favoriträtt är ett mustigt långkok – en gryta som jag första gången smakade på en mysig taverna på Kreta under min första utlandssemester. Det är nu över 20 år sedan men jag minns och drömmer ännu om den maträtten.
  Stifado är en underbart god grekisk gryträtt innehållande massor med små söta pärllökar och supermört kött i en helt magiskt god sås. Serverad med ett grekiskt lantbröd att riva och doppa i såsen blir det en måltid man garanterat inte glömmer i första taget. Mums!

  Dessvärre krävs det lång tillagningstid för att Stifadon ska bli så där härligt mustig och god och därför har jag bara gett mig på att göra den ett par gånger. För även om rätten i stort sett sköter sig självt när man väl fått ner ingredienserna i grytan så känns det inte så kul att ha spisen igång en hel dag – speciellt inte sommartid. Men där skulle en Crock Pot vara det ultimata hjälpmedlet och hade jag en sådan skulle jag garanterat bjuda nära och kära på en riktigt härlig grekisk Stifado betydligt oftare.

 117. Martina

  Skulle testa att göra nån god gryta med kyckling och massa grönsaker, perfekt när man kommer hem efter jobb och träning 🙂

 118. Anna vanberg

  Jag skulle vilja testa att laga någonting pulled… Beef, pork, turkey… Vad finns det mer!!? 🙂 Jag är verkligen ingen kock, men kanske skulle man kunna lyckas göra mer smakrik mat med en crockpot?!

 119. Therese

  Jag och min fästman har jubileum nu i maj och efter all mat han lagar till mig skulle jag vilja vinnadenna crock pot till min fästman. Han har länge pratat om att göra en mustig gulasch och pulled pork, men det känns alltid som att tiden inte räcker till för att få det tillagat sådär länge som kanske skulle behövas. Läsningen verkar ju verkligen vara en crock pot!

 120. Daniela

  Som vegetarian blir det givetvis inte något köttiga recept, vilket jag trodde passade allra bäst i en crock pot. Så fel jag hade! Blev för några månader sedan bjuden på en alldeles fantastisk kikärtsgryta med tomatsås, den smakade så gott & jag frågade om receptet. Receptet var tydligen inte hemligheten utan en crock pot! Jag har önskat mig en sedan dess & håller tummarna för att vinna så jag kan laga lika mustiga grytor 🍀

 121. Elin

  Jag skulle börja med en högrevsragu som jag skulle servera med färsk pasta! Tycker det är så fantastisk gott när man får en ragu som bara faller sönder när man sätter gaffeln i den men det är sällan jag har tiden att vakta spisen hela dagen! Med denna skulle jag ladda upp en rejäl ragu på morgonen och bjuda in kompisgänget på lyxig vardagsmiddag!

 122. Viktoria

  Jag skulle börja med en Boeuf Bourguignon. Älskar det men tror att det skulle bli ännu bättre om man gjorde den sakta i en Crock Pot.

 123. Jenny

  Åh vilken drömvinst, har länge önskat mig en crockpot! Jag älskar att laga mat och gör all mat här hemma. Vill få min sambo mer intresserad av matlagning och tror det skulle bli toppen med en sån här! Han skulle kunna sätta igång den på morgonen och ha maten klar till sig och barnen när dom kommer hem när jag jobbar dygnspass. Skulle vilja ge den till honom men låna den jag med så klart 😉 Jag skulle vilja laga massor av goda grejer i den, kycklinggryta, pulled beef eller varför inte din gulasch som du skrev om, älskar gulasch! Håller tummarna hårt nu!! Kram

 124. Matilda Broberg

  Har alltid varit sugen på att prova laga mat i en crock pot efter att jag sett alla dina recept och maträtter . Älskar alla sorter av grytor och skulle gärna prova att laga någon gryta i en crock pot .

 125. Helen W

  Skulle ge den till min man, han säger att han inte kan laga mat men jag tänker att med en sån här borde man kunna lära sig och dessutom inte misslyckas!
  Skulle be honom laga en god chili con carne på högrev! Slurp!

 126. Malin

  Det första jag skulle pröva att göra är din kikärtsgryta, som jag älskar! Jag har hittills bara gjort den i vanlig järngryta. Sen serverar jag den med ett nybakt rågbröd. (Och nu blev jag hungrig, tur att det är lunch snart…) 🙂

 127. Susanne

  Åh! Vill ha, vill ha, vill ha! 🙂
  Det första jag skulle testa att laga är Carnita taco gjort på älgkött. Det är ju så gott att det vattnas i munnen bara av tanken på det. Det är dessutom en perfekt middag eftersom man kan välja tillbehör själv och de flesta kan då hitta någon kombination de gillar.

 128. Amanda

  Åh vilken underbar tävling! Det första jag skulle laga i en crock pot skulle vara en älgstek. Tillsammans med massa lite lök & barbequesås, så det blir en riktigt härlig pulled älg! Skulle servera det i Hamburgebröd med en riktigt god yoghurtsås till. Mums!

 129. Therese Nilsson

  Har precis fått tillökning i familjen och känner att denna skulle underlätta min vardag rejält. Då hade vi fått hälsosam mat varje dag istället för hämtmat ibland för att tiden bara susar förbi när man har en liten bebis.

  Jag skulle först av allt laga en härlig gryta med curry & kyckling och servera med en krispig vårsallad till. Den skulle inte hamna i något köksskåp hos mig i alla fall 😄😄

 130. Emmilie

  Wow vilken tävling! Hoppas självklart på vinst jag som har önskat mig en så länge!!!
  Det första jag skulle laga är din mexikanska gryta!! Den ser så god ut och ingredienserna är helt i min smak! Nu håller jag tummarna att jag vinner!

 131. Linda

  Åh vilken härlig tävling! Har läst mycket positivt om CrockPot ! Det första jag skulle testa att göra är någon köttbit som blir riktigt mör som min dotter på 6 år älskar! Skulle serveras med hemmagjord sås, svartvinbärsgelé och några mumsiga grönsaker till ! 🙂

 132. Lina K

  Åh det har varit min dröm att skaffa en crockpot!! Skulle underlätta så mycket i vardagen. Min första maträtt skulle definitivt bli en god köttgryta. Ser den framför mig hur god och mör den kommer bli. Mums!!
  Jag har i några månader samlat på mig lite olika recept för att ha redo den dagen jag äntligen har en i min ägo. Kanske den dagen är närmare än vad jag trott! 😉 Jag hoppas på det iallafall. 😃
  Mvh Lina

 133. Ida

  Jag skulle vilja laga en pulled pork, gärna med karibisk kryddning med inspiration av ditt recept för någon vecka sedan.
  Min tvååring älskar kryddig mat och jag har velat att hen ska få smaka pulled pork länge men vi har ingenting att laga den i.

  För att få pengarna att räcka länge och till riktigt bra mat så handlar vi nästan enbart “röda lappar” på affären, sådant med kort datum. Det innebär ofta att jag får ställa mig och laga mat på konstiga tidpunkter för att sedan frysa in.
  En crock pot skulle göra allt så mycket enklare för oss, bara slänga ned köttbiten och grönsakerna och så sköter det sig själv och vi får mer tid för varandra som familj.

 134. Camilla Forssén

  Åh vilken dröm att vinna en Crock Pot! Har ingen men har läst så många god recept för den 🙂

  Det första jag skulle testa att tillaga i den är högrev från den lokala bonden vi köper kött av. Min dotter är nämligen inte alls förtjust i köttgrytor men det beror på att hon alltid tycker att köttet känns segt och torrt. Att då få utmana hennes smaklökar genom att göra en mustig köttgryta i en Crock Pot känns som en härligt test. Jag tror att hon kommer bli helt omvänd 🙂

 135. Eva Iwarsson

  Om jag skulle bli den lyckliga skulle jag först laga en riktigt god kycklinggryta med massor av grönsaker i.

 136. Andrea

  Jag skulle laga havregröt på riktige havrekorn (steel cut oats) varje morgon! Jag tycker inte om gröt på havregrznsflingor men med riktiga korn är det sååå mycket godare! Nackdelen är bara att det tar tid…men inte så med Slowcookern som lagar det på natten 🙂

 137. Michelle

  Åh jag vet inte vad jag skulle börja med att laga för gott.
  Helkyckling skulle vara gott eller nån god köttgryta, eller varför inte baka nåt gott bröd. Åh det finns då mycket gott att testa….
  Skulle vara en dröm att få vinna! I sommar kommer vår lilla 5:a och just nu känner jag mig lite stressad över hur jag ska hinna ta hand om alla barn, hemmet och matlagningen. Men den här skulle definitivt underlätta vardagen enormt mycket! Tänk vilken lycka att på morgonen förbereda maten och sen vid middagsdags är den klar, simsalabim 😊

  Ha en fin fredag och helg

 138. Jessica Ivarsson

  Jag skulle vilja vinna en Crock Pot för att jag älskar när mat går smidigt men ändå är fullt av fantastiska smaker och näring. Jag skulle vilja laga en pulled pork med massor av kryddor och färska örter. I med köttet, skivad lök, vin, vitlök, tomater, BBQ-sås och sedan servera det till min familj på uteplatsen i solen. Jag skulle bli såå glad om jag vann. Allt gott //Jessica

 139. Madeleine

  Skulle så gärna vilja vinna. Har länge velat ha en sån men inte kunnat unna mig att köpa en. Låter toppen att maten liksom kan laga sig själv😊
  Det första jag skulle laga är nåt gott med kyckling då det är en favorit här hemma.
  Håller tummarna att turen är på vår sida!

 140. Åsa Brandt

  Åh min man har önskat sig en CrockPot bra länge nu… Sen vi fick barn är det han som lagar mat här hemma 💜 han vill testa så otroligt mycket när vi väl lyckas få hem en sådan så jag vet inte vart han vill börja, men med en CrockPot så kommer han i alla fall få mer tid med mig och sonen istället för lägga den tiden på matlagning 💜💜💜

 141. Emelie

  Jag skulle testa att laga pulled beef med nån härlig smaksättning och sen baka ett gott bröd till. Tror familjen skulle älska det! Härligt med mat som sköter sig själv ; ) tack för härlig matinspiration!

 142. Paulina

  Det första jag skulle tillaga skulle vara älgen min mormors bror skjutit i höst, han är över 90 år och är mycket nyfiken vad man kan hitta på med älgköttet då han envisas med att kokt eller stekt älgkött med kokt potatis är det ultimata sättet att äta lgh. Så självklart skulle jag bjuda honom 🙂

 143. Emma

  Alltså ÅH vilken tävling! Jag har på senare år börjat uppskatta att laga mat (har alltid varit en “baktjej”) men ja, jag ska inte ljuga, bristen på utrustning i köket gör det liiite mindre motiverande och jag vet PRECIS vad jag skulle testa att göra i denna om jag har turen med mig.. PIZZA!! Och sen något lite uttjatade men goda pulled pork! 😀 Tänk vilken lyx att låta grytan sköta allt och maten är klar när man kommer hem från jobbet..

 144. Lina

  Åh, vilken härlig tävling! Jag har länge velat testa en CrockPot.

  Jag skulle nog testa någon kryddig kycklingrätt först av allt. Sedan servera enkelt med tortillas, grönsaker, guacamole osv. Denna typ av mat brukar gå hem hos hela familjen:) Och så skönt det skulle vara att i princip ha middagen serverad medan man ägnat sig åt annat. Håller tummarna för vinst👍🏻

 145. Annsofi

  Jag har en crock pot och bara älskar den! Hur smidigt som helst! Om jag vann skulle jag ge bort crock poten till en kär vän, som verkligen skulle uppskatta den! Jag skulle rekomendera att göra en pulled beef i den! Blir såå goot och mört! Hoppas på vinst 🙂

 146. Amanda

  Det första jag skulle använda crock poten till är att baka surdegsbröd! Jag är fullständigt VÄRDELÖS på att baka. Och enligt ryktesvägen ska crock poten vara bra på även det! Fantastiskt!