4 smoothies att älska – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

4 smoothies att älska

greensmoothiebowl

 

Hej från ett soligt och varmt Spanien!

Jag tänkte kika in och tipsa om 4 superhärliga smoothies att göra, antingen som frukost, mellis eller kvällsmål. Att göra just smoothies tycker jag är ett himla bra sätt att få i sig massor av grönt och andra nyttigheter! Därför har jag med inte mindre än två gröna smoothies bland mina tips idag! Först ut är en green smoothie bowl. Självklart kan man spä ut den och dricka den istället för att äta den i skål. Men omväxling förnöjer tycker jag 🙂 Receptet hittar ni här!

smoothie

Barnens stora favorit hemma hos oss. Variera med de bär som är i säsong eller som finns till hands Självklart blir det extra roligt om man stoppar i fina sugrör i glasen!

 

jordgubbssmoothie

 

Den här smoothien är en riktigt härlig fruktsmoothie! Den får härlig smak av både banan och jordgubbar, medan avokadon som är i mättar fint! Perfekt som mellis till eftermiddagströtta barn och vuxna!

greensmoothie

Har du svårt att få i dig den mängd gröna grönsaker du behöver under en dag för att må bra? Prova då att göra en smoothe på dom! Börja försiktigt med att bara blanda i lite spenat i din vanliga smoothie, när du vant dig lite vid smaken är det bara att öka på mängden. Den här gröna smoothien innehåller förutom bladspenat även apelsin och ingefära. Precis vad hösttrötta kroppar behöver just nu!

Nu är det dags att byta om till bikini och njuta ett par timmar vid poolen. Idag ska vi ta en tur in till Dénia och äta lunch, sedan blir det nog en eftermiddag vid den underbara stranden!

bilder:Linnéa Seidel

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Martina

    Måste bara säga att jag provade hasselbackszuccini och det var såå gott! Testade även med mozzarella, svartpeppar o vitlök. Så tack för receptet ska jag lätt göra om, super med vegetariska recept 👍