Paj till kräftskivan – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Paj till kräftskivan

västerbottenostpaj

Nu är äntligen den underbara kräfttiden här! Jag verkligen älskar kräftor. Och så finns det ju så mycket gott att ha till dessa skaldjur.

Som paj tillexempel. Den allra mest klassiska av svenska pajer måste ju vara västerbottenostpaj. Så gott och det fungerar alltid liksom.

kräftpaj

En av mina absoluta favoriter när det kommer till matpajer är den här pajen med kräftstjärtar och fetaost. Superdupergod och passar ypperligt till kräftskivan.

kantarellpaj-1

Nu är ju den härliga kantarelltiden här och det är ju så himla gott att ha dom i paj! Kantarellpaj helt enkelt!

höstpaj

En härlig höstpaj, fylld med zucchini, svamp, tomat och lök. Superfupergod till kräftor!

Tyvärr är jag ganska ensam här hemma om att gilla kräftor, men kanske ska jag föreslå ändå att vi äter det imorgon. Ser jag bara till att det finns massa godsaker att ha till, så äter säkert Sebastian ett par eller tre kräftor. Men å andra sidan, det blir fler kräftor över till mig 🙂

Har ni ätit några kräftor än i år? Vilket märke är godast i år?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria Rönnervik

    Hej,

    Jag håller på att skicka inbjudningar till bloggare eftersom jag har nystartat en blogg och jag vill gärna få många besökare. På bloggen tipsar och skriver jag om olika produkter med länkar till de olika webbbutikerma för de som tycker om onlineshopping. Samtidigt så inbjuder jag bloggare och andra vänner att vara mina referaler på neobux. På Neobux klickar man på annonser och får sedan betalt för det och ju fler referaler man har desto mera pengar kan man tjäna. Detta är en bra nyhet för dig så missa inte chansen att tjäna lite extra pengar samtidigt som du också hjälper mig att tjäna pengar. Du kan läsa mera om detta på deras hemsida (neobux.com). Du får gärna titta in på min blogg och också sprida dessa inbjudningar vidare till andra som du känner. Stort tack på förhand!

    Maria