Veckans mat- FREDAG HELA VECKAN!

pulledpork
Hej allihopa!
Nu är jag tillbaka efter en helt fantastisk vecka i Spanien! Sol, bad, massa god mat och fantastiskt sällskap 🙂 Inlägg kommer senare med bilder från semestern!
Men eftersom jag fortfarande har lite semesterkänsla kvar i kroppen, så kör vi ett riktigt härligt tema på veckans mat denna vecka. Nämligen fredag hela veckan! Hur underbart låter inte det!
Nu kanske man inte äter fredagsmat en hel vecka, men förhoppningsvis får ni massa härlig inspo till kommande fredagar!
 
Först ut är en av mina favoriter när det kommer till pulled pork. Nämligen pulled pork Caribbean-style! Köttet har jag tillagat i min Crock-Pot, men självklart kan man göra det i en gryta på spisen också. Här blandas smaker från apelsin, vitlök, lime och kummin till en makalöst god matupplevelse! Väl värd att testas!
fylld fläskfilé
Det här blev riktigt uppskattat i somras på vår sommarfest vi hade för alla anställda. Fläskfilé fylld med fetaost, ölkorv och persilja. Köttet blir oerhört saftigt och gott! Perfekt fredagsmat 🙂
gyros
Hemgjord gyros kan man tänka sig är lite krångligt att göra, men där får ni tänka om! Gyros är en riktigt snabblagad rätt som passar utmärkt att göra till fredagsmyset om man ha lite bråttom. Just den här varianten är gjord på kyckling, men självklart går det bra med fläskkött också.
Servera i pitabröd med massa goda grönsaker till!
mozzarellaburgare
Vilket fredagsmys är komplett utan hamburgare? De här är dessutom fyllda med mozzarella, rena drömmen 🙂
kebab
Kebab är också en rätt man ofta förknippar med fredagsmat. Här har jag gjort supersmaskiga kebabbspett. Enkelt och så gott! Precis som fredagsmat ska vara.
vitkladdkaka med hallon
Avsluta veckan med stil och baka en vit kladdkaka med hallon. Finns det något bättre sätt att sluta veckan på än så?
Vad ska ni äta i veckan?
Under kategorin Veckans Mat hittar ni tidigare veckors matsedlar.
Ni glömmer väl inte att följa mig på Facebook och Instagram också? På Facebook uppdaterar jag alltid när det hänt något kul på bloggen och lyfter fram gamla goda recept som tåls att bli påmind om. På Instagram får ni följa med lite på resan bakom bloggen. Hur det ser ut när jag lagar mat, bakar, stylar bilder och fotograferar. Ni får även ta del av lite hur mitt familjeliv ser ut, med barn, sambo, hund och hus. Så om ni inte redan följer mig där, gå bums in och gör det 🙂

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Greensmoothiebowl

Nästa inlägg

4 smoothies att älska

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x